גם אצלכם היה תקלה בשיר של בריטני ספירס ב-MTV TOP European ?
נ ניר טייב New member 4/12/04 #1 ../images/Emo32.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אצלכם היה תקלה בשיר של בריטני ספירס ב-MTV TOP European ?
../images/Emo32.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אצלכם היה תקלה בשיר של בריטני ספירס ב-MTV TOP European ?
F FreakOfNature New member 7/12/04 #5 ../images/Emo45.gif ראיתי במלון בטיול השנתי../images/Emo70.gif נשפכתי מצחוק - כ"כ צחקתי שכאבה לי הבטן...
../images/Emo45.gif ראיתי במלון בטיול השנתי../images/Emo70.gif נשפכתי מצחוק - כ"כ צחקתי שכאבה לי הבטן...
P pilpilonet5 New member 9/12/04 #6 אני אוהבת את השיר הזה ואת בריטני בכלל אבל עדיין הייתי בהלם שדווקא השיר הזה מכל השירים שלה הגיע למקום ראשון.. היו לה סינגלים פי אלף יותר יפים שהצליחו פחות. הישתגענו ולא ראיתי שזה נתקע משום מה... או שלא שמתי לב.... בכל מקרה זה נשמע מצחיק
אני אוהבת את השיר הזה ואת בריטני בכלל אבל עדיין הייתי בהלם שדווקא השיר הזה מכל השירים שלה הגיע למקום ראשון.. היו לה סינגלים פי אלף יותר יפים שהצליחו פחות. הישתגענו ולא ראיתי שזה נתקע משום מה... או שלא שמתי לב.... בכל מקרה זה נשמע מצחיק
נ ניר טייב New member 10/12/04 #7 ../images/Emo3.gif אני לא מי יודע מה מת על בריטני בכל מקרה השיר נתקע בלופ של 5 שניות בערך חצי דקה מתחילתו. וזה השפיך אותי מצחוק
../images/Emo3.gif אני לא מי יודע מה מת על בריטני בכל מקרה השיר נתקע בלופ של 5 שניות בערך חצי דקה מתחילתו. וזה השפיך אותי מצחוק