תלתליפז

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif

אגב אימוץ יחורים וזרעים....יש לי עוד מועמדת לאימוץ (תימסר בלב
) : חתולת זבל גזעית ויפה ,אפורה עם פסים שחורים , בת שנתיים מעוקרת. אוהבת להתפנק ולהחזיר תודה בליקוק ידי המלטפים . היא רגילה לדירה אולם תסתגל מהר גם לחיים בחצר (התחילה את חייה בבית עם חצר..). היא תימסר אך ורק לבית אוהב ודואג...(וכנהוג בארצנו, רק אחרי חצי שנה האימוץ יקבל תוקף חוקי . (כמה קשה להקליד את ההודעה הזו...
)

Michelle1

New member
מנסיון

תמונה תעזור מאד להצלחת האימוץ, וכמובן פרסום אינטנסיבי גם בפורום אימוץ השכן ובפורום חתולים. יעידו על כך מקס ומוריץ המופלאים שחיים להם היום באושר רב ביחד בבית נפלא.
בהצלחה!

bel011

New member
יוווו...ולא עדכנת אותנו? איזו הצלחה

יופייייייי

Michelle1

New member
../images/Emo9.gifצודקות

ועמכן הסליחה אך פחדתי מלעשות לאימוץ עין רעה. בהתחלה זה הוגדר כתקופת ניסיון ורק בימים אלה קיבלתי את האישור שהניסיון עבר בהצלחה ומקס ומוריץ- מעתה ג'רי ומורפיוס זכו לבית קבע לנצח.

YOYODIDU

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo19.gif../images/Emo221.gif../images/Emo19.gif../images/Emo57.gif

shlumbergera

New member
צודקת בל-איך לא עידכנת אותנו?כבר

חודשיים שאני חושבת, דואגת, שואלת. אז מזל טוב וד"ש חמה חמה ממקס ומוריס, שמתים על (לאכול) חתולים.

תלתליפז

New member
זו בדיוק הסיבה למסירה...

יש בבית כלב...והיא לא מצליחה להתרגל אליו, בניגוד לחתולה השניה שברשותי.

טסונמי1

New member
אין כזה דבר! גידלתי עשרות משתי

הסוגים- כנל אחותי- בסופו של דבר כולם מיסתדרים זה רק ענין של זמן

bel011

New member
לאה,איך מרגילים חתולים לתרנגולות?

האם צריך להשגיח בתקופה הראשונה, כדי שלא יאכלו אותם?

bel011

New member
אצל אחות של טסונמי ראיתי ארנבים,

חתולים,תרנגולות,כלבים,ילדים....וכוווולם חיים בשלום.

תלתליפז

New member
אם יש חצר...קל להסתדר

החתול יכול למצוא הרבה פינות גבוהות או נסתרות. אצלי החברה צריכים להצטופף בדירה ...ואין לאן להימלט. הכלב פוחד מהחתולה מאחר והיא משמיעה קולות נשיפה שמפחידים אפילו אותי...אבל היא מתוחה מאוד ועצבנית נכנסת לכוננות התקפה ברגע שהוא בסביבה שלה. מישל קיבלתי את הצעתך, אצלם אותה ואפרסם בפורומים נוספים. אם נמצא לה מקום טוב, אז טוב. ואם לא..היא תישאר אצלנו.

טסונמי1

New member
הנשיפות והקולות עוברים עים הזמן

סבלנות..........שניהם לומדים להיסתדר גם בתוך בית סגור

../images/Emo45.gifלנו היתה כלבת פינצ'ר מעורב אשר

היתה מניקה 2 חתולות פרסיות לבנות, שלא היו ממש גורות
, יש לי אותם בצילום וידאו, אחפש בהזדמנות ואצלם מה-TV הם תמיד עברו אחת ליד השתיים, והתחככו אלה באלה

רוּפֵן

New member
ואצלי "קצת" ההיפך..../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif

הכלבה - של השכנים החתול - "סנואובול" שלנו כל צהריים, הייתה הכלבה קוראת לו למנוחת צהריים ולהנקה/יניקה כשהיא עברה דירה...הוא נעלם

רוּפֵן

New member
גם אצלי, אבל לא הצלחתי לתפוס תמונה

של שני האחים החתולים, יונקים ביחד ממנה זה היה בחצר של השכנים ועישיתי אקרובטיקה כדי לצלם את זה.. הכלבה הייתה קוראת להם, כל צהריים...

זה מראה מאוד מיוחד ועד שלא ראיתי

אצלנו לא האמנתי שזה יכול להיות. יש הבדל גדול בין סתם חתולים שעברו בגינה, והכלבה שלנו רדפה אחריהן. גם כשהחתולות היו נגשות לדוגלי שלה, היא היתה מתרחקת ונותנת להן מרחב...

למעלה