|מיוחדת|

../images/Emo140.gif התנצלות והיום בתפוז

אנו מתנצלים בפני הגולשים שנפגעו בשל העלאת המוצר החדש "עולמות". אנו מבטיחים לכם שמרבית התקלות כבר טופלו, וכי הצוות הטכני עובד גם כעת על מנת לוודא שלא יחזרו. כאמור, אנו מנצלים את ההזדמנות להתנצל מטעם כל צוות תפוז אנשים על הפגיעה בגולשים בשעות הראשונות לאחר עליית המוצר. ולאירועי היום:
פרופ' דוד ניב מנהל היחידה לטיפול בכאב - המרכז הרפואי תל-אביב, נשיא האיגוד העולמי של מרפאות הכאב, והנשיא לשעבר של הפדרציה האירופית: יתארח בפורום ביקור בית הערב בשעה 18:00 מייד לאחר סיום התוכנית ביקור בית אתם מוזמנים להעלות שאלות בנושא כאב, טיפול ומניעה בשרשור שנפתח בפורום
כמידי יום רביעי ב- 21:30 תוכלו לצפות ברצועה: "הלהקה".

dan the man

New member
חייב טובה מכולם!!!!

אז ככה אני רוצה שתיכנסו לכאן:http://www.tapuz.co.il/Communa/CommunaPolls.asp?Communaid=7777 זה קומונת מדינת התפוזים ותצביעו בסקר למפלגת צד"ק בראשות השרוט ממליץ! זה ממש חשוב ותפיצו את זה תגידו לכולם להצביע בקישור הזה למפלגת צד"ק!!!!!! תודה :)

The Evil Cat

New member
אח..יום שישי הטוב..

כל הפרקים של ורוניקה אחד אחרי השני החל מ-00:30

רבקהrc

New member
טלויזיה שעדין לא הגיעה לארץ-הקומונה

פתחתי קומונה חדשה בתעסוק בכל הסדרות החדשות בארה"ב שעדין לא הגיעו לארץ יש כל כך הרבה סדרות חדשות שאפשר לאבד את הראש. אנחנו נעשה שם סדר! כל מי שרואה סדרות כאלו או רוצה לשמוע המלצות מוזמן להצטרף!!!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo66.gif

הערב בשעה 19:00 יגיע עופר מאירי לפורום מטרופולין ויענה לשאלות לגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
הפורום הרשמי של רוני סופרסטאר בתפוז מחלק לכם כרטיסי כניסה זוגיים למסיבת ההשקה לדיסק החדש של רוני- "לא עוצרת". לפרטים נוספים הקליקו.
בעקבות הטלנובלה האבודה- התחרות ממשיכה: בואו לקרוא את הפרק הראשון של הטלנובלה, להנות ולדרג את הפרקים הבאים

נצל"ש- שאלה

מתישהו, אולי לפני שבוע-שבועיים, מישהו פירסם כאן כתובת של אתר על ורוניקה שבין השאר יש בו כל מיני קטעים וקליפים שלה מכל מיני תוכניות אירוח וכאלה.... מישהו יודע איזה אתר זה? חיפשתי בדפים קודמים בפורום, אבל אני לא מוצאת, אם מישהו יודע על איזה אתר אני מדברת- שיגיד לי בבקשה!!! תודה מראש!

חותםםם

New member
תחדשי על הבלוג!! ונצל"ש

היום אני טסה לקפריסין לסאמר סקול עם חברה.. כן אני יודעת..סאמר סקול לא אותו דבר כמו נסיעה רגילה..אבל עדיין, בלי הורים!!! אני אתגעגע :) להת'

תודה! אבל...

אני מכירה כבר את האתרים שיש בקישורים, ואני מחפשת אתר על קריסטין בל ולא על הסדרה. אבל תודה בכל זאת!!!!

סורייייייי....... ../images/Emo52.gif

טעות שלי!!!! הסתכלתי עכשו באתר שהבאת לי יותר בעיון, ןנזכרתי שזה האתר שחיפשתי, אז ממש ממש תודה!!!!!

שאZאם ! ערב קומיקס DC מטעם אוק"י

ביום חמישי ה-4.8.05 בין השעות 17:00 – 24:00 יקיים מועדון אוק"י – אספנים וקוראי קומיקס בישראל כנס בנושא DC Comics והסדרות שהיא מוציאה לאור. הארוע יערך באולם 'מופת – רמת-גן' ברחוב הרצל 13 פינת קריניצי. עלות הכניסה לקהל החופשי 20 ₪ לכל פעילות, כשחברי מועדון משלמים רק 20 ₪ לכרטיס גלובי (לכל הפעילויות). הכניסה למתחם הדוכנים חופשית. בתוכנית: * לראשונה בארץ! סדנת איור קומיקס עם מיכאל נצר, יוצר אוריאון, אשר עבד בחברות Marvel ו-DC על כותרי הדמויות Batman, Spiderman ועוד. * הקרנת סרטי הקומיקס: קונסטנטין (המבוסס על הקומיקס הלבלייזר) ופלאש 1. * הרצאות - סופרמן ההתחלה, ורטיגו: הכותרים והיוצרים. * דיון חופשי בהשתתפות הקהל בנושא DC-Vertigo-Wildstorm. בדיון ישתתפו יוצר הקומיקס אורי פינק (והפעם על תקן חובב JLA) ויוצר הקומיקס מיכאל נצר והקהל מוזמן להצטרף לדוברים. * מפגש חברים. יש לכם משהו להגיד? רעיון חדש שתרם נשמע? או, סתם רוצים לשמוע עדכונים על פסטיבל אוגוסט המתקרב? בכנס הזדמנות לכל זאת ועוד. * השקת חוברת אדירי התכלת 6 החותמת את קשת הסיפור הראשונה של הסדרה. * דוכני חנויות. למידע נוסף ותכנית הארוע פנו לאתר אוק"י בכתובת www.okay.org.il

../images/Emo181.gif

היי. בבקשה תצביעו פה: www.votezedek.10x.co.il לאפשרות הראשונה
מפלגת צד"ק בראשות השרוט ממליץ. תודה רבה, זה נורא חשוב לנו !~

למעלה