../images/Emo14.gifהיי אני חדשה.. ../images/Emo13.gif

קוראים לי אור ואני חולה על מופע שנות ה-70..במיוחד על אשטון ודני.. סדרה שולטטטטטטטטטטת
מקווה להשתלב..

popit

New member
מה אתם אומרים, דומה לה?

הדולי הזאתי, דומה לג'קי?

s w e e t girl

New member
היי אנשים../images/Emo70.gif.. אני חדשה...

מה קורה
קוראים לי שני ואני בת 14.. אני מתה על התוכנית שנות השבעים
התוכנית הכי מצחיקה בעולם
אני במיוחד מתה על אשטון החתיך וההורס
.. הוא כזה מתוק ומצחיק
אני ישמח לדבר... תכתבו אנשים...
מווווווווואאאאאאהההההההההה
שני.

היהיהיהי

מתלהבת שכמותי! הייתי חייבת לומר ש..... לדונה יש אותה מסקרה כמו שלי!!!!! חחחחחח אתמול כשהיא וג'קי התכוננו להפתעה של קייסי היא אחזה במסקרה בדיוק כמו שלי!!! (ורוד-ירוק) אוי אני בטח נישמעת מפגרת.... אבל מותר לי כי אני מתלהבת!! חחחחחחחח

גם היום צפוף בתפוז אנשים ../images/Emo178.gif

היום ב-19:00 רועי יחזקאל מארח את בועז טביב Live בפורום מוזיקה יוונית. כדאי לקפוץ לשמוע על המוביל בתחום המוסיקה היוונית בארץ!
באותה שעה בצ'ט של פורום פוליטיקה בשרון מגיע עמוס גבריאלי, המתמודד על ראשות עירית כפר סבא. הוא יענה לשאלות הגולשים למשך כשעה קלה.
פורום אופניים מארח את דן בזנר, מנכ"ל צימוק, שמארגנת אירועי אופניים. היום בשעה 21:00.

Kryptonite

New member
../images/Emo26.gifהיום זה קרה../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

ברוכה הבאה יעל
אז לאלו מכם שלא שמו לב (אתם עיוורים או משו?
) יעל (Magical me) הצטרפה לניהול! אז ברוכה הבאה יולי, ניהול נעים - אני מבטיח לך שתהני לנהל את הקהילה המופלאה הזו
^-^ המון בהצלחה! לאלה מכם שלא יודעים - יעל הייתה אמורה לנהל את הפורום הזה מלכתחילה, פשוט יצא שהיא הייתה בחו"ל ואני פתחתי אותו קודם. בנוסף, כמו שבטח ראיתם - בזמן האחרון כמעט ולא היה לי זמן להיכנס לפורום ולארגן אותו, אז חשבתי על מנהל שותף. היו לי המון התלבטויות בין כמה חברי פורום ויעל, אבל בסוף בחרתי בה.
אם אלה שממש שקלתי אותם ברצינות - אני אשלח מסר ואסביר למה בחרתי בו, אני מקווה שהתוספת הזו לניהול רק תעשה טוב לפורום הנהדר הזה, תגדיל את הקהילה ותגרום לו לשגשג ולהצליח כמו שמגיע לו.
שלכם, צחי

Kryptonite

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo168.gif

בבקשה קיראי את הודעת המנהל לפני שאת מתחילה לכתוב, השתלבות נעימה!

Magical me

New member
תודה צחי ../images/Emo9.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אני מקווה שאצליח לעזור לך בניהול הפורום בצורה הטובה ביותר, ואני יודעת שאשתדל לעשות זאת. ושוב, תודה

אבל בקשתי ממך, ממזמן...

אבל אם היא הייתה המנהלת במקור, היא צריכה להיות אני מניח. אוף
... ניהול נעים י-ע-ל

אממ.... יש דמיון אבל..../images/Emo141.gif

המכנס קצת...... אממ... מוזר.... הייתי ממליצה לשנות את הקצוות שלו.... וגם באזור אהמ... למטה.. לא אמורים להיות שם קווים... אלא אם כן זה מכנס עם חנות ואז זה משולש....

הרשתי לעצמי לנסות לעשות לה ../images/Emo141.gif

מכנס..... מוצלל..... הקווים עגולים... וגם שיניתי לה קצת את השיער כי זה היה נראה כמו קרחת
בכלל השיער קצת גושי... ואני לא נוהגת לבקר דוליז מהסיבה הפשוטה שאני גרועה בהכנתן....
לשיקולך....

למעלה