S שבוע רגוע...

Walk Two Moons

New member
../images/Emo32.gifS שבוע רגוע... ../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - התחדשות השבוע: - ציטוט השבוע: - אתר השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

Shir FGS

New member
טרילילי, הקלהלהלה

- שיר השבוע (של אביתר):
- שיר השבוע (כללי): בן ארצי - לילה טוב. - אלבום השבוע: Radiohead - In Rainbows - ספר השבוע: המיקודית בספרות חחח - מאכל השבוע: וואי, מאפים טעימים של אמא, זה ממכר! - התחדשות השבוע: סיימתי עם ספרות לכל חיי, אני חושבת שזו חתיכת התחדשות :) - ציטוט השבוע:
- אתר השבוע: פייסבוק שסגרו לי זמנית :(:( בוהו. - סרט \ סדרת השבוע:סרט- It's a boy girl's thing, סדרה- פריקים וגיקים. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והנה אפלה..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: שסיימתי עם ספרות לכל החיים!! - משהו שהרס את השבוע: סינוסיטיס מהגהנום. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של נועם? הלוואי שיהיה לי איך להגיע. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): אני ואחי הקטן. אךך, כנראה שטפשות זה גנטי... - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): נועם פנחסוב, שוב, כן. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):לסיים עם ספרות. זה פשוט טוב :)

sivanm82

New member
משעמם לי , אז..

שיר השבוע (של אביתר):שן לידי - שיר השבוע (כללי): תנופה-בעז בנאי - אלבום השבוע:בן ארצי-קרוסלה - ספר השבוע:- - מאכל השבוע:שניצל - התחדשות השבוע:בגדים.. ^.^ - ציטוט השבוע:- - אתר השבוע:- - סרט \ סדרת השבוע:- - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"תמיד זה קורה כשאני עסוק מידי במשהו אחר"(תנופה) - אמוטיקון השבוע:- - משהו שעשה לכם את השבוע:הגשם..
- משהו שהרס את השבוע:שלא היה שלג בחור שאני גרה בו.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לצערי לכלום.. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים):- - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):בן ארצי, בעז בנאי. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):סושי ^.^

Shir FGS

New member
אווו אני אוהבת אותך!!!

[גם בעז בנאי, גם אביתר כמובן, גם בן ארצי וגם סושי?!!?!?!] בואי לקומונה של בן, בחתימה שלי!! :)

:*

- שיר השבוע (של אביתר): דיו - שיר השבוע (כללי): pj harvey - dear darkness - אלבום השבוע: pj harvey - white chalk - ספר השבוע: מסילת ישרים :) - מאכל השבוע: פיצה...בעעע - התחדשות השבוע: כתיבה.. אולי.. אחרי כמה זמן - ציטוט השבוע: “It seems that most the world is driven by the eye, right? They design cities to look great but they always sound horrible, ... They design telephones to look great, but they sound horrible. I think it was about time that the other senses were celebrated.” bjork - אתר השבוע: ביכורים - http://www.kipa.co.il/bikorim - סרט \ סדרת השבוע: להתחיל מחדש - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): i might be wrong i could have sworn i saw a light coming on i used to think that there's no future left at all i used to think - אמוטיקון השבוע: :* - משהו שעשה לכם את השבוע: ---- - משהו שהרס את השבוע: או הו.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: --- - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): pj harvey , thom yorke, bjork, daniel johnston - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אנושיות .. אני יודע שזה מושג מוזר... אבל אולי..

Shir FGS

New member
אוי!

איך שכחתי שראיתי את זה שבוע שעבר?? סרט טוב.

Evi Virus

New member
להתחיל מחדש ../images/Emo23.gif

סדרה נהדרת שלמעשה אין לי מושג לאן נעלמה...

