עוד מעט נגמר חנוכה!

Twilight Girll

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif עוד מעט נגמר חנוכה!../images/Emo10.gif

חח היום מדליקים את כל שמונת הנרות
אז איך עבר החג? יש משהו לספר? :))

Ayelet 363

New member
היה עובר דיי טוב אם לא הייתה השריפה...

לפני השריפה הייתי עסוקה בלחשוב שיותר אהבתי חגים כשהיה בית ספר (אפילו שגם עכשיו יש לי חופש, ואני לא מנצלת אותו).

מטיילים עם הילדים וזוכים ב-../images/Emo43.gif

הפרעות קשב ותפקודי למידה אצל מתבגרים בין השעות 21:00-23:00, יגיעו ד"ר גיל מאור ופנינה מאור - מנהלי מרכז "ד"ר קשב" המציע אבחון, טיפול והדרכה לסובלים מהפרעות קשב, למשפחותיהם ולצוותי הוראה לפורום הורים למתבגרים. גיל ופנינה ישיבו על שאלות בנושא זיהוי קשיים אצל מתבגרים, אבחון נכון של הפרעות קשב, סוגי האבחונים, טיפול תרופתי ומשלים, הדרכה ותמיכה למשפחות, התמודדות עם המורים ועוד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=94&MessageId=147600725
הורים, בואו לזכות במדריך לשביל ישראל! פורום הורים מטיילים מזמין אתכם לקחת חלק בתחרות מקסימה ואולי לזכות בפרס שישדרג לכם את הטיולים הבאים! העלו לפורום תמונות של הילדים שלכם בטיולים - ואולי תזכו בספר "שבילים ארוכים בישראל – המפות – השביל מדן ועד אילת" בהוצאת אשכול: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1507&MessageId=147659305

tritone

New member
../images/Emo207.gif doctor horible

היי, לא הייתי כאן איזה שבוע, כי נסעתי לפריז! אבל חזרתי. אתמול הכרתי את הדבר הנפלא שבכותרת- doctor horible sing along blog. מישהו מכיר? אם לא- מצפה לכם הנאה מטורפת ואני ממש מקנאה אם כן- תתלהבו יחד איתי
(זה סרט קצר עם ניל פטריק האריס, למי שלא מכיר ולא מבין מה זה קשור לחיים)

Ayelet 363

New member
../images/Emo45.gif

וגם השחקנים של קפטן האמר (נת'ן פיליון) ופני (Felicia Day) היו בבאפי- ונת'ן פיליון היה בפיירפליי שאני מקווה להתחיל לראות מתישהו... ראיתי את זה בזכות אחותי שהתלהבה מזה.

כן, אלה חלק מהשחקנים הממוחזרים של ג'וס

בגלל התפקיד של ניית'ן פיליון בבאפי 7 היה לי ממש קשה איתו בפיירפליי ובד"ר הוריבל
די שנאתי את הדמות שלו בפיירפליי למרות שזו לא דמות שאמורים לשנוא, פשוט כי אני כל הזמן רואה "כיילב"
אה, ו... תראי פיירפליי!!!!! איך בא לי לראות שוב מתישהו. *_*

tritone

New member
אני ממש מתבאסת שלא ראיתי אף אחד מהם

אין לי זמן לראות סדרות באופן אובססיבי כפי שהייתי רוצה
אני שונאת שאנשים בתיכון אומרים את זה כי כמה כבר החיים שלכם יכולים להיות עמוסים? אבל אני מצליחה לראות רק את HIMYM וגם זה רק בסופ"שים... לא נורא, יום אחד אחרי התיכון\ אחרי הצבא אני אשב חודש ואראה את כל הסדרות שלא ראיתי כל חיי!

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif בטח שמכירים!

יש פה מישהי לא מוכרת בעליל ששמה מיטל (מכורה קשה) והיא אוהבת את זה מה שאני זוכרת XD אם אני זוכרת נכון, היא לחצה עליי לראות וזה אחד הדברים, אבל אולי אני טועה. ^^

tritone

New member
יאי ../images/Emo6.gif

אני מצטערת על כל דקה מחיי שלא הייתי מודעת לגאונות הזאת!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifלא ראיתי!../images/Emo2.gif אבל תודה על ההמלצה אני

אראה ברגע שיהיה לי זמןD:: ודרך אגב, תשתדלו לא לנצלש לתפוז אנשים כי ההודעות של תפוז נמחקות אוטומטית אם לא מגיבים אליהם. אז עדיף לנצלש לOFF או לפתוח אחד אם אין. D: ואיך היה בפריז??^^

tritone

New member
אבוי, סליחה!

אני ממליצה בחום רב... זה פשוט מעולה! היה כיף ממש, תודה

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif סליחה שנעלמתי ../images/Emo7.gif

הייתה לי תקופה עמוסה רצח, ואחלה חופש עמוס במיוחד. אז סליחה שגם לא פתחתי סכמ"ש וזה, וגם עכשיו אני ממש לשנייה על המחשב, אז אם מישהו רוצה שיפתח
מבטיחה לחזור לפעילות מלאה וזה בשבוע הקרוב...

למעלה