גלי עטרי מגיעה לתפוז../images/Emo43.gifאנשים

פרופ' כרפ, רופא בכיר במחלקת נשים ומילדות, מומחה במילדות, גניקולוגיה ופריון, יתארח החל משעה 16.00 בפורום אובדן הריון - תמיכה אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=747&MessageId=125809233
האם לאפשר לילדכם להיות "מי שהוא", או לנסות לשנות את התנהגותו? ציפי קוברינסקי, מאמנת אישית ומשפחתית, תמליץ לכם איך להתמודד עם שקרים ורביצה אינסופית מול הטלביזיה וגם איך לגרום לילד לרצות ללמוד ומה עושים כשהמורים לא מצליחים להתמודד על הילדים ופונים אליכם שוב ושוב? בואו להתאמן (ולהתאמץ) עם ציפי בפורום הפרעות קשב ADHD הערב בין 17:00-18.30 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=201&MessageId=125789684
חודשיים לאחר יציאת האלבום החדש והמצליח "בין האש ובין המים", ולרגל סיבוב ההופעות החדש, גלי עטרי תגיע מחר בשעה 18:00 לפורום גלי עטרי לענות לשאלות שלכם http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1123&MessageId=125772749
ד"ר טל ברג, רופאת שיניים, מומחית ברפואת הפה, תתארח החל מהשעה 20:30 הערב בפורום הורים לתינוקות ותשיב לשאלות הגולשים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=747&MessageId=125809233
רוצים לזכות בכרטיס זוגי לקומדיה הרומנטית החדשה והמטריפה - "מלחמת הכלות", בכיכובן של קייט הדסון ואן התאוויי? ספרו לנו על תאקל או פאשלה שאירעו ביום החתונה שלכם, או בזמן ארגון החתונה שלכם. 25 גולשים שייבחרו על ידינו יזכו בכרטיס זוגי פתוח לסרט בסינמה סיטי http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=65&MessageId=125794691
הד ארצי גאה להציג אוסף מחומש ממיטב שיריהם של הצמד האהוב "הדודאים", במלאת 50 שנה לאלבומם הראשון ואנחנו מחלקים לכם שלושה עותקים. היכנסו לפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה, השיבו על 10 שאלות ואולי תזכו בעותק, מתנת הד ארצי. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=347&MessageId=125832283
גילי אבישי, רפלקסולוגית מומחית לטיפולי נשים, תתארח מחר בין השעות 11.00-13.00, בפורום הפרעות קשב ותענה לשאלות בנושא רפואה משלימה בתמיכה בהריון בסיכון, לידה פעילה עם סוכרת ועוד http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1073&MessageId=125763378
ביום ה', בשעה 19:00, יתארח בפורום כלכלה וכלכלנים ד"ר רו"ח ירון זליכה- בעל Ph.D. במאקרו כלכלה. ד"ר רו"ח זליכה, הינו ראש ההתמחות בחשבונאות, בפקולטה למינהל עסקים, הקריה האקדמית אונו, ולשעבר החשב הכללי של מדינת ישראל. הגולשים מזומנים לשרשר את שאלותיהם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1490&MessageId=125828937

