כנסו

tamir r

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo6.gif כנסו../images/Emo27.gif

שמתם לב שריהאנה אומרת שיר take a bow את השורה הזאת: You’re so ugly when you cry ?
אתה כל כך מגעיל כשאתה בוכה
חוצמזה שכשהיא אומרת תשורה בפזמון But you put on quite a show אני שומע את זה כאילו but you put on חרשו
ולפעמי אני שומע גם show חרא but you put on
שיר מוזר

ג ב ש ו ש

New member
שבת שלום וסופ"ש מהנה לכולם../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

שלום לכולם
אני מזמין אתכם לפורום של נינט טייב כאן בתפוז
הפורום מתחדש ומתמלא בהמון דברים חדשים ומעניינים,אז אני מזמין אתכם בשמחה למי שמעוניין
אוהב אתכםםם

tamir r

New member
ייייייייייייייישששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!

קארין עפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאסוווווווו!!!!!!! נמאס כבר כל הזמן כל הבנות אומרות מישהי שתהיה בגמר והיא אומרת את עצמה
היא עפההההההההההה ישששששששששששששששש!!

אנייייייייייי שונאאאאאאאאאאא אותתתתתתךךךךךךךך

אניייייייי בהלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לממרוותת שהתתמוונותת שלההה בתוכניתתתת לאא משוווו היאאאא מדהימההההה והכייי יפיופההה Wמההה כאילוו דהה נשאררווו רקקק סוסותתתתתתתת ומכועררוותתתת צלייייייייייייללללללללללללל הי9יו9הההה חייבתתתתתתתתתתתתתת לזכותתתתתתתתתתת רקקקקקקקקקק צלייללל תצייללל תסדרההה הזאתתתתתתתתתתת אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

JoNy Boi

New member
וגלית לא רצתה שהיא תלך..

בצדק, יש לה סטאר קוואליטי, גוף נדיר, גבות מדוייקות, שפתיים מושלמות ושיער מדהים..אם היא הייתה זוכה היא הייתה בכיף מפורסמת בטירוף וגם בתחום הבידור. יש לה את זה, ועובדה שאחרי התכנית היא אכן התקבלה לאלף קמפיינים. סשה יכולה לעבור כמה שלבים שבא לה, עובדה שאף אחת לא קיבל אותה ולא את ריטה לדוגמנות. מהסיבה הפשוטה שהן רחוקות מלהיות דוגמניות, ממש רחוקות.

../images/Emo99.gifכ==========ללללללל מיילללהההההההה

גאאאאאאאדדד אתההה כZההה תאוםםםםםם אנייייי עםםם העונההה הזאתתתתתתתתתתתת גמררתייי ברגעעע שהמושלמממתתתת הזאתתת עפהההההההה :((( מאההה רמותתת מעללל כולםםםם Wממההה רקקקקקקק שצליילללל היפיוופהה היחיידהה שנשאררהה שםםם תזכה זההה יהיההה יותררר טובבב למההה כללל מיי שנשאררוו סוסותת/ מזעזעעעעעעותתת שבחייםם לאאא ידגממנווו חוץץץ מעייווררייםם איןןןןן ליי מזלללל עםםם עונותתתתתתתתת 3 אפעעעםםםם :((( ותמונהההההההה שווהה אלףףף מיילייםםם עללל היופייי ההורססס שללהההההההה

JoNy Boi

New member
כולם שונאים אותה בגלל האופי :)

אגב, אתה יודע מה זה אומר על אותם אנשים

כמהה שריאנוושש חמודההההההההההה

הזוכהההה Wללל התחרוותתת הזאתתתת זההה כמובןןןןןןןןןןןןןןןן ביווווווונננננננננננננססססססססססססססססססססססהההההההההההההההההההההההההההההה

artor97

New member
תגידו מישהו כאן ראה נולד לרקוד?

אני מת לדעת מתי הוא היה בנולד לרקוד? אני זוכר שהוא היה רק לא זוכר איך קוראים לו ובאיזה עונה... פשוט ראיתי קטעי ריקוד שלו פה- והוא היה מוכר לי לגמרי !!

artor97

New member
מה פרסומת מצחיקה...

ראיתי אותו בפרסומות הזאת לסקצ'רס והוא מוכ לי לגמרי- ואני רוצה לדעת מי זה... אני חושב שהוא היה בכוכב נולד .. לא העונה הזאת בטוח..

למעלה