Once In A Life Time

FreakOfNature

New member
../images/Emo32.gifOnce In A Life Time../images/Emo26.gif

חזרתי עכשיו מהטיול השנתי. זו הייתה החוויה הכי כיפית של החיים שלי - 3 ימים של כיף צרוף והנאה. ביום ראשון הגענו לבי"ס ב- 06:00 בבוקר. לאחר מספר עיכובים התחלנו בנסיעה לכיוון אילת, והגענו לשם בסביבות השעה 14:00. מיד יצאנו למסלול הראשון בהר צפחות, שנמצא קרוב למעבר הגבול בטאבה. זה היה מסלול קל וכיפי - יחסית קצר לאחר שסיימנו אותנו, בערך ב- 17:00 הגענו למלון, וב- 19:00 עלינו שוב לאוטובוסים, בדרך למסיבה. המסיבה הייתה ב- Texas Ranch שנמצאת ליד המלון בו ישנו - פרימה קרלטון (אלמוג ים). אמנם האוכל היה לא משהו וה- DJ היה קצת מעאפן, אבל סה"כ ממש נהניתי. בסוף המסיבה הגענו למלון בשנית, וכמו בכל טיול שנתי, התחלנו לעשות קצת בלאגן, היה ממש כיף - הסתובבנו בין החדרים וצחקנו המון. אמנם היו הרבה כאלה שהביאו / קנו אלכוהול, אבל אני לא נגעתי, ונהניתי מאוד בלי זה ("ילד טוב פתח תקווה"). הלכתי לישון יחסית מוקדם - 02:00. קמנו ב- 06:30 ביום שני, ואכלנו ארוחת בוקר. אח"כ יצאנו למסלול הקשה ביותר שעושים בטיול לאילת - המסלול בהר שלמה. הלכנו בסה"כ 8 שעות, ואז היה לנו זמן חופשי במרכז העיר (בקניון ובטיילת - בערך שעה). המסלול כולל הליכה בשבילים צרים בתחילתו, ובהמשך ירידה במפלים קטנים (בערך גובה של 3-4 מטר) שהתייבשו. בחלקם הגדול נעזרנו ביתדות שהונחו במקום, וב-3 נעזרנו בחבלים שנתלו. אח"כ הגענו למלון, אכלנו ארוחת ערב, וכל אחד עסק בענייניו - הייתה לנו מסיבה בחדר אוכל של המלון, אבל היא הייתה יחסית שוממת כי הרוב היו מאוד עייפים מהמסלול ומהלילה הקודם. היום שוב קמנו ב- 06:30, ויצאנו לכיוון אתר שנקרא "חולות קסוי", שנמצא מול שדה"ת בעובדה. יש שם דיונות ענקיות, והתגלגלנו שם בחול במשך שעה (אמנם זה נשמע מטומטם, אבל זה היה ממש כיף). אח"כ המשכנו לכיוון פתח תקווה והייתה לנו עצירת צהריים בשעה 15:00 במקום שנקרא "פארק ספיר". הגענו לבי"ס בשעה 20:00 ואז החלטנו לעשות תמונה כיתתית. עמדנו על הכביש שליד הבי"ס (בשעות אלה זה כביש יחסית עמוס, במיוחד שהרבה הורים באו לאסוף את הילדים שלהם) ועיכבנו את התנועה עד שהצטלמנו
בקיצור - ממש ממש נהניתי
עוד סיפורים - בהמשך

FreakOfNature

New member
WTMT CD SINGLE../images/Emo26.gif

קיבלתי את הסינגל שקניתי את Welcome TO My Truth - סה"כ עלה לי 30 ש"ח, באתר eBay.com

NoWords

New member
יאאא../images/Emo182.gif

עם המשלוח עלה לך הכל ביחד 3 ש"ח? וכמה שירים יש בו? איזה? תתחדש... יא איזה כיף לך

FreakOfNature

New member
../images/Emo45.gif

ליתר דיוק 30.5 ש"ח. קניתי ב- eBay ב-0.99$ ועוד משלוח 6$ מאוסטרליה. סורי שלא עניתי לך - לא שמתי
להודעה...
סולחת

NoWords

New member
כן../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif

גמני קניתי את סיק אנד טיירד מאיזה אוסטרלי..

Im The Sun

New member
שמח שנהנת../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

נשמע ממש כיף
אני הייתי בטיול שנתי עם הכיתה לאילת לפני חודש וקצת והיינו גם בהר צפחות ביום השלישי נראה לי... הטיול היה סה"כ 4 ימים. בלי מלונות, היינו באוהלים

adii1201

New member
נשמע ממש סבבה..

גם לנו היה טיול שנתי לניצנה לא מזמן והיה כיף!! גם אנחנו התגלגלנו בדיונות זה כ"כ שווה! ומזל עזבנו יום לפני שהגיע הארבה המגעיל הזה.. אני שמחה שנהנית!!!!

FreakOfNature

New member
אנחנו הספקנו לראות ארבה בודדים

מדי פעם... איזו חיה מוזרה... אחת פוסטמה מהכיתה שלי החליטה שהיא מחקה ארבה, אז במשך כל הטיול היינו צריכים לסבול את הקפיצות המוזרות שלה

Lucky Charmed

New member
שמחה שנהנית..

השנה הטיול שנתי שלנו לא היה משו מיוחד והיה גם די דל תקציב (ישנו במאהל גדול..) למרות ששנה שעברה בכלל לא היה לנו טיול. באילת הייתי בכיתה ט' וגם אנחנו היינו ב- Texas Ranch מקום די נחמד.. הדבר שאני זוכרת שם זה העץ שעמד על הגבעה לבד..

drnaji

New member
../images/Emo24.gif ברוך השב ../images/Emo70.gif

יווו,אני נזכר בטיול השנתי שלי לאילת. יוווווווווו,שיא הטפשות והמופרעות בחיים שלי (עד כדי הזמנת נערות ליווי למורים ולמנהל
,לזמבר כל מי שנרדם לפני 3 בבוקר וכו...) קיצר טוב שנהינת,יופי שחרת,ואגב אני בפ"ת ביום ראשון...

למעלה