נרתמים עבור החיילים ב-../images/Emo43.gif אנשים

הערב, בין השעות 18:00-20:00 תתארח בפורום כפר סבא ההילרית והמתקשרת יעל עיני. יעל עיני הנה מטפלת בפסיכו'-הילינג: ריפוי אנרגטי בשילוב תהליכים תודעתיים והיא תשיב לשאלות הגולשים בנושא: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=594&MessageId=125831954
דניאל ניגר, פסיכולוג קליני מטעם עמותת נט"ל, יתארח בפורום נפגעי פעולות איבה בין השעות 20:00-22:00 וישיב לשאלות הגולשים בנושא טראומות ממלחמות עבר שמתעוררות היום. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=418&MessageId=125814948
כיצד להתמודד עם הקשיים של הילדים בצבא ובמילואים? איך להתמודד עם הקשיים והחרדות שלכם בעת המלחמה? איתן אדר, עו"ס קליני ומטפל משפחתי, מנהל ת.ל.מ. אשכול יתארח בפורום הורים לחיילים בין השעות 21:00-23:00 וישיב לשאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1245&MessageId=125846363
רוצים להרתם עבור לחיילים? פורום אוכל חלבי מזמין אתכם לארגן חבילות המורכבות ממוצרי הייגיינה, ביגוד ועוגות ועוגיות ולהביא אותם לנקודות האיסוף השונות. בואו לשמח את החיילים ולהראות להם שאנחנו איתם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=771&MessageId=125862332
תחרות התמונה הטובה לשנת 2008 בתחום התעופה יוצאת לדרך תפסתם מטוס רגע לפני הנחיתה? תיעדתם מסוק על רקע הקשת בשמיים? חושבים שהתמונה שצילמתם היא המדהימה והמקצועית ביותר? זה הזמן להוכיח את זה... כל שעליכם לעשות הוא להעלות את התמונה שצילמתם בתוספת תיאור קצר ואולי תזכו בארוחה זוגית מתנת תפוז אנשים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1151&MessageId=125825358
כיצד נוכל לסייע לילדינו בצל המלחמה? מה יכול לעזור להם לחוש בטחון ורוגע עד כמה שניתן? גילה הרן, מטפלת משפחתית ומנהלת מרכזי ת.ל.מ. תתארח מחר החל משעה 9:30 בפורום הורות בצל הקסאםותנסה לסייע: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2110&MessageId=125857640
ביום ה' בשעה 19:00, יתארח בפורום כלכלה וכלכלנים ד"ר רו"ח ירון זליכה- בעל Ph.D. במאקרו כלכלה. ד"ר רו"ח זליכה, הינו ראש ההתמחות בחשבונאות, בפקולטה למנהל עסקים, הקריה האקדמית אונו, ולשעבר החשב הכללי של מדינת ישראל. הגולשים מוזמנים לשרשר את שאלותיהם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1490&MessageId=76020041
מתגוררים בדרום וסובלים מהמצב הבטחוני? צריכים עזרה בהשלמת חומר לימודי לבגרות? בקומונת עזרה בבגרויות לתלמידי הדרום ייתנו מורי התיכון סיוע בשלל מקצועות הבגרות ויעבירו שיעורים בשידור חי ב-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=34544

hadarinke

New member
שאלון כי משעמם לי D:

שם:הדר האם השם זה חלק חשוב באדם?כן משמעותי?כן, מעבר לפירוש גיל:16 וקצת מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?מעצבת תעיישית ומפתחת מוצר :) מהי תכלית חייך?אהובי היקר ^^ מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת?שרועיקי לא אחראי כלכך איך נראית מברשת השיניים שלך?ירוקה וחללית ^^ האם אתה מרוצה ממנה?כן כמה משחה אתה שם עליה?פס בכמה שמפו אתה משתמש?פנטן אתה משתמש במרכך?כן האם אתה מאמין בהגיינה?זה חשוב =] אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה?אוכל עוגות.ואגלח את השפם והשיערות מהתחת ואתקלח כמה אתה שוקל?9876543 כמה מתח אתה יכול לעשות?3! האם אתה זקוק לחיבוק?כן האם אתה מאמין בסטייל?יש לי סטייל אבל אני לא מאמינה בזהXD האם אתה מאמין בצדק?צדק מת! האם אתה אומר "איכס" על אוכל?רק על זיתים האם אוכל אומר "איכס" עליך?בוודאי האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה?שברתי אותו בגיל 4 האם אתה מבין סרטים לעומק?כן האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה?לא האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר?חלקי האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו?לא.אני נורא דעתנית. האם נראה לך סביר שתתחתן?כן האם אתה חושב על יום הנישואין שלך?חשבתי עליו פעם ואז נהייתי מציאותית אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים?לא יודעת שהם אכזריים?סימנים של חתיכת ורידים.......? האם אתה סובלני לרוב האנשים?כן האם אתה סובלני לרוב החיות?מזתומרת? נראה לי שכן האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים?מדי פעם האם אתה מאמין ב"לשים זין"?מדי פעם האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר?לא ואיך הוא ייראה בעיני החברה?כמו זין האם אתה חלק מהחברה?כן תגדיר חברה:קבוצה של אנשים האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר?מפנטז על עצמי?! איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)?קומדיות רדודות או מותחנים פסיכולוגים מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר?הטכניקה של החינוך האם אתה אינטיליגנט?^^ תגידו אתם האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה?אני לא טפשה, יש לי 139 אייקיו מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך?כלום:p האם יש אנשים שאתה מעריץ?לא.. אולי בכתיבה האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא?כן האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך?לא מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך?שהם פאדיחות ^^ מה הכי מבייש אותך?עצמי. יותר הפנים שלי ומה אתה הכי אוהב?את אהובי^^ האם אתה אוהב אותם?כן.קצת הגיון טפשים האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית?כן אם לא, את מי אתה לא אוהב?אחותי קצת קרציה:p האם אתה יודע מה זו "אהבה"?אהבה זה כואב האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"?אי אפשר לומר את זה ככה האם ניאו הוא האחד?מי?! האם אתה ממוצע?לא האם אתה האחד?לא האם יש לך כוחות-על?כן!! האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה?לא.. אבל קורה לי שאני שומעת מוזיקה ושרה\מתופפת קריאה?לא כתיבה?לא מחשבה?לא האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר?כן האם האנשים סביבך צחקו עליך?כן הביטו עליך במבטים מוזרים?כן האם אתה פרנואיד?רודפים אחרי אפרסקים! האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד?לא, פולניה זה תירוץ?:p האם יש אנשים שאתה מקנא בהם?קצת האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך?זה כיף האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך?יפים מתי הפעם האחרונה שהקאת?בחודש שעבר האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי?חיצוני, בעצם פנימי. לא יודעת האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר?כן האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים?כן! האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר?חח קורה קצת האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת?בוודאי או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם?חחחחחח אבל לא. האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד?לאלא האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד?לא\כן\לא יודעת חצי חצי האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך?לא האם יש לך חיים טובים?כן מה היא התקופה הכי גרועה שלך?כיתה ט' כולה דפנטלי האם יש לך חדר משלך?כן^^^^^^ האם אתה אוהב אותו?מאוד!! האם ההורים שלך ישנים ביחד?מן הסתם?

