זה או זה?

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo97.gif זה או זה?

ים או בריכה? חוף או ים? קיץ או חורף? סתיו או אביב? סוכות או פסח? פסח או שבועות? שבועות או סוכות? פסח או חנוכה? חנוכה או סוכות? ביסלי או במבה? פסטה או פתיתים? אורז או קוסקוס? פתיתים או אורז? אורז או פסטה? רוטב עגבניות או שמנת? פיצה דקה או עבה? לאפה או פיתה? לחמניה או פיתה? לאפה או לחמניה? פלאפל או שווארמה? פיצה או פלאפל? שווארמה או פיצה? בשרי או חלבי? בורקס או רוגלך? בורקס גבינה או פטריות? בורקס תפו"א או גבינה? בורקס פטריות או תפו"א? רוגלך ממולא או ריק? מטריה או מעיל? שלג או גשם? גשם או ברד? ברד או שלג? צפון או דרום? חרמון או אילת? חו"ל או בארץ? טלוויזיה או מחשב? עט או עיפרון? עיפרון חודים או עיפרון חידוד? כחול או שחור? שחור או אדום? אדום או כחול? צימר או מלון? אוהלים או מלון? צימר או אוהלים? 4X4 או פרטי? עט נובע או לא נובע? אוניברסיטה או מכללה? פורום או קומונה? מעטפה חומה או לבנה? יומן קטן או גדול? מחשב נייד או שולחני? מכנסיים או חצאית? חצאית או שמלה? שמלה או סראפן? אוניה או סירה? סירה או ספינה? ספינה או אוניה? סרט או סדרה? קולנוע או בית? פופקורן או שוקולד? מצויירים או אמיתיים? המומינים או הדרדסים? "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"? מים או קולה? קולה רגילה או דיאט? מיץ או מים? ספרייט או מים? סודה או ספרייט? מים או סודה? בקבוק זכוכית או פלסטיק? פחית או פלסטיק? זכוכית או פחית? ראשון או שני? שלישי או רביעי? חמישי או שישי? שבת או חג? יומולדת או שבת? חג או יומולדת? מסיבה או חגיגה? פרח או זר? מטוס או מסוק? מסוק או אווירון? אווירון או מטוס? דג או צב? כלב או חתול? שחור או לבן? (נלקח מפורום סקרים ושאלונים)

מעייניT

New member
אני עונה

ים או בריכה?- ים חוף או ים?- ים קיץ או חורף?- חורף סתיו או אביב?- סתיו סוכות או פסח?- פסח פסח או שבועות?- פסח שבועות או סוכות?- שבועות פסח או חנוכה?- פסח חנוכה או סוכות?- חנוכה ביסלי או במבה?- במבה פסטה או פתיתים?- פתיתים אורז או קוסקוס?- קוסקוס פתיתים או אורז?- פתיתים אורז או פסטה?- פסטה רוטב עגבניות או שמנת?- שמנת פיצה דקה או עבה?- דקה לאפה או פיתה?- לאפה בלי בשר כמובן לחמניה או פיתה?- לחמניה לאפה או לחמניה?- לחמניה פלאפל או שווארמה?- פלאפל פיצה או פלאפל?- פיצה שווארמה או פיצה?- פיצה בשרי או חלבי?- חלבי בורקס או רוגלך?- בורקס בורקס גבינה או פטריות?- לא זה ולא זה בורקס תפו"א או גבינה?- תפו"א בורקס פטריות או תפו"א?- תפו"א רוגלך ממולא או ריק?- ריק מטריה או מעיל?- מעיל שלג או גשם?- שלג גשם או ברד?- ברד ברד או שלג?- דשלג צפון או דרום?- צפון חרמון או אילת?- חרמון חו"ל או בארץ?- איין כמו הארץ שלנו טלוויזיה או מחשב?- טלביזיה עט או עיפרון?- עיפרון עיפרון חודים או עיפרון חידוד?- עיפרון חידוד כחול או שחור?- כחול שחור או אדום?- שחור אדום או כחול?- אדום צימר או מלון?- מלון אוהלים או מלון?- אוהלים צימר או אוהלים?- אוהלים 4X4 או פרטי?- 4X4 עט נובע או לא נובע?- לא נובע אוניברסיטה או מכללה?- מה ההבדל? פורום או קומונה?- פורום מעטפה חומה או לבנה?- לבנה יומן קטן או גדול?- קטן מחשב נייד או שולחני?- שולחני מכנסיים או חצאית?- מכנסיים חצאית או שמלה?- שמלה שמלה או סראפן? מה זה סארפן? אוניה או סירה?- אוניה סירה או ספינה?- ספינה ספינה או אוניה?- אוניה סרט או סדרה?- סדרה קולנוע או בית?- בית פופקורן או שוקולד?- פופקורן מצויירים או אמיתיים?- מצויירים או יותר נכון אנימה המומינים או הדרדסים?- המומינים "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"?- גברת פלפלת מים או קולה?- מים קולה רגילה או דיאט?- לא זה ולא וזה ואם כבר דיאט מיץ או מים?- מים ספרייט או מים?- מים סודה או ספרייט?- סודה מים או סודה?- מים בקבוק זכוכית או פלסטיק?- פלסטיק פחית או פלסטיק?- פלסטיק זכוכית או פחית?- פחית ראשון או שני?- שני שלישי או רביעי?- שלישי חמישי או שישי?- חמישי שבת או חג?- שבת יומולדת או שבת?- שבת חג או יומולדת?- חג מסיבה או חגיגה?- מסיבה פרח או זר?- פרח מטוס או מסוק?- מסוק מסוק או אווירון?- מסוק אווירון או מטוס?- מטוס דג או צב?- שניהם כלב או חתול?- שניהם שחור או לבן?- לבן פי זה היה ארוך

