ג ב ש ו ש

New member
שבוע טוב ולילה נהדר../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif../images/Emo88.gif

שלום לכולם
חזרתי עכשיו מההופעה בבארבי...באמת שהיה שווה
רוקפור עלו,התחילו בכמה שירים שלהם ואחר כך גם נינט הצטרפה. פתחה בשיר שלהם,בביצוע מדהים!!! ראיתי איך הקהל נהנה לשמוע אותה מבצעת ככה יפה את השירים שלהם. בהמשך היא שרה וניגנה את השיר שכתבה והלחינה באנגלית...שיר מקסים!!!
היה כל כך כייף לראות את נינט עם גיטרה במהלך ההופעה. אחכ' היא ביצעה עוד שיר של רוקפור,השיר שהראו גם בוואי ב-10 שלהם. לאחר מכן היא ירדה מהבמה,רוקפור המשיכו בהופעה והיא עלתה שוב עם עוד 2 או 3 שירים שלהם,אני בחלק הזה הלכתי כי חיכו לי. נינט לבשה שימלה שחורה וניראתה מדהים!! יהודה היה גם בקהל וצפה בהתלהבות
ועכשיו לחלק אחר..
אני מחר נוסע כרגיל,שבוע 7 בקורס. הפעם זה קצת שונה כי ביום רביעי בעז"ה אני חוזר ולמחרת שוב נוסע לשבוע שלם כולל שבת. אז אני כמובן מצפה מכם להפעיל את הפורום בכתבות,תמונות וכל מה שיהיה כמו תמיד
שיהיה לילה טוב ושבוע נהדר

Dont Panic

New member
הממממם... טעות קטנה.

השיר הראשון שהם ביצעו יחד היה של ג'ף באקלי ז"ל, זמר אמריקאי מוערך, שנינט טייב מעריצה עד מאוד. אני באמת חושב שהיא בחורה מוכשרת, למרות שאני סולד מכל תרבות ה'כוכב נולד' הנוראית הזאת. אם היא תכוון למקום הנכון היא יכולה להיות אמנית אמיתית ומעניינת, שתייצר משהו פחות בנאלי משירי גלגל"צ. ואל תטעו, זו מחמאה גדולה. חבל שהמעריצות הצעירות, הצעקניות והחצופות להחריד שלה פגעו באווירת ההופעה. אם אתן קוראות, תנסו לזכור פעם הבאה שיש עוד כמה אנשים שבאו לראות את ההופעה חוץ מכן בבארבי. ולהזכירכן, זו היתה הופעה של רוקפור, לא של נינט, ואתן זלזלתן בלהקה בצורה מחפירה.

Barefoott

New member
מה זלזלנו? מה עשינו בדיוק?

אתה מתכוון לזה,שכשנינט שרה אז עמדנו וכשהם הופיעו אז ישבנו ? מה הבעיה כאן ? לא מבינה . והשיר של ג'ף.. אם היית בהופעה בטח שמעת שנינט אמרה שהגיטריסט של ג'ף באקלי נתן לה אותו לאלבום.. אפשר להגיד שזה שלה..יחד איתו

Dont Panic

New member
ג'ף באקלי מת כבר הרבה הרבה הרבה זמן...

קשה לי להאמין שהיא פגשה אותו...

ג ב ש ו ש

New member
צודק בקשר לשיר הראשון../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

שכחתי שמדובר בשיר הזה מכיוון שבד"כ היא שרה שיר אחר של ג'ף.

שבוע טוב../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

גבי וסספיר שמחה שנהנתם
היה לי מבחן היום בתנ"ך בקושי למדתי והיה מבחן שיא הקללל!!איזה כייף.. מחר אני לומדת עד שלוש ואז יוצאת לופש עד אחרי פסח איזה כייף מחכה לזה כבר... שבוע טוב

../images/Emo124.gifיום אחרון להצביע בגלגל"צ!!!!!!!../images/Emo124.gif

מקווה שהצבעתם כולכם ואם לא אז קדימה זה הזמן להצביע לנינה לשיר "עד שתגיע" על מנת שיתמקם במקומות הראשונים..
תסמנו

למעלה