Placebo !!!

Scott Evil

New member
../images/Emo32.gif Placebo !!!

חג שמח !! רציתי להזמין אתכם לקומונה של להקת הרוק הבריטי האיכותית - פלסיבו !! אני זקוקים לעזרתכם, בשביל שללהקה המדהימה הזאת יהיה גם פורום. נשמח לראותכם !! http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=16904

../images/Emo207.gifשאלה

מישהו פה יודע מאיפה אני יכולה להוריד את הקליפ של השיר Wonderwall? אין לי לא קאזאה, ולא אימייול, אז אל תעלו אותם כאופציות...
אם הקובץ קיים למישהו על המחשב הוא מוזמן לשלוח לי אותו באי מייל (שאת הכתובת שלו אני מוכנה למסור רק במסרים...) תודה מראש

sok777

New member
ממ..

אין לי רעיון אבל את יכולה להכנס לYOUTUBE ולחפש שם את הקליפ.. בטוח יש. קליפ חביב.

כן.. אבל אני רוצה

להוריד אותו למחושב שלי, והסיבה פשוטה. יש לי נגן MP4, ואני רוצה להעלות אליו את הקליפ. מן הסתם אפשר להעלות לנגן רק דברים שקיימים על המחשב שלי. * MP4, למי שלא יודע הוא נגן שאפשר להשמיע בו מוזיקה, וגם לראות בו קליפים וסרטים.

sok777

New member
הבנתי..

אוקי אז אני מצטער.. אני לא חושב שאוכל לעזור. ואגב.. זה לא בדיוק MP4 כיוון דהמוזיקה מנוגנת בפורמט MP3 והסרטים כאמור בפורמט MP4 - DIVX. ככה שהרבה אנשים שלא מבינים בתחום מתבלבלים וחושבים שיש כזה דבר מוזיקה שהיא MP4 וזו טעות.. אז בואי נסכם את זה שזה נגן עם אפשרות לראיית סרטים..

למעלה