carmikush

New member
אניייי

ים או בריכה? בריכה חוף או ים? חוף קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? אביב סוכות או פסח? פסח (חופש ארוך יותר) פסח או שבועות? שבועות (סוף שנה!) שבועות או סוכות? שבועות (כי יש גבינות) פסח או חנוכה? חנוכה (כי יש סופגניות) חנוכה או סוכות? חנוכה. שוב לביבות וסופגניות חח. ביסלי או במבה? שניהם פסטה או פתיתים? פסטה אורז או קוסקוס? אורז פתיתים או אורז? אורז אורז או פסטה? פסטה רוטב עגבניות או שמנת? שניהם פיצה דקה או עבה? באמצע לאפה או פיתה? לאפה לחמניה או פיתה? לחמניה לאפה או לחמניה? לאפה פלאפל או שווארמה? שווארמה בלאפה פיצה או פלאפל? פיצה! שווארמה או פיצה? פיצה! בשרי או חלבי? בשרי (ויסלחו לי הצימחונים והטבעונים שבינכם) בורקס או רוגלך? בורקס בורקס גבינה או פטריות? גבינה בורקס תפו"א או גבינה? תפו"א בורקס פטריות או תפו"א? תפו"א רוגלך ממולא או ריק? ממולא אלא מה? מטריה או מעיל? מטרייה שלג או גשם? שלג גשם או ברד? גשם ברד או שלג? שלג צפון או דרום? צפון (אנחנו איתכם!) חרמון או אילת? אילת חו"ל או בארץ? חו"ל (לא ציונית במיוחד...) טלוויזיה או מחשב? שניהם עט או עיפרון? עט עיפרון חודים או עיפרון חידוד? חודים כחול או שחור? כחול שחור או אדום? שחור אדום או כחול? כחול צימר או מלון? צימר אוהלים או מלון? אוהלים צימר או אוהלים? אוהלים 4X4 או פרטי? 4X4 עט נובע או לא נובע? נובע אוניברסיטה או מכללה? אוניברסיטה פורום או קומונה? פורום! מעטפה חומה או לבנה? לבנה יומן קטן או גדול? בינוני מחשב נייד או שולחני? לפטופ ללא ספק! מכנסיים או חצאית? חצאית חצאית או שמלה? חצאית שמלה או סראפן? מה זה סראפן? שיהיה שמלה. אוניה או סירה? אוניה סירה או ספינה? ספינה ספינה או אוניה? אוניה סרט או סדרה? סרט קולנוע או בית? בית פופקורן או שוקולד? שוקולד! מצויירים או אמיתיים? אמיתיים המומינים או הדרדסים? המומינים "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"? מה זה נעלולי הפלא? גברת פלפלת ללא ספק! "אני אישה קטנה מאוד ושמי פילפלת..." מים או קולה? מים קולה רגילה או דיאט? רגילה מיץ או מים? מיץ ספרייט או מים? ספרייט סודה או ספרייט? לא אוהבת סודה. ספרייט מים או סודה? מים בקבוק זכוכית או פלסטיק? זכוכית פחית או פלסטיק? פחית זכוכית או פחית? זכוכית ראשון או שני? שני שלישי או רביעי? רביעי חמישי או שישי? שישי שבת או חג? שבת יומולדת או שבת? יומולדת חג או יומולדת? יומולדת מסיבה או חגיגה? מסיבה וחגיגה פחות או יותר אותו הדבר פרח או זר? פרח מטוס או מסוק? מטוס מסוק או אווירון? מסוק אווירון או מטוס? מטוס דג או צב? צב (שונאת דגים) כלב או חתול? חמוס. חחח סתם. כלב... שחור או לבן? לבן

