dani 182

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo7.gif

עוד אבדה לעולם המוזיקה.. הפעם.. בלינק 182 שהיו השראה להרבה מאוד אמנים אחרים בינהם גם באסטד התפרקו (מי שלא מכיר להקה בריטית) אפשר לקרוא באתר שלהם הודעה.. www.blink182.com שאת האמת היא דיי מעורפלת.. אני לפחות לא הצלחתי להבין אם הם התפרקו או רק לוקחים הפסקה! מה אתם אומרים?

original jess

New member
אהההההההה../images/Emo10.gif

את באסטד אפעם לא אהבתי, אבל בלינק! בלינק השאווים! בלינקוש! בלינקיט.................................................. בלינק-כוסאמו,למה התפרקתם?!?!?!?

אני מכירה את בלינק מגיל 6 ועכשיו

זה נוסטלגיה טובה.....האהבתי את אול דה סמול טינגס

BillysGirl

New member
לא!!!!

לא נראה לי שהם התפרקו... *מחזיקה אצבעות* כי לא יודעת אין מצב...

Unaffected

New member
כתבתי על זה כבר ../images/Emo10.gif

זאת הלהקה האהובה עליי
הם אומרים שהם לוקחים הפסקה ו"אי אפשר לדעת אם הם אי-פעם יעבדו שוב ביחד"

BillysGirl

New member
איזה קקה!

אם ג"ש היו מתפרקים *טפו טפו טפו* אני הייתי מתאבדת!!!!!!!!! אני מבינה את צערך....

:'(

בזכות בלינק נכנסתי לכל הקטע הזה טום הוא האליל שלי =\ *sniff sniff* -בלינק בלב תמיד-

:( הם רק לקחו הפסקה, אני מקווה....

אניווי יש להקות שלוקחים הפסקה ואחר כך מודעים שהם מתפרקים או כמו שLee משהו אמרה לוקחים הפסקה ולא חוזרים .... בכל זאת אני מקווה לטוב :(

yardenbm

New member
בהחלט מבאס-יש להם אחלה שירים

אבל אולי יצא הרכב חדש כמו שכשbox car raser התפרקו נוצר בלינק אז אולי זה יביא לטובות מי יודע

Unaffected

New member
שבוקס קאר רייסר התפרקו נוצר בלינק?!

בלינק קיימים הרבה לפני בוקס קאר רייסר... בוקס קאר רייסר זה פרויקט שהיה לטום וטראוויס בזמן בלינק..

מה?!?!?! OMG

סופ-סוף התחלתי לאהוב אותם ואת השירים שלהם....אוף!!! למה העולם כזה אכזר?!?!?! למה למה למה?!?! אני שונאת אותכם. לא אני לא. אני אוהבת אותכם. אבל פחות. *מפוצלת* *בעיות* *פסכולוג* *דחוף*

MiRa14

New member
יום אבל!

אבל כל אלו שאמרו "סופסוף התחלתי לאהבו אותם"...זה לא שאיתם נעלמים גם כל השירים שהם הוציאו קודם...נכון שזה לא אותו דבר, אבל עדיין אפשר לשמוע את השירים שלהם ולאהוב אותם!

KaUrO DoNo

New member
כן שמעתי על זהההה

זה כזה עצובבבבבבב =/ להקה כ"כ טובהההההההה אווווווף

אנשים!!!!!! כנסו!!!!!

הם לא מתפרקים. קראו אפילו בפורום בלינק (לא מי שהתבכיין על ההתפרקות) אלא מי שרשם למה הם לא מתפרקים! הם לוקחים הפסקה.

הם לא לוקחים הפסקה..

הם לא ביחד יותר והם אמרו שהם לא יודעים מה יהיה בעתיד אבל בינתיים לא נראה להם שהם יעבדו ביחד.. לא יודעת, משו כזה..

yardenbm

New member
אתם בטוחים שזה נכון

כי ילד בכיתה שלי ששרוף עליהם ביקר באתר הרישמי היום ואמר שלא רשום כלום על זה שהם התפרקו

למעלה