In your face, Rudess!

B a z a

New member
../images/Emo32.gif In your face, Rudess! ../images/Emo86.gif

נה-נה, ארסנל הפסידה האמת שגם אני הייתי בעד ארסנל, אבל תמיד כיף לרדת עליך

Rudess

New member
פחחח גלורי האנטר שכמותך...

בלילה שכזה אני גאה להיות אוהד ארסנל. ארסנל נתנה משחק פנטסטי לפני ואחרי הרחקתו של להמן, הייתה טובה יותר מברצלונה על המגרש, הגיעה ליותר מצבים, אך לצערי הרב לא ניצחה. מי היה מאמין שעם 10 שחקנים ארסנל תכבוש ועוד תצליח להיות מסוכנת יותר מברצלונה? אדוננו ומלכנו, טיירי הנרי, היה צריך לבדו לגמור את המשחק עם 3 החמצות ממצבים שהוא מבקיע בדרך כלל בעיניים עצומות. ארסן ונגר עם טעות טקטית קשה כאשר הוציא את פבריגאס, וכאשר לא הגיב לחילוף של בלטי (היה חייב להכניס את רייס שיסגור אותו באגף ). אבל יש עוד משהו קטן שאף אחד לא טרח לדבר (בוודאי שלא בצוות השידור שהיה כולו בעד ברצלונה), הנבדל הברור בשער הראשון של ברצלונה כאשר לארסון מסר לאט'ו את הכדור, כולם נהיו עיוורים באותו הרגע. אפשר לזקוף את הראש למרות ההפסד ולהודות לארסנל על עונה ענקית בליגת האלופות, שגם אופטימי כמוני לא היה מאמין בתחילת העונה. אז, תודה לך ארסנל אהובתי וניפגש רק בשמחות!

iair82

New member
הדבר היחיד שטוב אנגליה זו המוזיקה

והנה עוד כמה דברים שאתה מתעלם מהם: אי אישור הגול בהרחקה (היה חייב לתת את חוק היתרון, ולהרחיק את השוער לאחר מכן), וכמובן הפאול הדימיוני שהוביל לגול של ארסנל. לגבי הזדמנויות היו אותו מספר הזדמנויות פחות או יותר לשתי הקבוצות, כשעד עכשיו אני מתקשה להבין איך השוער של ארסנל לקח את הכדור של אטו (איזה סיבוב נפלא!!!) בסוף המחצית השנייה, ואיך הנרי לא גמר את המשחק 20 דקות לסיום באחד על אחד. בסופו של דבר הקבוצה הטובה יותר ניצחה, הקבוצה שמשדרת כדורגל חיובי יותר, התקפי יותר ניצחה, וטוב שכך. ועוד משהו. שוב רונאלדיניו לא הגיע למשחק חשוב.שוב הוא נכשל מול שמירה הדוקה. בסופו של דבר, זה מבחנו של שחקן גדול. מראדונה לקח את ארגנטינה לאליפות ב86 כשבועטים בו ללא הרף, והסגל של הקבוצה היה טוב, אך לא מבריק. עוד יש לו כברת דרך, לרונאלדיניו, בכדי שייכנס לספרי ההיסטוריה. בינתיים הוא לא עשה יותר מדי בכדי שנחשוב בכיוון זה. לעומתו, אטו נתן משחק ענק, וחבל שלא נראה אותו במונדיאל.

Rudess

New member
הכל טוב באנגליה

לא היה צריך לתת שום חוק יתרון כי הכדור לא נשאר אצל אט'ו. חוץ מזה היה נבדל ברור במסירה של רונלדיניו לאט'ו, כך שכל המהלך היה צריך להיפסל בטענת נבדל (עליה אף אחד לא טרח לדבר). לארסנל היו יותר הזדמנויות מאשר לברצלונה, למרות החסרון בשחקן. רונלדיניו נכשל, כי בכל זאת מולו עומד המגן הימני הטוב ביותר בעולם כיום, עמנואל אבואה מחוף השנהב. אט'ו נתן משחק ענק? אף אחד בברצלונה אתמול לא בלט במיוחד מעל השאר, חוץ מואלדז שלקח גולים בטוחים של הנרי. אף אחד גם לא טרח לדבר שבגול הראשון של ברצלונה היה נבדל ברור במסירה של לארסון לאט'ו, הקוון נהיה עיוור. כנראה שרק כך אפשר להכניע את ההגנה הנפלאה של ארסנל שנתנה קמפיין ענק בליגת האלופות השנה. גם אופטימיסט שכמותי לא האמין שארסנל תגיע לגמר, ואני גאה בהישג עצמו. עכשיו נשאר לנו להשאיר את הנרי בארסנל ויש עתיד מצוין לארסנל.

Rudess

New member
טיירי הנרי נשאר בארסנל

http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=368351&cc=5739

joshua25

New member
מה עם ברגקאמפ ?

