Solstice Coil בהופעה חיה

Warman Globing

New member
../images/Emo32.gif Solstice Coil בהופעה חיה

Solstice Coil חוזרים אל הבמות בארץ! אחרי סיבוב הופעות מוצלח בבלגיה, להקת האלט-פרוג-רוק מגיעה למועדון הקולטורה לחגוג שנתיים לצאת אלבום הבכורה 'A Prescription for Paper Cuts', ולהציג חומרים חדשים מהאלבום השני שנמצא בתהליכים בימים אלה. אורחים: יציב כספי (Orphaned Land, יובל רון ואזרחי העתיד) רע לבנת (הגוספל של איריס ועופר פורטוגלי, קודה) אור קורט (זבוב עם גרוב, Coral Valley) יום חמישי, 20 לספטמבר, 22:00 מועדון הקולטורה הרצל 154, תל אביב http://www.solstice.co.il

nogao10

New member
../images/Emo207.gif אני מזמינה אותכם לפורום הכי שולט ביקום

לפורום קוראים Staying alive והוא רק עכשיו התחיל לפעול...... טוב, הכותרת היא משיר של הבי ג'יז, אבל הפורום עצמו עוסק בנושא ממש ממש חשוב..... להשאיר את פורום בון ג'ובי בחיים!!!!! אז תצטרפו אליי, אל לירון, מור, והדס להחיות את הפורום... האם ראיתי כאן גם את אביה? מקווה שיהיה טוב..... תשרשרו מתחתיי אם יש לכם משהו לומר על הפורום. וענבל, האם את עדיין כאן? לא ראינו אותך כבר כמה זמן......................................... הפורום ממש נאבק עכשיו, אז תצטרפו אלינו Staying alive because this forum ain't dieing!!! Did you hear that???? חחחח... מעניין כמה טעויות גראמר יש לי כאן, לפחות אחת

inbal287

New member
הממ

אני כאן. קוראת, משרשרת ומשתדלת להגיב. בכל מקרה, נראה לי הזוי לפתוח פורום על פורום...

LIRONSH100

New member
נוג... וענבל..

טוב אז קודם כל אני ונוג התחלנו לפרסם את הפורום בפורומים שונים... ומור מה איתך נתנו לך רשימה כבר... אני מקווה שזה יעזור.. ונוג את לא באמת פתחת פורום נכון? כי אם כן לא הבאת קישור! ובאמת המצב של הפורום ממש רע.. עוד לפני שחגית עזבה... לפעמים יש תכושה שזה רק אני נוגה ומור כותבת כאן... תסתכלו כמה בדף של עכשיו השלישה הזו כתבה... אני חושבת שזה עונה על התשובה של מה המצב של הפורום.. אנחנו חייבות להחיות אותו... ובנות אניפוחדת על הפורום מאוד.. עוד חודשיים + אני מתגייסת ואני ממש אבל ממש לא רוצה לראות כשאני יחזור מהצבא שהפורום פשוט מת.. (כן איחרו לי את התאריך...) אם אתן לא יודעות אז פעם הייתי בפורום שהוא הלך לעולמו... וזה מאוד מאוד מאוד עצוב.. והסיבה היא פשוט- הזמר פשוט נעלם, לא היה מה לכתוב... הייתה הודעה פעם בחודש של מישהו שמע מה קורה איתו עכשיו? וזהו! ולנו אין את הסיבה הזו! הלהקה פעילה! כל יומים יש עלהים חדשות... וזו אחת הלהקות הכי מפורסמות בעולם משהו לא הגיוני לי פה... איפה הבנים נעלמו לנו? היו פה 3 בנים! היום הקומונה שאני מנהלת אותה יש שם יותר בנות מכאן! וזה מאוד עצבו כי זה על פאקינג שלומי בראל שהוא סך הכל היה בכוכב נולד! ומה הגברים המדהימים שלנו עשו? הרבה הרבה יותר ממנו זה בטוח! כואב לי על הפורום הזה... בואו נציל אותו.. וענבל... באמת את משתדלת אבל אנחנו בקושי רואות אותך... את אף פעם למשל לא הגבת לפינה ההזויה! ואת בהחלט מוזמנת! וחוץ מזה את גם יכולה לבחור לך מישהי מבין הבנות שיעזורו לך עוד מעט הרי את גם תתגייסי.. אז יש לך את המועמדות הבאות: נוגה, מור הדס ואביה אבל באמת איפה היא?? ושלי מצטערת אבל את פחות מידי פעילה בפורום... אני מורידה את המעומדות שלי כי אני גם עוד מעט מתגייסת... ולא יהיה לי זמן.. זה באמת הצעה ואת לא חייבת לקחת אותה.. אבל באמת שהפורום הזה יקר לי... אוהבת ל.ב.ג'...

inbal287

New member
טוב תראו...

תשאירו לי את עניין העזרה, בסדר? אני לא צריכה עזרה, אני מסתדרת מעולה. אתן עוזרות בלי קשר בזה שאתן מגיבות ופותחות הודעות ובשביל זה לא צריך להיות כחולים.

