• פותח הנושא TIC
  • פורסם בתאריך

TIC

New member
OFF-ים חופשי

את יכולה אפילו לרדת חופשי על טורים שמתפרסמים בימי ו' ב-nrg. אף אחד חוץ מאיתנו לא רואה את זה. TIC.
 

TIC

New member
ולגבי הסקר

מות הווב 2.. מככב, הא? כמו שאמרתי אתמול למקובלים שהשתתפו כאן בצ'אט: לדעתי מדובר בהייפ שידעך תוך מספר חודשים. העובדה שכל אחד מאשר חברות של כל אחד שפונה אליו, "כי לא נעים", מרוקנת מתוכן את מושג החברות. אפילו עבר הדני, אישר אותי כי לא היה לו נעים.
העובדה שיש כותבים בקפה שיש להם 856 חברים מבהירה כמה העניין הזה תלוש. הרי מעבר ל-3 דפים כבר אין לך מושג מי החברים שלך... סביר להניח שאם אציע עכשיו חברות לכל יושבי הקפה, לפחות 98% יאשרו את פנייתי, למרות שהם לא סובלים אותי, "כי לא נעים" ואופס - אני הכי פופולרי בקפה. לא רציני. ועוד לא אמרנו כלום על זה שאנשים מתחזקים בלוג כתוצאה מההתלהבות הראשונה ולאט לאט יותר ויותר אנשים יבינו שתחזוקת בלוג צורכת את הדלק הכי יקר. TIC.
 
כן, כבר ראיתי כמה פוטנציאליים ../images/Emo9.gif

אולי בהזדמנות זו שאני מובטלת, הקפה יעסיק אותי כיחצ"נית ויראלית???
 

johny_abola

New member
סטלי, את תל אביבית עכשיו?

מה זה JDATE? לכי לבר הסמוך לביתך ותצטרכי רק לבחור. (ותגידי בהזדמנות גם איזה בר זה
)
 
הצפון הישן של ת"א

ויש כאן לא מעט ברים שווים בעת האחרונה!!! השכונתיות עד כה לא מאכזבות. מתי אתה בא לבירה? (לדעתי דובר על איזו התארגנות חומוס מתישהו- ואתה התעקשת על פטריות אם אינני טועה...)
 

TIC

New member
לפי דעתי הוסיפו ב-JDATE פיצ'ר חדש

"לשירותים לחץ כאן". לחיצה על הלינק מעבירה אותך אוטומטית ל-Very minisite. שם יש סימולציית flash של חדרון אפלולי ומצחין בעל רצפה חלקלקה וברזים שנתקעים לך בגב. במקביל אתה שומע כל הזמן דפיקות על דלת המיניסייט וקריאות בנוסח: "הלו, יש כאן אנשים שמתים להשתין" / "תגידו, ההיא שבפנים לא היתה כבר 3 פעמים בשירותים בשעה האחרונה?" בקיצור - כל התנאים הדרושים לזוגיות מושלמת. TIC.
 

johny_abola

New member
מסכים איתך

לדעתי זה עוד טרנד זמני - בדיוק כמו שלפני כ-5 שנים כולם פתאום נרשמו ל"חבר'ה" וחיפשו את החברים שלהם, ואיפה האתר היום... וזו אכן בדיחה שכל אחד חבר שלך. מה זה אומר בכלל? יש שם מישהי עם 199 חברים! WTF??? אגב טיק, יש לי יומולדת בחודש הבא ובתור חבר אל תשכח מתנה.
 
למעלה