oasis147

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo9.gif

-הפורום חי שוב!!!
- סתם על היומיים שלי :] הממם, אתמול ישנתי אצל חברה שלי, ועוד חברה ממש טובה שלי ישנה אצלה, והיה נוראאאא מצחיק! וגם היתה לנו שיחת נפש (
). הן דווקא די חכמות :] יותר ממה שחשדתי שהן. חצי מהזמן דיברנו עם ידיד של חברה שלי בטל', חשבתי שהוא פסיכי (במובן הפחות טוב
), אבל הוא כזה חמוווד! חחח בגיל 5-6 היו לו נטיות התאבדות [לא בהגזמה]. ועשינו אצלה אתמול איזו עבודה בתנ"ך, שלחנו למורה באימייל, וקיבלנו ישר על הבוקר! איזה חוסר חיים
והיה כתוב בה ש"הניסוחים מלוטשים מאוד"
ויש לי וידוי: קולות של סנה מפחידים אותי נורא! העבודה בתנ"ך שעשיתי עם חברה היתה באתר שהמורה לתנ"ך הקים [סיפורים משעשעים עליו אח"כ], ועשינו על פרשת הסנה הבוער, לפי כל מני אופרות ושטויות שהיו על הנושא והמוזיקות של סנה, ואופרות עליו, ממש הפחידו אותי ואת חברה שלי! ואנחנו ממש לא פחדניות
המממם ואז הייתי עם אבא בקניון (היה די קקי), בארוחה אצל ספתא (היה חזרה לא מזמן מבית חולים), ואז נסענו למרכז העיר. היה די משעמם, אבל שיהיה. ואז -שוב לקניון-, לקנות נעליים לחתונה של אחותי הגדולה. היא מתחתנת ב5.2 (כולם להגיד מזל טוב
), וכבר קניתי שמלה נחמדת, ונעליים היו חסרות... אז קנינו. ומתברר שאני וגרביונים= ממש לא הולכים טוב ביחד!
והממם זהו. אתם חמודייים! אוהבת אתכם
(אני בפרץ אהבה :)

למעלה