Juliann

C o s m i C

New member
../images/Emo32.gif Juliann

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp? forum=150&firstmsg=15 תעברי לעמוד השני של הפורום, כתבתי לך על ההופעה של אמריקן איידול 2! :))

14מתן

New member
איזה כיייף לךךךךך

אני גם רוצה ללכת להופעות של זמרים שאני אוהבבבב (לא אוהב ישראלים, בעעעעעעעעעעעעעעע) אבל אף אחד לא בא לארץץץץץ
ובקשר לחתימה שלך, את בעד להקים לקלי פורום בתפוז ?

C o s m i C

New member
אתה גם מעריץ את קלי?

יוווווווווווו זה יכול להיות מה זה טוב!!!!!!!!!!

dilan angel

New member
קלי זמרת מעולההההה!!!../images/Emo47.gif

יש לה פשוט קול מהמם!ושירים איכותיים!
בקשר לפורום קלי... באמת מגיע לה אחד! אבל הבעיה היא שאין מצב שמכירים אותה כל כך בארץ... מה לעשות אנשים פה *אטומים*

C o s m i C

New member
מה זה נכון! ...לצערי

ועוד אמרו לי שאם היא תצליח כאן יש סיכוי גדווווול שהיא תבוא להופעה כאן. אבל לא. :(( בישראל מכירים רק איזה 4 זמרים וכל השאר לא קיימים. ממש חבל. אני תמיד מנסה to spread the kelly love אבל לא לא עובד כ"כ..כאילו אומרים שהיא מוכשרת אבל לא נהים פתאום מעריצים ענקיים וקונים את הדיסק שלה, וגם זה חבל. מלא מבקשים שאני אצרוב להם. מזל שאי אפשר לצרוב את הדיסק שלה, חוץ מצורה אחת שאני לא אגיד איך אפילו. כי לצרוב דיסקים זה הדבר הכי מגעיל לעשות בעולם לזמר שאתה אוהב ואני בחיים לא אעשה את זה. יאללה עפתי לראות את האודישן הגדול. :)

Juliann

New member
אגב

אפשר לצרוב, צרבתי את של קלי כמה פעמים וגם את של קליי כל כך הרבה פעמים שיש לזה כבר שריטות... עשיתי את זה כי אני יודעת שאנשים לא יקנו את הדיסקים, בארץ כולם צורבים אז אמרתי לעצמי, אם אני אצרוב להם את הדיסקים הם ישמעו ויאהבו יש סיכוי יותר גדול שהם יהיו מעריצים, ואכן זה עבד לא רע. אנשים לא הולכים וקונים דיסקים כמעט, במיוחד שהמחיר הוא כ 90 שקל, המקסימום שהם יעשו זה להוריד את כל הדיסק. אז נכון, זה לא נחמד כל כך לצרוב, אבל לצערנו האיידולז המוכשרים בטירוף לא מפורסמים פה וחבל. מאוד. כי יש להם יותר כישרון מכל הבריטניות וג'סטינים למיניהם והם the real deal !

C o s m i C

New member
real deal-YEAH BABY!!!

איפה קנית את הדיסק של קלי? יש כזן נגן אוטומטי כשאת מעלה את הדיסק למחשב ואפשרות לפצות בקליפ של a moment like this ועוד משהו? כי את שלי קניתי בקנדה, ואני יודעת שלההוצאה הקנדית-אמריקאית יש את הנגן הזה ומאאאאאאוד מקשה על הצריבה. כמעט אי אפשר, אלא אם אתה יודע מחשבים ומוכן להשקיע זמן רב בזה.

14מתן

New member
אמממ התכוונתי לקלי....../images/Emo68.gif

ויש לי את הדיסק מאמריקה וצרבתי אותו גם למישי כדי שתאהב את קלי אבל לא הכי הלך...חחחחחחחח הדיסק שלי כבר נראה לי סרוט בשיר הראשון מרוב ששמעתי את הדיסק

C o s m i C

New member
חחח

איזה יופי!! :D כן, יש משהו עם הדיסק מאמריקה וקנדה. שני שמחה ששמו את זה. :D אנשים, פאקינג תקנו דיסקים. זה ממש יקר אבל אנשים לא מבינים שאם הרבה קונים אז המחיר של הדיסק יורדדדדדדדדד ותמיד יש על שלו מבצעים. באמת. אז יאללה לקנות!!! :) רגע. לא התלך הצריבה או שהיא לא התחילה לאהוב את קלי? אני ממש מבולבלת. זה מהגשם. :p hehe

Juliann

New member
קוסמיק????

תעני לי על ההודעה ששלחתי לך............. אגב הדיסק של קלי מפה, הדיסק של קליי מארה"ב. את שניהם אין שום בעיה לצרוב.... ולא, נראה לי שאין לי את הווידאו בדיסק של קלי אז כנראה שאת צודקת אי אפשר לצרוב בגלל זה, אולי. את מתכוונת ללכת לסיבוב הופעות שלהם?

C o s m i C

New member
אני כבר עונה לך! :)

אמממ אני ממש ממש ממש רוצה ללכת. אבלללל אני לא יכולה כי: 1) הם לא קבעו תאריכים בקנדה. 2) יש לי בית ספר והמון בגרויות השנה ואני נוסעת לפולין אז זה קשה לעזוב סתם ככה לכמה ימים. 3) כי כבר עשו מכירה מוקדמת של רוב הכרטיסים הטובים וגם אם הייתי רוצה לקנות עכשיו יהיו לי כרטיסים פחות טובים. אג"ב..צירפתי תמונה בשבילך. קלי לא נראית כמו עצמה לדעתי. אני לא יכולה להצביע מה שונה אבל לא נראה לי שהיא דומה לעצה, אבל בכל זאת יפה. :D

Juliann

New member
נכוןןןןןןןן

קליי כזה פשוש!!! והתמונה הצבעונית יותר יפה! תודה קוסמיק!

14מתן

New member
קלי ? מה קורה איתך ? ../images/Emo153.gif

בתמונה שברקע רואים שזאת היא אבל זאתי שהיא כאילו של הפרסומת גם מכוערת וגם לא דומה לעצמה

C o s m i C

New member
אני וחברים שלי ניסינו לחשוב מה שונה

אז הגענו לכמה מסקנות: 1) קודם כל, היא דומה שם בתמונה למישל בראנץ, וזו לא בדיוק מחמאה לדעתי. 2) זה משהו עם העיניים, זה נראה כאילו היא חצי ישנה.. 3) צריך לפטר את מי שבחר את התמונות האלה חחח

למעלה