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif../images/Emo198.gif יאללה משעמם ../images/Emo3.gif

ים או בריכה? בריכה
חוף או ים? NONE קיץ או חורף? חורף, כל כך
סתיו או אביב? סתיו, כי זה נחמד ^^ סוכות או פסח? חנוכה! פסח או שבועות? פסח D: שבועות או סוכות? סוכות פסח או חנוכה? חנוכה!!!!!!!1 חנוכה או סוכות? חנוכה באמאשלכם D: ביסלי או במבה? ביסלי. גריל
פסטה או פתיתים? שיט. קשה. נלך על פסטה
אורז או קוסקוס? קוסקוס |פות| פתיתים או אורז? פתיתים ^.^ אורז או פסטה? פסטה רוטב עגבניות או שמנת? עגבניות
פיצה דקה או עבה? עבה! כמה שיותר לחם יותר טוב! לאפה או פיתה? לאדעת מזה לאפה >< לחמניה או פיתה? פיתה P: לאפה או לחמניה? לאדעת פלאפל או שווארמה? פלאפל,כי שווארמה זה רצח
פיצה או פלאפל? לאדעת שווארמה או פיצה? פיצה בשרי או חלבי? בשרי
חה. אני אבחר בטופו P: בורקס או רוגלך? בורקס ^________________^ בורקס גבינה או פטריות? איכ פטריות |פטריה| בורקס תפו"א או גבינה? לאדעת. שניהם זה גרררר
בורקס פטריות או תפו"א? איכ פטריות |פטריה| רוגלך ממולא או ריק? ריק? קמצנות. ממולא זה יאמי. מטריה או מעיל? מעיל! שלג או גשם? שלגגגגגגג גשם או ברד? גשם ברד או שלג? שלגגגגגגגג צפון או דרום? תלוי באיזה ארץ
חרמון או אילת? NONE חו"ל או בארץ? חופשה? חול. לגור? ישראל. טלוויזיה או מחשב? מחשב עט או עיפרון? תלוי.. עיפרון חודים או עיפרון חידוד? חודים
כחול או שחור? שחור ^^ שחור או אדום? שחור ^^ אדום או כחול? שחור ^^ צימר או מלון? מלון אוהלים או מלון? מלון צימר או אוהלים? מלון 4X4 או פרטי? מה שבא ברוך הבא P: עט נובע או לא נובע? שחור ^^ חח סתם, לא נובע. אוניברסיטה או מכללה? ההבדל..? פורום או קומונה? פורום
מעטפה חומה או לבנה? לבנה. כי זה לא מלוכלך
יומן קטן או גדול? בינוני D: מחשב נייד או שולחני? אף פעם לא היה לי נייד.. לאדעת אם נוח. מכנסיים או חצאית? מכנס. חצאית או שמלה? מכנס >< שמלה או סראפן? או מה? אוניה או סירה? אוניה סירה או ספינה? ספינה? ספינה או אוניה? ההבדל? סרט או סדרה? תלוי בסרט/סדרה קולנוע או בית? קולנוע. פופקורן או שוקולד? לול איזה דברים לא קשורים! מאיפה לי? מצויירים או אמיתיים? תלוי בז'אנר. המומינים או הדרדסים? המומינים, מינה סתם. "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"? נעלולי הפלא!!!!!1111 מישהו זוכר את זה
מים או קולה? לא שותה מוגז. קולה רגילה או דיאט? לא שותה מוגז. מיץ או מים? מיץ
ספרייט או מים? לא שותה מוגז. סודה או ספרייט? לא שותה מוגז. מים או סודה? לא שותה מוגז. בקבוק זכוכית או פלסטיק? פלסטיק, כי זה הטעם שלו מעולה. פחית או פלסטיק? פלסטיק, כי הטעם! זכוכית או פחית? פלסטיק. טעם. ראשון או שני? שני
שלישי או רביעי? רביעי ^^ חמישי או שישי? שישי [אני בנאדם זוגי.] שבת או חג? ההבדל? נגיד ששבת. יומולדת או שבת? יומולדת! מינה סתם. חג או יומולדת? לאדעת. מסיבה או חגיגה? ההבדל? פרח או זר? פרח. מטוס או מסוק? לאכפותלי. מסוק או אווירון? לאכפותלי. אווירון או מטוס? לאכפותלי. דג או צב? צב
כלב או חתול? כלב
שחור או לבן? שחור
מה? נגמר?
אל