hadarinke

New member
והשאלון עצמו XD

שם: האם השם זה חלק חשוב באדם? משמעותי? גיל: מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? מהי תכלית חייך? מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? איך נראית מברשת השיניים שלך? האם אתה מרוצה ממנה? כמה משחה אתה שם עליה? בכמה שמפו אתה משתמש? אתה משתמש במרכך? האם אתה מאמין בהגיינה? אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? כמה אתה שוקל? כמה מתח אתה יכול לעשות? האם אתה זקוק לחיבוק? האם אתה מאמין בסטייל? האם אתה מאמין בצדק? האם אתה אומר "איכס" על אוכל? האם אוכל אומר "איכס" עליך? האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? האם אתה מבין סרטים לעומק? האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? האם נראה לך סביר שתתחתן? האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? שהם אכזריים? האם אתה סובלני לרוב האנשים? האם אתה סובלני לרוב החיות? האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? האם אתה מאמין ב"לשים זין"? האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? ואיך הוא ייראה בעיני החברה? האם אתה חלק מהחברה? תגדיר חברה: האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? האם אתה אינטיליגנט? האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? האם יש אנשים שאתה מעריץ? האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? מה הכי מבייש אותך? ומה אתה הכי אוהב? האם אתה אוהב אותם? האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? אם לא, את מי אתה לא אוהב? האם אתה יודע מה זו "אהבה"? האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? האם ניאו הוא האחד? האם אתה ממוצע? האם אתה האחד? האם יש לך כוחות-על? האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? קריאה? כתיבה? מחשבה? האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? האם האנשים סביבך צחקו עליך? הביטו עליך במבטים מוזרים? האם אתה פרנואיד? האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? מתי הפעם האחרונה שהקאת? האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? האם יש לך חיים טובים? מה היא התקופה הכי גרועה שלך? האם יש לך חדר משלך? האם אתה אוהב אותו? האם ההורים שלך ישנים ביחד?

רק לי מדגישומטיק נדפק? נתחמק מללמוד...

