+N.P

חותמים לשחרור גלעד ב-../images/Emo43.gif אנשים

ענן המלחמה לאט מתפוגג, אבל השיח הציבורי עדיין סובב סביב גלעד שליט, שגורלו לא ידוע. פורום החיילים החטופים מארגן עצומה חשובה לשחרורו של גלעד שליט והתניית הפסקת האש הסופית בשחרורו, או לכל הפחות בקבלת מידע רלוונטי אודותיו. הקדישו דקה מזמנכם למטרה נעלה זו, הוסיפו את שמכם ואולי תעזרו ביצירת היסטוריה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Petitions/Default.aspx?ForumId=1992
רוצים לזכות בזוג כרטיסים להופעה של עמיר לב? כל שעליכם לעשות הוא לענות נכון על חמשת השאלות בחידון עמיר לב בפורום רוק ישראלי. 5 הגולשים הראשונים שיענו על מספר רב ביותר של השאלות, יזכו בזוג כרטיסים להופעת הבכורה לקראת אלבומו החדש של עמיר לב: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=575&MessageId=126023238
פורום פורום קרניבורים - תאוות בשרים בשיתוף חינאוי - אטליז ומעדני בשר, ביסטרו בנג'מין סגל ומסעדת רוטשילד'ס קיצ'ן מזמינים אתכם לשלוח לנו את המתכונים שלכם לארוחת בשרים משובחת משולבת בפירות יבשים, ואולי לזכות בפרסים איכותיים וטעימים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1836&MessageId=126015090

נפלת חזק - איפה הילד.../images/Emo9.gif

נמאס לי מהבית ספר הזה. בא לי לעבור. ובעיקר מהמגמה המ&^%# הזאת. ומהאנשים שם. והכי מסריח, שאני לא יכולה לצאת משם. כי אין היסטוריה מורחב בבית ספר שלנו, או סתם משהו אחר מעניין שהוא לא כלכלה - פסיכולוגיה - סוציולוגיה כי זה ממש לא מעניין אותי, ממש לא. ו... אוף!

hadarinke

New member
../images/Emo24.gif

בואי לקרית אונו D: חח סתם, את לא יכולה ללמוד משהו אחר? בטח יש לכם עוד דברים. יהיה טוב

תודה../images/Emo24.gif

ולא כ"כ... צריך 2 דברים אז יש מדעי החברה[סוציו', פסיכולוגיה וכלכלה], ג"ג וספרות. עכשיו ספרות זה אחלה ויושב לי טוב להרחיב את זה. אבל אין לי מה עוד לקחת כי... ג"ג
ומדעי החברה זה משעמם. מדעים ושפות אני לא יכולה כי לא למדתי את זה השנה. וזהו. אין יותר אפשרויות.

hadarinke

New member
תשמעי שניה,

אני הייתי הולכת להרחיב גיאוגרפיה, אמרו לי שזה ממש קל, אצלינו בבצפר נותנים למב"ר להרחיב את זה, גם אצלינו ,אני יכולה להרחיב רק חברתי[בחירה שלי..],אז יש לנו ביולוגיה, גיאוגרפיה,וספרות. בגלל המערכת אין לי אפשרות ללמוד פסיכו\סוציו. אז אני עוששה בגרות בגיאורפיה... זה לא מקצוע קשה, בכל מקרה, בשנה הראשונה הכל תמיד קשה, אז אני מקווה שילך לך יותר טוב שנה הבאה או בקרוב |חיבוקי-מוחצי-שכזה]

נמנמ,

קודם כל, לא קשה לי באלקטרוניקה או משהו... די קל שם האמת. הבעיה היא הילדים שם (=נורא קשה לי ללמוד שם. אני מוצאת את עצמי יושבת, שומעת מוזיקה, בוהה במורה ומחכה לגאולה שתיקח את כל הילדים האלו) והמורים.(=השובינזם חוגג. למען האמת, זה בעיקר אחד. שאני לומדת איתו שעה אחת בשבוע אבל עדיין... הוא מגעי אותי וגורם לי לשנוא את המקצוע הזה. יש עוד מורה אחת שהיא פשוט לא יודעת ללמד ולנהל שיעור, שלא נדבר על להסביר דברים...). ו... ג"ג. אני פשוט לא אוהבת את המקצוע הזה, ואם לא תהיה לי ברירה אני ארחיב אותו או סוציולוגיה פסיכולוגיה[לא כלכלה
] ואשתעמם למוות או משהו. תודה הדר.

hadarinke

New member
אז תישארי באלקטרוניקה,

ותנסי לא להתייחס לכל מה שסובב אותך, או שלא תקשיבי בשיעורים, תלמדי מהבית, יש חומר באינטרנט! את יכולה לא לעשות כלום בשיעור או לא ללמוד בו ,רק להעתיק, כמה שזה מסתכל. תארי לך יום רביעי 3 שעות מחשבים עם כיתה של מברניקים, זה קשה, אבל מתמודדים, את אוהבת ללמוד אלקטרוניקה?

שנה הבאה זה 15 שעות שבועיות, התקווה היחידה של

-י. זה שהם יעזבו, מה שכנראה לא יקרה. אולי רק אחרי שהם יראו את המערכת המפלצתית. וכן... זה ממש נחמד.

hadarinke

New member
בטח שהם יראו את הציונים שלהם

ואת הרמה שבטח תהיה יותר קשה, וגם את כל השעות, הם יברחו מהר מהר ויהיה לך שיעור פרטי D:

hadarinke

New member
שלום חנוך- נגד הרוח

.... הולך נגד הרוח, המדרכה מתנדנדת אני סומך על הגשם שימשיך לרדת שיימשך הלילה, אהובתי אל פחד, תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר .... חח כן תתפלאו שזה לא נייטוויש, נראה לי שאני מתחילה להפסיק עם המטאל הזה ועוברת לישראלי

חדשה :)../images/Emo192.gif

היי :) אני רותם... 15 וחצי (כמו הרוב פה לא?!) רוקדת : ) מקווה להשתלב פה D: והודעה לקוראת סמויה.. אל תתיחסו :) נפר.. תצחקי תצחקי :p

hadarinke

New member
ברוכית הבאית ../images/Emo9.gif

הדר,16,קרית אונו =] מאיפה את בארץ? :)

PerfectSP

New member
אני מכירה את המקום!../images/Emo152.gif ../images/Emo190.gif

אל תחשבו שאתם גרים בחור..אם לא נתקלתם בצור הדסה!D::

למעלה