Sweet Fantasy

New member
עונה ../images/Emo9.gif

ים או בריכה? ים חוף או ים? חוף קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? אביב סוכות או פסח? סוכות פסח או שבועות? שבועות שבועות או סוכות? שבועות פסח או חנוכה? חנוכה חנוכה או סוכות? חנוכה ביסלי או במבה? במבה פסטה או פתיתים? פסטה אורז או קוסקוס? קוסקוס פתיתים או אורז? פתיתים אורז או פסטה? פסטה רוטב עגבניות או שמנת?
גם וגם!!! פיצה דקה או עבה? דקה לאפה או פיתה? לאפה לחמניה או פיתה? לחמניה לאפה או לחמניה? לאפה פלאפל או שווארמה? פלאפל פיצה או פלאפל? פיצה שווארמה או פיצה? פיצה בשרי או חלבי? חלבי בורקס או רוגלך? בורקס בורקס גבינה או פטריות? גבינה בורקס תפו"א או גבינה? גבינה בורקס פטריות או תפו"א? אף אחד רוגלך ממולא או ריק? ממולא מטריה או מעיל? (?) מעיל שלג או גשם? שלג גשם או ברד? ברד ברד או שלג? שלג צפון או דרום? צפון חרמון או אילת? אילת חו"ל או בארץ? בארץ טלוויזיה או מחשב? מחשב עט או עיפרון? עיפרון עיפרון חודים או עיפרון חידוד? חידוד כחול או שחור? שחור שחור או אדום? שחןר אדום או כחול? אדום צימר או מלון? צימר אוהלים או מלון? אוהלים צימר או אוהלים? צימר 4X4 או פרטי? 4X4 עט נובע או לא נובע? לא אוניברסיטה או מכללה? אונ' פורום או קומונה? פורום מעטפה חומה או לבנה? חומה (רישמי כזה) יומן קטן או גדול? קטן מחשב נייד או שולחני? נייד מכנסיים או חצאית? מכנסיים חצאית או שמלה? שמלה שמלה או סראפן? מזה סראפן? אני מכירה את השיר לא יודעת מזה בתאכלס אוניה או סירה? אוניה סירה או ספינה? אונייה וספינה זהלא דומה? ספינה או אוניה? """ סרט או סדרה? סדרה קולנוע או בית? בית פופקורן או שוקולד? שוקולד מצויירים או אמיתיים? אמיתיים המומינים או הדרדסים? דרדסים "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"? פלפלת מים או קולה? קולה קולה רגילה או דיאט? רגילה מיץ או מים? מים ספרייט או מים? מים סודה או ספרייט? אפחד מים או סודה? מים בקבוק זכוכית או פלסטיק? פלסטיק פחית או פלסטיק? פלסטיק זכוכית או פחית? זכוכית ראשון או שני? שני שלישי או רביעי? רביעי חמישי או שישי? שישי שבת או חג? חג יומולדת או שבת? יומולדת חג או יומולדת? יומולדת מסיבה או חגיגה? מסיבה פרח או זר? זר מטוס או מסוק? מטוס מסוק או אווירון? מסוק אווירון או מטוס? לאנשים אין חיים דג או צב? צב כלב או חתול? כלב שחור או לבן? שחור