שם:נועם האם השם זה חלק חשוב באדם?נופ. משמעותי?אולי גיל:15 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?אני לא סגורה על עצמי. אולי ללמוד הנדסה או שאולי... לא יודעת. זה משתנה. מהי תכלית חייך?אין כזו?
מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? לא לצפות יותר מדי מאנשים. איך נראית מברשת השיניים שלך?היא אדומה! האם אתה מרוצה ממנה?יאפ כמה משחה אתה שם עליה?שכחתי
בכמה שמפו אתה משתמש?הרבה. אפילו שיש לי שיער קצר. אתה משתמש במרכך?ברור? האם אתה מאמין בהגיינה?אופקורס אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה?מהפכה? כמה אתה שוקל?אנערף. באמת שאין לי מושג. כמה מתח אתה יכול לעשות?3? האם אתה זקוק לחיבוק?כרגע? לא כ"כ האם אתה מאמין בסטייל?הא? האם אתה מאמין בצדק?יאפ האם אתה אומר "איכס" על אוכל?יאפ האם אוכל אומר "איכס" עליך?אולי האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? לא נראה לי, אולי האם אתה מבין סרטים לעומק?לא רואה כ"כ האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה?נופ האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר?לא!!! האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו?לא האם נראה לך סביר שתתחתן?אולי, לא בטוח האם אתה חושב על יום הנישואין שלך?חחח. ממש לא אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים?לצעוק? לעשות דברים מוזרים? שהם אכזריים?אלימות מילולית ופיסית האם אתה סובלני לרוב האנשים?יאפ. האם אתה סובלני לרוב החיות?אופקורס האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים?כן האם אתה מאמין ב"לשים זין"?לא האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר?לא ואיך הוא ייראה בעיני החברה?כאחד ששם זין? זו לא מחמאה, בעיניי האם אתה חלק מהחברה?כן תגדיר חברה:סביבה? האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר?יאפ איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)?לא תודה מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר?אי צדק. וכישלון האם אתה אינטיליגנט?יש שטוענים, לא נראלי האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה?חחח. אני לא, תודה מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך?שכיף להם? האם יש אנשים שאתה מעריץ?יאפ האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא?יאפ האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך?יאפ מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? מה הכי מבייש אותך? ומה אתה הכי אוהב? האם אתה אוהב אותם? האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? אם לא, את מי אתה לא אוהב? האם אתה יודע מה זו "אהבה"?אולי האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"?לא. זה פתטי מעט האם ניאו הוא האחד?ניאו? האם אתה ממוצע?כן האם אתה האחד?כנראה לא האם יש לך כוחות-על?ברור
האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה?תוך ישיבה לרוב
קריאה?לא כתיבה?תלוי מחשבה?לא האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר?יותר מדי האם האנשים סביבך צחקו עליך?כן! זונות הביטו עליך במבטים מוזרים?אולי האם אתה פרנואיד?כן האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד?לא האם יש אנשים שאתה מקנא בהם?כן האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך?מה בכך, למרות שמלא זמן לא קראתי. בית ספר... האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך?יפים מתי הפעם האחרונה שהקאת?לפני חודש? אולי פחות האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי?גם וגם האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר?נופ האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים?אולי האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר?אה? האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? לפעמים או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? כן
האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? יאפ. אף פעם זה לא הולך כמו שצריך! האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? לפעמים האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? נופ. האם יש לך חיים טובים?^ מה היא התקופה הכי גרועה שלך? שנה שעברה, כולה האם יש לך חדר משלך? ברור האם אתה אוהב אותו?לא האם ההורים שלך ישנים ביחד? גרושים...

