kiCkiC

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo32.gif

טוב אני שוברת את הראש כבר יותר מידי זמן... מי שראה מה שמתי בפורום קוריאה לא מזמן יודע שאני עושה ניסוי קטן עם ציור על ארנק חדש. בכל אופן, צד אחד של הארנק גמור (בתמונה) אבל אין לי מושג מה לעשות בצד השני
אני שוברת את הראש כבר יותר מידי זמן אז אשמח לרעיונות - מה שהכי מושך אותי כרגע זה לצייר דמות בהאנבוק אבל אני פתוחה להצעות אחרות (כמובן שקשורות לקוריאה). אם למישהו יש תמונות מעניינות (רצוי ציורים/איורים ולא תמונות..) שאולי אוכל לצייר על הארנק אתם מוזמנים לשרשר לכאן. ולא... אני לא מחפשת לצייר איזשהו שחקן/זמר מוכר או לא מוכר.
מראש על העזרה! מבטיחה
למי שאבחר (אם אבחר) ברעיון שלו/ה

kiCkiC

New member
זה המקור

למי שפיספס, זה הארנק המקורי שראיתי ובעקבותיו החלטתי שאני גם רוצה!!

vika161

New member
מורן..

מורן קודם כול רציתי להגיד שהארנק נראה פשוט יפיפיה ואני לא הייתי מהססת לקנות אחד כזה(אולי באמת תמכרי כאלה),אני מבטיחה שהיה לקוחה. בקשר לציור בצד השני אני באמת חושבת שאת צריכה ללכת על הבחירה שלך ולצייר משו דומה למה שמופיע בתמונה כי זה ממש יפה.,וחוץ מזה לדעתי זה יהפוך את הארנק למעניין יותר.

kiCkiC

New member
זה הקטע...

שאני לא יודעת מה לעשות, בגלל זה ביקשתי עזרה. ברור שבסופו של דבר אני אעשה רק משהו שמוצא חן בעיניי, בכל זאת, ארנק שלי
אבל עדיין רציתי לשמוע רעיונות מעוד משוגעים לקוריאה ודרמות כמוני

vika161

New member
אהה הבנתי..

אני מצטערת כנראה לא הבנתי את הרעיון טוב...... אממ אפשר לצייר את משו בסגנון האונג גיני?או את בובות החזירון החמוד שהיה בסאם סון המתוקה? מקווה שעזרתי בקצת

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifמן הסתם~

לי אפילו אין כסף לקנות ארנק רגיל שלא נדבר על משהו בסגנון הזה~ אך~ חיי חיילים קשים

למעלה