samisam

New member
../images/Emo3.gif פחח איזה ארוך, ולמה ?

ים או בריכה?ים חוף או ים?ים קיץ או חורף?חורף סתיו או אביב?אביב סוכות או פסח?פסח פסח או שבועות?פסח שבועות או סוכות?סוכות פסח או חנוכה?פסח חנוכה או סוכות?חנוכה ביסלי או במבה?ביסלי פסטה או פתיתים?פסטה אורז או קוסקוס?אורז פתיתים או אורז?אורז אורז או פסטה?פסטה רוטב עגבניות או שמנת?רוטב עגבניות פיצה דקה או עבה?דקה לאפה או פיתה?פיתה לחמניה או פיתה?לחמניה לאפה או לחמניה?לחמניה פלאפל או שווארמה?שווארמה פיצה או פלאפל?פיצה שווארמה או פיצה?פיצה בשרי או חלבי?בשרי בורקס או רוגלך?בורקס בורקס גבינה או פטריות?פטריות בורקס תפו"א או גבינה?תפו"א בורקס פטריות או תפו"א?פטריות רוגלך ממולא או ריק?ריק מטריה או מעיל?מעיל שלג או גשם?שלג גשם או ברד?גשם ברד או שלג?שלג צפון או דרום?צפון חרמון או אילת?אילת חו"ל או בארץ?חו"ל טלוויזיה או מחשב?לא יכול להחליט עט או עיפרון?עיפרון עיפרון חודים או עיפרון חידוד?עיפרון חידוד כחול או שחור?שחור שחור או אדום?שחור אדום או כחול?כחול צימר או מלון?צימר אוהלים או מלון?מלון צימר או אוהלים?צימר 4X4 או פרטי?פרטי עט נובע או לא נובע?נובע אוניברסיטה או מכללה?אוניברסיטה פורום או קומונה?פורום מעטפה חומה או לבנה?לבנה יומן קטן או גדול?קטן מחשב נייד או שולחני?שולחני מכנסיים או חצאית?מחנסיים חצאית או שמלה?חחחחח שמלה או סראפן?חחחחח אוניה או סירה?אוניה סירה או ספינה?ספינה ספינה או אוניה?ספינה סרט או סדרה?סרט קולנוע או בית?קולנוע פופקורן או שוקולד?פופקורן מצויירים או אמיתיים?מצוירים המומינים או הדרדסים?הדרדסים "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"?גברת פלפלת מים או קולה?קולה קולה רגילה או דיאט?רגילה מיץ או מים?מיץ ספרייט או מים?ספרייט סודה או ספרייט?ספרייט מים או סודה?מים בקבוק זכוכית או פלסטיק?זכוכית פחית או פלסטיק?פחית זכוכית או פחית?זכוכית ראשון או שני?שני שלישי או רביעי?רביעי חמישי או שישי?שישי שבת או חג?חג יומולדת או שבת?שבת חג או יומולדת?חג מסיבה או חגיגה?מסיבה פרח או זר?פרח מטוס או מסוק?מטוס מסוק או אווירון?מסוק אווירון או מטוס?מטוס דג או צב?דג כלב או חתול?חתול שחור או לבן?שחור

