José González

Applebite

New member
../images/Emo32.gif José González

מישהי/ו בא/ה במקרה להופעה שלו בבארבי ב-11 באוקטובר? גיליתי אותו רק עכשיו כי הוא מגיע, אבל נשמע מבטיח במיוחד. נראה לי שאמשיך לשמוע אותו ואם אתלהב כמו שנראה לי שאתלהב, אלך להופעה. מי מצטרף/ת?

S m e l l y Cat

New member
אין לי עם מי ללכת >:

קנית כרטיס כבר? שלא יגמר .. אחח גונזלס ... סלואו מובז..דאון דה ליין..האו לואו. .וכו'.

לא שמעתי עליו מימיי

אבל עיינתי עכשיו קצת ביוטיוב ונשמע ממש טוב... ולא בא לי לפספס אותו ואחרי שבועיים להתאהב בו כמו שקרה לי עם דבנדרה בנהארט (שאגב הוא ממשששש מזכיר אותו)
כמה עולה?

Applebite

New member
150, ועוד לא הזמנתי

חושבים שייגמר?
אני אומרת שנעשה מפגש פורום רג'ינה בהופעה של חוזה. סמלי קאט, בואי איתנו

GnarledCynic

New member
אני ממש רוצה

אבל אני צריכה להרוויח כסף קודם. ברגע שיהיה לי אנסה להזמין כרטיס. נראה לי שהכרתי אותו עוד לפני רג'ינה >:

איך גילית רק עכשיו? כולם כה חופרים ../images/Emo7.gif

על זה כבר שנה בערך
אני גם צריכה להתחיל לשמוע אותו כדי להחליט אם זה שווה לי את הכסף אבל נורא קשה לי אם אולי לא לבוא כי כולם הולכים
|מושפעת-על|

ושיהיה ברור, אני כן מכירה

[שיר אחד שלו
אבל זה אחד השירים הכי יפים בעולם]

Applebite

New member
אני קלטתי ששמעתי את הביצוע שלו לטירדרופ

של מאסיב אטאק ב"האוס", ולא ממש אהבתי אותו שם כי אני אוהבת מאוד את השיר המקורי... אבל בקונטקסט של כל הדיסק שלו זה נשמע אחרת לגמרי ועכשיו אני אוהבת. בואי!!!! גם אני עוד לא החלטתי סופית אם ללכת כי אני מפחדת שיקרה מה שקרה עם להקה אחרת שקניתי לה כרטיס ולא הלכתי בסוף כי הייתי עסוקה בדברים אחרים והיא לא בדיוק אחת הלהקות האהובות עליי (dinosaur jr), אז אני מקווה לשמוע אותו עוד קצת ולאהוב אותו יותר ורק אז לקנות כרטיס. הבעיה היא אם ייגמרו הכרטיסים עד אז ואני אפספס ואתבאס...

Applebite

New member
טוב, הזמנתי

מי שרוצה להיפגש מחוץ לבארבי ביום ההופעה שיגיד לי.

למעלה