Evi Virus

New member
אוי, אולי, לא ידעתי שיש גם סרט כזה ../images/Emo3.gif

אני דיברתי על הסדרה, כן, אני מקווה שדיברתי על מה שהוא דיבר

Evi Virus

New member
הראש שלי עדיין, הלב כבר שלך... ../images/Emo79.gif

- שיר השבוע (של אביתר): מאחורי השמש, משיב הרוח, אבא, לילה כיום יאיר, וכל שאר השירים החדשים בעצם. - שיר השבוע (כללי): יש המון, ומכיוון שכבר כתבתי את ההודעה הזו עם כל השירים [והיו הרבה] והמחשב הפעיל את עצמו מחדש לפני ששלחתי, אני לא כותבת שוב
- אלבום השבוע: נעם רותם - עזרה בדרך
בעז בנאי - אהבת איש הפח האלבום החדש של אביתר
- ספר השבוע: - - מאכל השבוע: - - התחדשות השבוע: שומדבר מיוחד - ציטוט השבוע: "יש להם יומולדת היום. הם תאומים, ובגלל זה יש להם יומולדת באותו יום" - אתר השבוע: - - סרט \ סדרת השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמעט נפלת אל תוך הגשם" / "קול פנימי, דבר ברור, אם החיים הם רק שיעור..." + "קול פנימי, אל תאכזב אותי ואותה" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה והמפגש עם אביתר אחריה, בהחלט. - משהו שהרס את השבוע: כל מיני... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא הרבה, למעשה... בעיקר יומולדת לאחותי ולחברה - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): נעם רותם, רונה קינן, אלאניס מוריסט, בעז בנאי, רדיוהד... - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

TEENAGER1

New member
אכן רגוע

- שיר השבוע (של אביתר): מאחורי השמש - שיר השבוע (כללי): כל עוד/יוני רכטר ועלי מוהר - אלבום השבוע: בכל פעם שאני מנגן - ספר השבוע: בתו של שומר הזיכרון, זוכר כמעט הכל - מאכל השבוע: מוקפץ - התחדשות השבוע: אין - ציטוט השבוע: "אני מבין בזה, אני שלגולוג"
- אתר השבוע: אין - סרט \ סדרת השבוע: טרמינל, המופע של טרומן - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שלג על עירי.."
וגם "מי הפך את שמחת פגישתנו לעיצבון הפרידה הנוקב?" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: השלג!!! היה כל כך כיף.. - משהו שהרס את השבוע: שהוא נגמר, ומחר חוזרים לשגרה - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שאלה מצוינת.. לסיים עם כל מיני דברים מעיקים, בעיקר - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): יש לי עוד המון תמונות מדהימות מהשלג, אבל אין לי כוח להעלות אותן למחשב - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יוני רכטר - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): שלג!

Walk Two Moons

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של אביתר): הביצוע לעיר עצובה של מתי כספי - שיר השבוע (כללי): מאיר בנאי - איילת חן, ענני, Nirvana - Scentless Apprentice, Tarja Turunen - Poison - אלבום השבוע: מאיר בנאי - שמע קולי, אביתר בנאי - שיר טיול, Tarja Turunen - my winter storm - ספר השבוע: שרה שילה - שום גמדים לא יבואו - מאכל השבוע: קוסקוס! - התחדשות השבוע: נעליים. - ציטוט השבוע: - אתר השבוע: כל מיני - סרט \ סדרת השבוע: אבודים, מדוזות, אביבה אהובתי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "...אבל אני אוהב להיות בבית..."
- אמוטיקון השבוע:
,
- משהו שעשה לכם את השבוע: שבתתי בבית כל השבוע. היה פנאן - משהו שהרס את השבוע: כלום כלום כלום. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שתהיה חזרה נחמדה ללימודים - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): טאריה טורונן - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): בחונטוס, המופע של דויד ברוזה ומיומנה.

TEENAGER1

New member
היי, גם אני התחלתי את הספר הזה היום

לקחו לי כמה פרקים טובים להתרגל לשפה...

Walk Two Moons

New member
פרֶחית מדוברת. ../images/Emo13.gif

זה קורע... מקל קצת על המציאות הדכאונית שהספר מתאר. קצת כמו המוזיקה ב'כלום לא עצוב'. (למה זה תמיד מגיע לזה?
)

למעלה