shir92

New member
עונה ../images/Emo26.gif

ים או בריכה?ים
חוף או ים?שניהם
קיץ או חורף?קיץ
סתיו או אביב?סתיו [היומולדת שלי בסתיו]
סוכות או פסח?פסח
פסח או שבועות?פסח
שבועות או סוכות?סוכות
פסח או חנוכה?חנוכה
חנוכה או סוכות?חנוכה
ביסלי או במבה?במבה
פסטה או פתיתים?פסטה
אורז או קוסקוס?קוסקוסססססססססססססססס [כמו כל מרוקאי/ת
] פתיתים או אורז?אורזזזז
אורז או פסטה?פסטה [יאמי
] רוטב עגבניות או שמנת?אף אחד מהם
פיצה דקה או עבה? לא משנה
לאפה או פיתה?פיתה
לחמניה או פיתה?לא יודעת
לאפה או לחמניה?לחמניה
פלאפל או שווארמה?אף אחד
פיצה או פלאפל?פיצה
שווארמה או פיצה?פיצה
בשרי או חלבי?אממממ... לא יודעת נראה לי חלבי
בורקס או רוגלך?בורקס
בורקס גבינה או פטריות?אף אחד
בורקס תפו"א או גבינה?תפו"א
בורקס פטריות או תפו"א?תפו"א
רוגלך ממולא או ריק?ריקקק
אבל אם מלא רק עם שוקולד
מטריה או מעיל?מעיל
שלג או גשם?שלג
גשם או ברד?גשם
ברד או שלג?שלג
צפון או דרום?מרכז
חרמון או אילת?שניהם
חו"ל או בארץ?שניהם
טלוויזיה או מחשב?שניהם
עט או עיפרון?אף אחד מהם
עיפרון חודים או עיפרון חידוד?חודים
כחול או שחור?כחול
שחור או אדום?אדום
אדום או כחול?שניהם
צימר או מלון?שניהם בסדר
אוהלים או מלון?שניהם
צימר או אוהלים?שניהם
4X4 או פרטי?אממממ... לא יודעת שיהיה גם שניהם
עט נובע או לא נובע?אממממ... לא משנה לי
אוניברסיטה או מכללה?אני עדיין לא בשלב הזה
פורום או קומונה?פורום
מעטפה חומה או לבנה?
יומן קטן או גדול?קטן
מחשב נייד או שולחני?נייד [למרות שאין לי
] מכנסיים או חצאית?אמממ... שניהם בסדר
חצאית או שמלה?חצאית
שמלה או סראפן?מה זה סראפן???
אוניה או סירה?אממ... שניהם בסדר
סירה או ספינה?גם
ספינה או אוניה?גם
סרט או סדרה?אמממ... אוחחח את גורמים לי להתווכח עם עצמי
שניהם בסדר
קולנוע או בית?קולנוע
פופקורן או שוקולד?אף אחד [אני לא אוהבת את שניהם]
מצויירים או אמיתיים?שניהם
המומינים או הדרדסים? חחחחחחחח... הדרדסים
"נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"?לא יודעת מה זה הראשון אבל גברת פלפלת אני מכירה
[אני לא מהזמנים של הסדרות האלו
] מים או קולה?קולה
קולה רגילה או דיאט?רגילה
מיץ או מים?מיץ
ספרייט או מים?אף אחד
סודה או ספרייט?אף אחד
מים או סודה?אף אחד
בקבוק זכוכית או פלסטיק?לא חשוב
פחית או פלסטיק?גם לא חשוב
זכוכית או פחית?לא חשוב
ראשון או שני?שני
שלישי או רביעי?רביעי
חמישי או שישי?שישי
שבת או חג?אמממ... שניהם נחמדים העיקר חופשששש
יומולדת או שבת?יומולדת
חג או יומולדת?יומולדת
מסיבה או חגיגה?מסיבה
פרח או זר?פרח
מטוס או מסוק?מטוס
מסוק או אווירון?אווירון
אווירון או מטוס?זה לא אותו דבר ???
דג או צב?שניהם נחמדים
כלב או חתול?כלב
שחור או לבן?אמממ... לבן
פוייייייי כמה שאלות
עברנו את זה
מה שלומכם???

yona311

New member
תורי!:)