How I Disappear

New member
אני מתחמק מללכת לעשות פיפי חחח

שם: עומר האם השם זה חלק חשוב באדם? כן משמעותי? כן גיל: 15 וחצי מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? אוח איןלי כוח לשאלות הלאה מהי תכלית חייך? גוד נואוס מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? לא יודע איך נראית מברשת השיניים שלך? חח אני לא כלכך שם לב אליה .. אני רק לוקח אותה ומצחצח אני לא בודק אותה .. האם אתה מרוצה ממנה? נגיד כמה משחה אתה שם עליה? לא קצת ולא הרבה בכמה שמפו אתה משתמש? הרבה חחח אתה משתמש במרכך? לא יודע .. אני משתמש בהד אנד שולדרס האם אתה מאמין בהגיינה? כן אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? עוגות כמה אתה שוקל? קצת יותר מ55 ניראה לי חח כמה מתח אתה יכול לעשות? אפילו לא אחד חח [אבל אל תתפסו אותי כשמן שלא זז מהתחת שלו !] האם אתה זקוק לחיבוק? לא יודע האם אתה מאמין בסטייל? כן האם אתה מאמין בצדק? כן האם אתה אומר "איכס" על אוכל? לפעמים האם אוכל אומר "איכס" עליך? לא האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? כן וזה מעצבן, לא יודע למה האם אתה מבין סרטים לעומק? אממ ניראה לי האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? חחחחחחחח ממש ממש ממש ממש לא האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? אכן האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? אההא האם נראה לך סביר שתתחתן? כן האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? לפעמים אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? לא יודע שהם אכזריים? ^ האם אתה סובלני לרוב האנשים? אממ ניראה לי האם אתה סובלני לרוב החיות? כן האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? קצת האם אתה מאמין ב"לשים זין"? קצת האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? לא כלכך ואיך הוא ייראה בעיני החברה? מאיפה אני יודע ?!? האם אתה חלק מהחברה? כניראה תגדיר חברה: תגדיר אתה !!! האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? כן איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? קומדיה, מתח, אימה מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? מלא דברים האם אתה אינטיליגנט? אנשים יכולים לומר ככה ואנשים יכולים לומר אחרת האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? לא ולא מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? שילכו להזד**ן האם יש אנשים שאתה מעריץ? כן האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? כן האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? כן מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? מלאאאאאא דברים מה הכי מבייש אותך? לא יודע ומה אתה הכי אוהב? לא יודע האם אתה אוהב אותם? אממ אולי האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? מיידית ?! חח את האח והאחות שלי אני אוהב אם לא, את מי אתה לא אוהב? לא יודע האם אתה יודע מה זו "אהבה"? למה אתה יודע ? האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? לא האם ניאו הוא האחד? שלי לא, של הסרט כן האם אתה ממוצע? תלוי במה .. האם אתה האחד? כן האם יש לך כוחות-על? כן חח סתם האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לא אבל אני תמיד מזמזם לעצמי שירים חחח אני תמיד נדבר לאיזה שיר ולא עוזב אותו שנים קריאה? אוהב כתיבה? יודע מחשבה? חושב האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? חחח לא יודע האם האנשים סביבך צחקו עליך? במה ? הביטו עליך במבטים מוזרים? ^ האם אתה פרנואיד? כן האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? לא יודע האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? לפעמים כן האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? עניין רגיל האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? תלוי את מי אתה שואל מתי הפעם האחרונה שהקאת? לא יודע האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? לא יודע האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? לא יודע האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? אולי האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? כן חחח האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? אולי או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? חחח לפעמים האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? חחח כן האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? לפעמים האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? לא יודע האם יש לך חיים טובים? בערך מה היא התקופה הכי גרועה שלך? לא יודע האם יש לך חדר משלך? כן האם אתה אוהב אותו? כן האם ההורים שלך ישנים ביחד? כן