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifהיי בננות../images/Emo24.gif

חזרתי לפני כמה ימים מנאפה..הייתי עם חברות והיה מטורף וכיף!! קניתי עוד דיסקים של בונג'
איי ויש לי חוויית בונג' מנאפה אחד הרגעים הכיפיים בחיי XD הייתי במועדון הכי שווה בנאפה (באמת משו בנזונה) יש בו 3 חדרים למוזיקה שחורה, הואסים ועוד חדר שהיו בו שירים ממש יפים אז נשראתי שם היה את קווין..כמה שירים של גריז ועוד קצת רוק ומלא יפים אני רוקדת לי בסבבה ופתאום אני מתחילה לשמוע את הטוקבוקס של ריצ'י וצעקתי אל חברה שלי חח היא חשבה שקיבלתי איזה התקף לב או משו ואני כזה אומרת לה.. "זה בון ג'ובי !!!!" וזה היה ליבין והיה פשוט כיף לרקוד אותו במסיבה כזאת..לא היו שם ישראלים..בחדר הזה אבל כל השוודים..אנגלים והאירופאיים ידעו על מילה ומילה ופשוט צרחו תשיר ואני בכלל עליתי לבמה והתחרפנתי
איזה חפירה על 5 דקות בחיי
חוץ מזה נחמד לראות שהפורום חי ונושם

nogao10

New member
היי!!!!!!

נחמד לראות אותך!!! שמחה כל כך שנהנית!!!!! החוויה שלך של ליבינג נורא הזכירה לי חוויה שלי מאנגליה. הייתה מסיבה והלכתי לדי ג'יי לבקש בונג'... כאילו, איטס מיי ליף, משהו רגיל. ושמו את השיר הזה ובאמת כולם רקדו וצרחו והיה מעולה! ופתאום, משום מקום היה ליבינג. זה היה לפני שנה וחשבתי "וואוו, עכשיו רק אני יודעת את המילים וזה ממש עצוב" אבל לא! כל הבריטים, גרמנים, צרפתים, ספרדים... כולם פשוט רקדו וצרחו את המילים כמו מטורפים! זה היה רגע מטורף ומעולה!!!! הפורום חי? אמ.... בקושי, אבל עכשיו כשהגעת, הוא יחיה יותר!!!!!!!! איזה דיסקים קנית??????

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifהוא לא חי?

טוב אולי אחרי הרבה זמן שלא הייתי זה נראה כאילו יש הרבה הודעות XD והלכת לבקש? איי מגניב לא חשבתי על זה חח אצלי זה בא בהפתעה חח זה היה הכי כיף כי בכלל לא חשבתי שיש מצב שיהיה בונג' :D שאני חושבת על זה אם היו שמים את ליבין במסיבה בארץ אפילו לא חצי היו יודעים תמילים..עצוב ביותר! אה ובקשר למה ששאלת למטה.. אני מתגייסת ב21 באוקטובר לצערי ;(

LIRONSH100

New member
דייי...

אני הייתי צריכה להתגייס באותו תאריך! אבל השבוע שינו לי! ל13 בנובמבר.. תבדקי אם שינו לך... זה יהיה מענין... ואי תקלטי איזה מגניב עם נהיה יחד בטירונות... יהיה מענין..

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחח יהיה לי את מי לחרפן

XD איך אני ובדקת אם שינו לי? לא אמורים לשלוח לי מכתב או משו?

LIRONSH100

New member
גלי!!!

אני שמחה שחזרת.. היית חסרה.. -והפורום לא כזה פעיל פשוט אני ונוגה הרוב כותבות פה... ויש עוד אחת שהיא חדשה שיש לה שם מגניב... שםן יפה, שם של נשים יפות, שם של אנשים חכמים..חחחח בקיצור עוד אחת שקוראים לה לירון (הלירוניות שולטות!!)חחח ואני שמחה שנהנת.. ומשום מה כל פעם שיש מעריצה בחו"ל היא חוזרת עם סיפור הבון ג'ובי שלה.. זה מוזר... אה וגל מתי את מתגייסת (את כבר סיימת י"ב נכון?)

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifכן סיימתי יב'

וזה ממש ככה..חח גם שאחותי חזרה מתיאלנד היו לה כמה סיפורים בונג'וביים.. אה ושמעתי שהייתי בנאפה ששלומי לא זכה ונזכרתי בך וזה ממש חבל שהוא לא זכה..!!!! בושה !
ואני מתגייסת עוד חודש וחצי ..בערך

10th Man Down

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifNightwish בארץ../images/Emo220.gif

(פורסם באישורה של inbal287
) להקת נייטוויש הפינית מגיעה בעוד פחות מחודש למופע אחד בישראל. זה הזמן לרכוש כרטיסים, למי שרוצה וטרם עשה זאת
הפלאייר
כרטיסים ניתן לרכוש באתר של הדרן. חג שמח ושנה טובה לכולם

nogao10

New member
דברים שלא סיפרו לנו!!!

נייטוויש החליפו זמרת!! וזאת ההופעה הראשונה של הזמרת החדשה..... לאור הפרסומים האלה, אולי תשנו את דעתכם (לא שאני אומרת לא ללכת להופעה! להיפך, פשוט תדעו את כל העובדות לפני זה) אני בגלל זה החלטתי שאני מוותרת, וחוסכת ללהקה אחרת שאתם... אהמאהמ..... לא נראה לי מכירים!!! איזה פורום אמרנו שזה, שוב????????

למעלה