../images/Emo32.gif
אתמול היה את המיטב באקזיט... ואני ואמא ראינו ביחד בקטע של עפר ואבא שלו אז אמא הייתה עסוקה במשהו אחר ואז פתאום צחקתי צחוק ענקי שהוא אמר את הבדיחה על הסיינס, אז אמא הסתכלה לראות למה אני כל כך צוחקת ואז היא מסתכלת על אבא של עפר ואומרת "הוא מושבניק?!" ואני עניתי לה כן... ואז היא אומרת "זה אבא של הבלונדיני?!" ואני עניתי לה כן! ואז היא מתחילה ב"וואו מושבניק כמונו בטלוויזיה!" חחחח כי יוסף אבא של עפר לבש בגדים דומים לשל אבא
אז היא ישבה והתרכזה בהם ו... זהו
הגיע הערב וראיתי קצת יורם גאון (תוכנית מעפנה) אז עפר התחיל לדבר על אמא שלו, ולדעתי זה לא שהוא בורח ככה מהמוות והוא מתמודד עם זה ככה אלא הוא פשוט צוחק על זה כי עפר צוחק על הכל! הוא צודק מאוד... גם אני הייתי עושה ככה (טפו טפו טפו) אולי לא מתארת איך היא מתה וקצת פה ושם פחות בדיחות אבל הייתי בשמחה מספרת... אלו החיים לא צריך לעשות מזה משהו שקשה לדבר עליו ושלא נעים לדבר עליו! בקיצור אז מאוד בכיתי בקטע הזה
הלכתי לישון מתישהו...
ואז חלמתי (בתת מודע... לא שמתי לב שאני חולמת) חלמתי שאני הולכת לבית של עפר ויש שם כמוני עוד כמה בנות אבל הם ביחד איתי הבית שלהם היה גדול וחלק אחד היה כמו של בדואים חחח וחלק שני היה יפה מאוד עפר לא היה בבית ואף אחד לא היה בבית חוץ מ... אמא שלו אני והבנות היינו כל הזמן בחדר של עפר כאילו שהיינו בבייביסיטר
ואמא שלו שמרה עליינו... הקטע הוא שעשינו לה המון בעיות והיא ממש לא אהבה אותנו אבל בכל זאת נשארנו ולא כי לא הסכמנו ללכת, היא פשוט לא אמרה לנו! ואז הגיע הסוף ובאנו ללכת כולנו, אז אמא של עפר באה אליי "פעם הבאה את באה + ארוחת ערב!" אז שאלתי למי והיא ענתה לי שאני אבשל לה, לי, לבנות שהיו ולעפר ואז עניתי לה "לא לא לא לא רק לא לעפר!" והיא עונה לי בדווקא "כן... גם לעפר!" וזהו הלכנו הבייתה קמתי מקודם ואני מתחילה לספר לאמא שלי את החלום
סיפרתי בלה בלה בלה בלה ואז פתאום נפל לי האסימון ואני אומרת לאמא שלי "אבל... אין לו בכלל אמא" אז היא אמרה לי שכנראה עפר ואמא שלו מאוד השפיעו עליי
- סוף - זהו... רק רציתי לשתף אותכם
היה לי המשך לחלום אבל הוא כבר לא קשור לעפר וכל זה אלא למבחן במתמטיקה
אתמול היה את המיטב באקזיט... ואני ואמא ראינו ביחד בקטע של עפר ואבא שלו אז אמא הייתה עסוקה במשהו אחר ואז פתאום צחקתי צחוק ענקי שהוא אמר את הבדיחה על הסיינס, אז אמא הסתכלה לראות למה אני כל כך צוחקת ואז היא מסתכלת על אבא של עפר ואומרת "הוא מושבניק?!" ואני עניתי לה כן... ואז היא אומרת "זה אבא של הבלונדיני?!" ואני עניתי לה כן! ואז היא מתחילה ב"וואו מושבניק כמונו בטלוויזיה!" חחחח כי יוסף אבא של עפר לבש בגדים דומים לשל אבא