PerfectSP

New member
>> ../images/Emo190.gif

שם: יסמין האם השם זה חלק חשוב באדם? לא משמעותי? לא גיל: 15 וכמעט חודש! מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? אה..לאדעתD: מהי תכלית חייך? מוזיקה
מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? אה..לנסות לא להשתחרר על זמן בצפר כדי לא לפספס אזעקה בבצפר! איך נראית מברשת השיניים שלך? אדומה לבנה
האם אתה מרוצה ממנה? מאוד! כמה משחה אתה שם עליה? לא יודעת מה שיש בכמה שמפו אתה משתמש? 2 כפיות! אתה משתמש במרכך? כן האם אתה מאמין בהגיינה? אה..כן? אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? אשמיד את הערבים שםD: ו..לאדעתXD כמה אתה שוקל? לאדעת כמה מתח אתה יכול לעשות? חצי?XD האם אתה זקוק לחיבוק? לא תודה^^ האם אתה מאמין בסטייל? הא? האם אתה מאמין בצדק? לאדעת האם אתה אומר "איכס" על אוכל? כןD: האם אוכל אומר "איכס" עליך? לא האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? דווקא לאXD האם אתה מבין סרטים לעומק? לא האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? לפעמים האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? לגמרי האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? כןXD האם נראה לך סביר שתתחתן? כן האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? לא אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? ללכת לדפוק ת'ראש בקירD: שהם אכזריים? המבט שלהם,אם הם מציקים למישו האם אתה סובלני לרוב האנשים? כן האם אתה סובלני לרוב החיות? אממ כן.. האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? לא כ"כ האם אתה מאמין ב"לשים זין"? כן האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? כן ואיך הוא ייראה בעיני החברה? זה משנה? האם אתה חלק מהחברה? מה זה פה שיעור פסיכולוגיה?!XD תגדיר חברה: ~~ האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? הא? איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? קומדיות ודרמות^^ מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? תלוי באיזה בית ספר האם אתה אינטיליגנט? מה אמורים לענות על זה?XD האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? לא מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? המ האם יש אנשים שאתה מעריץ? כן*-* האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? כן^_^ האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? כן. מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? לאדעת מה הכי מבייש אותך? אמ ומה אתה הכי אוהב? שהם קולים כאלה חחח האם אתה אוהב אותם? כן האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? כן אם לא, את מי אתה לא אוהב? - האם אתה יודע מה זו "אהבה"? שוב פסיכולוגיה?XD האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? כן האם ניאו הוא האחד? שו?XD האם אתה ממוצע? האאא האם אתה האחד? >>>>> האם יש לך כוחות-על? לאXDD האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לפעמים קריאה? כנ"ל כתיבה? כנ"ל מחשבה? כנ"ל האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? אולי
האם האנשים סביבך צחקו עליך? אה הביטו עליך במבטים מוזרים? כןXD האם אתה פרנואיד? לא מאוד האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? לפעמים האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? לא אוהבת לקנא באנשים האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך?לפעמים ככה ולפעמים ככה. אני מעדיפה ספרים באנגלית האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? אה מתי הפעם האחרונה שהקאת? כשהייתי קטנה האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? אה האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? יש מצבXD האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? אה האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר?כן
האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? לפעמיםXD או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? לפעמיםXD האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? כן האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? כן האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? תקופה סבבה האם יש לך חיים טובים? כן מה היא התקופה הכי גרועה שלך? אל תזכירו לי. האם יש לך חדר משלך? כן האם אתה אוהב אותו? כפרעליו

יאאאאייי שאלווןן |מאושרת|

שם: סטאר האם השם זה חלק חשוב באדם? לא משמעותי? לא גיל: 16 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? הייטק מהי תכלית חייך? המ מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? סומכים רק על אמא. איך נראית מברשת השיניים שלך? ורודה נראלי האם אתה מרוצה ממנה? אין לי בעייה איתה כמה משחה אתה שם עליה? שורה כזאת בכמה שמפו אתה משתמש? כמות ממוצעת אתה משתמש במרכך? כן האם אתה מאמין בהגיינה? כן אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? אלך ערום ברחבי הארמון? כמה אתה שוקל? סוד כמה מתח אתה יכול לעשות? 0 האם אתה זקוק לחיבוק? כן האם אתה מאמין בסטייל? כן האם אתה מאמין בצדק? כן האם אתה אומר "איכס" על אוכל? כמובן האם אוכל אומר "איכס" עליך? כן האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? כן..כי..לא יודעת האם אתה מבין סרטים לעומק? אולי האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? הלוואי האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? קצת האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? כן האם נראה לך סביר שתתחתן? אולי האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? לא אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? לקפץ על רגל אחת בזמן שהם מטגנים צ'יפס במדרכה ומלטפים חתול? שהם אכזריים? נותנים כאפות לאנשים רנדומלים האם אתה סובלני לרוב האנשים? לא האם אתה סובלני לרוב החיות? לא האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? לא האם אתה מאמין ב"לשים זין"? כן האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? לא יודעת ואיך הוא ייראה בעיני החברה? חסר זין? האם אתה חלק מהחברה? כנראה תגדיר חברה: סוסייטי האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? חחחחח מפנטז על עצמך.. יפה.. איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? כחולים ככל האפשר מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? חפירות האם אתה אינטיליגנט? לא האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? אני טיפשה וגאה בזה מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? שישבו על נעץ או משהו האם יש אנשים שאתה מעריץ? כן האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? כן. האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? כן מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? הכל מה הכי מבייש אותך? בלהבלהה ומה אתה הכי אוהב? שהם נותנים לי כסף [שיו איזה רדודה אני] האם אתה אוהב אותם? קצת טוב נו כן האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? המיידית? אם לא, את מי אתה לא אוהב? אין לי בעיה עם אפחד האם אתה יודע מה זו "אהבה"? אני יודעת איך מרגיש אהבה חד צדדית אם זה נחשב האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? כן האם ניאו הוא האחד? הא האם אתה ממוצע? מה האם אתה האחד? אה האם יש לך כוחות-על? כן אני סופר גלקטית האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לא קריאה? לא כתיבה? לא מחשבה? לא האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? כן האם האנשים סביבך צחקו עליך? לא זוכרת הביטו עליך במבטים מוזרים? אולי האם אתה פרנואיד? לא האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? איזה שאלון חופר האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? כן האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? לא קוראת האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? יפים מתי הפעם האחרונה שהקאת? במסיבה לפני פחות מחודש האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? גם וגם האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? לא האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? כן האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? חחחח כן האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? כן או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? חחחחחח האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? לא האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? לא האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? ממש לא האם יש לך חיים טובים? לא מה היא התקופה הכי גרועה שלך? עכשיו האם יש לך חדר משלך? כן האם אתה אוהב אותו? לא בגלל זה אני ישנה בחדר של אחי כבר כמעט שנה חחח האם ההורים שלך ישנים ביחד? כן