דניס ברגקאמפ - הוא עדיין משחק בארסנל ?

Rudess

New member
דניס ברגקאמפ

סיים את הקריירה השנה והוא פורש מכדורגל! הוא כנראה ימשיך להתגורר באזור BARNET בצפון לונדון, ויקבל בוודאי תפקיד מקצועי במועדון.

eliavtu

New member
לארסון שחקן המשחק

איזה ענק !! הנאדם בגיל 34 מתעלה על כל הכוכבים שמהם ציפו להכי הרבה אם זה רונלדיניו , הנרי, אטו וכל השאר.. מגיע לברצלונה לקחת לכל אורך הדרך הם היו הטובים ביותר, שיחקו את המשחקים הטובים והיפים ביותר לארסנל לא מגיע - בגלל הבונקרים בחצי ורבע הגמר.. וזהו.. כן ירבו קבוצות כמו ברצלונה :)

Rudess

New member
השופט שחקן המשחק

אישר לברצלונה שער בנבדל של 3 מטר, וגם ההרחקה הייתה במהלך בו אטו היה בנבדל ברור של 8 מטר. חבל רק שכל התקשורת המגויסת לטובת ברצלונה, לא טרחה לדבר על זה.

eliavtu

New member
לא היה נבדל..

אטו בא מאחור, לארסון מסר לו את הכדור כשהוא היה מאחורי ההגנה נבדל נקבע ברגע המסירה.. וההרחקה באמת לא הייתה מוצדקת אבל זה לא בהכרח בעד ארסנל, כי בכל זאת ביטלו לברסה גול וגם שם אטו בא מאחורה, שם בטוח שלא היה נבדל ואם היה, אז ההרחקה כן מוצדקת- כי אז אין לשופט סיבה לתת יתרון לבצלונה <דקו הוכשל לא אטו>

Rudess

New member
היה נבדל ברור

רק כל התקשורת שהייתה בעד בארסה ,הפכה להיות עיוורת. הנה התמונה מצורפת. ההרחקה בכלל לא הייתה צריכה להיות, כי במסירה של רונלדיניו לאטו היה נבדל של 8 מטר, ולכן כל המהלך היה צריך להיפסל בנבדל, עוד לפני העבירה שבוצעה.

iair82

New member
אחחחחח

איזה כיף האנגלים מתבכיינים!! אני מקווה שיהיו לכם עוד הרבה סיבות להתבכיין הקיץ!! vamos argentina!!

Rudess

New member
וכמאמר אוהדי הכדורגל באנגליה

WHO ARE YOU??????? WHO ARE YOU? WHO ARE YOU נבחרת אנגליה ממש לא מעניינת אותי, אני מסתפק בארסנל שלי וזהו. ולגבי ארגנטינה? נבחרת עלובה שלא בטוח שתעבור את שלב הבתים, עם ריקלמה סדרן העבודה שמחלק תה ימינה ושמאלה, אם זה "הכוכב" של ארגנטינה, אז אתם בצרות....

iair82

New member
טוב,נו

קצת מגזים...לכנות את נבחרת ארגנטינה עלובה...נו, טוב, אתה כנראה עדיין באבל...:) אגב גם אני מוטרד מהעובדה שריקלמה הוא המנהיג של הנבחרת (או לפחות אמור להיות) ולו רק בגלל העובדה שברגע האמת שלו העונה הוא עשה במכנסיים...לא נעים. בכל אופן זה נכון שארגנטינה הוגרלה לבית קשה, אבל הסגל ההולנדי מלא בשחקנים חדשים וצעירים (לצד שחקנים ותיקים וטובים), סרביה וחוף השנהב הן איום בפוטנציה, שיש לקחת אותו בחשבון. עדיין יש לארגנטינה מספיק כלים בכדי לעבור הלאה, והיא תלויה בעיקר בעצמה. אגב, את מי תאהד במונדיאל?

Rudess

New member
טוב נו

אף פעם לא הבנתי מה התקשורת עושה מריקלמה כוכב ועושה לו השוואות למארדונה. סגנון המשחק שלו מתאים לכדורגל של לפני 20 שנה ולא לכדורגל המהיר של היום. אני מהמר על הולנד וחוף השנהב שיעלו (עם טורה,אבואה ודרוגבה). במונדיאל אני אוהד כרגיל את נבחרת גרמניה.

eliavtu

New member
לארגנטינה יהיה קשה..

הם קיבלו את הבית הכי קשה חוף השנאב היא נבחרת טובה שיכולה להיות ה"סוס השחור" של המונדיאל ריקלמה הוא שחקן מצוין אבל לא מספיק בשביל נבחרת ארגנטינה.. ארגנטינה היא נבחרת בבנייה עכשיו אם הם יגיעו לרבע הגמר זה לפי דעתי יהיה הישג אדיר בשבילהם..

למעלה