ים או בריכה? לא סובל תיים! חוף או ים? חוף! קיץ או חורף? יום קיץ יום חורף! סתיו או אביב? אביב!! סוכות או פסח? תלוי מתי יתנו יותר שיעורים לחופש... פסח או שבועות? כנ"ל שבועות או סוכות?כנ"ל פסח או חנוכה? כנ"ל חנוכה או סוכות? כנ"ל ביסלי או במבה? במבה פסטה או פתיתים? מה שיותר קל להכין אורז או קוסקוס? אורז (נ.ב. סושי!!!!!) פתיתים או אורז?פתיתים אורז או פסטה?פסטה רוטב עגבניות או שמנת? diet is a "die" with a "t שמנת! פיצה דקה או עבה? כל המרבה הרי זה משובח! לאפה או פיתה?לאפה לחמניה או פיתה? מה שיש לאפה או לחמניה? לאפה פלאפל או שווארמה? צמחוני... פיצה או פלאפל? פיצה RULS! שווארמה או פיצה? בשר=רצח! בשרי או חלבי? חלב סויה! (גם חלב זה רצח!) בורקס או רוגלך? בורקס! בורקס גבינה או פטריות? פטריות (תלוי מאיפה הן הגיעו!) בורקס תפו"א או גבינה? תפוחא (כי כיף לאמר את זה) בורקס פטריות או תפו"א? שניהם! רוגלך ממולא או ריק?תלוי במה מטריה או מעיל? מטריה! שלג או גשם?שלג! גשם או ברד? ברד ברד או שלג? גם וגם צפון או דרום? תלוי בכיוון הרוח חרמון או אילת? אילת (דולפינים!!!) חו"ל או בארץ? הוולנד RULS טלוויזיה או מחשב?מחשב עט או עיפרון? עט עיפרון עיפרון חודים או עיפרון חידוד? חודים כחול או שחור? כחול שחור או אדום? אדום אדום או כחול? כחול צימר או מלון? מלון אוהלים או מלון? מלון צימר או אוהלים? אוהלים 4X4 או פרטי? פרטי עט נובע או לא נובע? נובע אוניברסיטה או מכללה? ברסיטה פורום או קומונה? פורום מעטפה חומה או לבנה? לבנה יומן קטן או גדול? לא צריך בכלל מחשב נייד או שולחני? נייד מכנסיים או חצאית? מכנסיים-שקסי חצאית או שמלה? אני בן! שמלה או סראפן? סראפן?!?! אוניה או סירה? סירה סירה או ספינה? סירה ספינה או אוניה?ספינה סרט או סדרה? סדרת סרטים קולנוע או בית? בית קולנוע פופקורן או שוקולד?פופקורן עם שוקולד מצויירים או אמיתיים? אמיתי! המומינים או הדרדסים? לא רואה סדרות כאלה! "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"? אני מנסה לשמור על גבריות פה!!:) מים או קולה? תן חיוך הקולה טובה מיץ או מים? H2O ספרייט או מים? ספרייט סודה או ספרייט? ספרייט מים או סודה? מים בקבוק זכוכית או פלסטיק? זכוכית (אבל לא לנפץ!) פחית או פלסטיק? פלסטיק זכוכית או פחית? זכוכית ראשון או שני? שני שלישי או רביעי? רביעי חמישי או שישי? שישי שבת או חג? חג יומולדת או שבת? יומולדת חג או יומולדת? יומולדת מסיבה או חגיגה? מסיבה פרח או זר? פרח מטוס או מסוק? מסוק מסוק או אווירון? מסוק אווירון או מטוס?מטוס דג או צב? דג כלב או חתול? שניהם!!! שחור או לבן?שחור וזהו! סיימתי יאי!

yona311

New member
נצל"ש

למי שאין רעיון לשם לחיית מחמד שלו... http://www.mypet.co.il/mypet/info/names.asp

מעייניT

New member
לי יש תמיד שמות מוכנים

תמיד אני מוצאת שמות לפני שאני איפילו חושבת על לקנות חיה ואז כשהיא באה אני נותנת לה את השם הכי מתאים לה מביין המבחר

למעלה