ירון זליכה ב-../images/Emo43.gif אנשים

בשעה 19:00 יתארח בפורום כלכלה וכלכלנים ד"ר רו"ח ירון זליכה - בעל Ph.D. במאקרו כלכלה. ד"ר רו"ח זליכה, הינו ראש ההתמחות בחשבונאות, בפקולטה למינהל עסקים, הקריה האקדמית אונו, ולשעבר החשב הכללי של מדינת ישראל. הגולשים מזומנים לשרשר את שאלותיהם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1490&MessageId=76020041
שירלי מיראכור - עובדת סוציאלית, מטפלת בנשים ובאמהות במעגלי החיים, מנחת קבוצות לאמהות ותינוקות ודולה פוסט פארטום תתארח בפורום הורים לתינוקות במהלך היום ותשיב לשאלות בנושאים: זוגיות ומיניות אחרי לידה, הסתכלות לאמהות, שילוב בין אמהות וקריירה. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=747&MessageId=125870637
לקראת הבגרות בלשון, תתארח בפורום לימודים ושיעורי בית החל משעה 22:00 סמדר, מורה ללשון. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=321&MessageId=125882667
מאמני פורום אימון אישי נרתמים לתמוך בתושבי הדרום צ'ט הפורום יהיה פתוח עבורכם בתקופה הקרובה, ומאמני הפורום יהיו כאן להקשיב, לתמוך ולחזק: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1724&MessageId=125899012
ההצבעה על הדירוגים המנצחים של גולשי פורום ביקורת מסעדות, יוצאת לדרך שלושת הגולשים שדירוגיהם יזכו למירב ההצבעות יזכו בעותק של "מדריך המסעדות 2009" של "על השולחן". בואו להצביע לדירוג המועדף עליכם, הצביעו והשפיעו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=551&MessageId=125873487
חושבים שאתם יודעים על קרי אנדרווד? היכנסו לפורום, השיבו על 20 שאלות טריוויה, ואולי תזכו בעותק מהאלבום Carnival Ride http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1973&MessageId=125864408
ביום א' ה-18.1, בשעה 20:00 יתארח בפורום חופש, יו"ר מפלגת 'אור'-ירון ידען וישיב לשאלות הגולשים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=264&MessageId=125890537
מחפשים מה לעשות בסוף השבוע? פורום הנאות אירועים ואטרקציות מסכם עבורכם את כל האירועים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1702&MessageId=125897869

hadarinke

New member
../images/Emo32.gif איזה מצחיק זה

שהחברה הכי טובה שלך, שיודעת שאת אוהבת מישהו, יוצאת איתו, ונהיית החברה שלו. פשט מחמם את הלב ועושה לי את הסוף שבוע יותר טוב.

hadarinke

New member
לא בטוח.

כאילו, סיפרתי לה שאני אוהבת אותו, ביקשתי ממנה [היא החברה הכי טובה שלו כזה, היתה.] שתבדוק בשבילי קצת מידע וכאלה, והיא רושמת לי במסג'ר, הדר? אני צריכה להגיד לך משהו. אתמול רועי אמר לי שהוא מרגיש אלי משהו, ואני גם אליו.. אז... אני ממש מצטערת, "\\ אבל אנחנו ביחד כזה.. . איזה הודעה נחמדה ורצינית. בלעכס. בא לי לחתוך :|

למעלה