..

BinNs

New member
ארר כזה פורום מסכן..../images/Emo72.gif

בנות יכולות לפתוח שירשור על כושונים למיניהם אבל אם הבנים יעשו משהו.. "חזיר שוביניסט נבלה! אנחנו רק חפץ בשבילכם, הא?!?!" lame...

Gizmo14

New member
חמודי שלי...../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

אתם חפצים בשבילנו, ומותר לנו להלל את גופותיכם השזופות ולהתעלם לחלוטין ממוחכם הקטן ומאופייכם הפגום.
אתם חייבים לשבח אותנו, להלל, להודות שאנחנו המין החכם ואתם פשוט לא, ולהעמיד פנים שהגוף שלנו הוא רק מה שמחזיק את הלב הרגיש ואת המוח האדיר.
יודע איך קוראים לזה
אפליה מתקנת
להרחבה נוספת בעניין, פנה לפורום פמיניזם ומעמד האישה

sour spirit

New member
יו גו גירל!

אבל אם אני אשים עוד תמונה של שרה, התרביצו לי? *לוקח הזדמנות זו כדי להסביר משו* : פמיניסט די גאה. תראו, אחרי שבע שנים של ווימן פאוור בטיוי *שיעול*באפי*שיעול*, אתה די מתחיל להוציא כל מיני ססמאות סגנון "בנות רוקס" או מפחידות יותר... חייייייייייייי ^_^ טוב, אם אני אקבל אישור מגיזמו, אני אשים עוד צמונות... ~מחכה לאישור~

Gizmo14

New member
חמודי, בבקשה...../images/Emo28.gif

אל תהרוס לנו את השרשור בתמונות נשיות
אתה מוזמן בהחלט לפתוח שרשור חדש של שרה (לא יותר מחמש
) ואני אוסיף בעצמי תמונות של כוסיות לרוב, עשינו עסק
*מרוצה מהעובדה שביקשו ממני אישור**אוהבת את הבחור החדש שהצטרף*

בוא אני אסביר לך מה ההבדל.

כשבנים עושים שרשור כוסיות, הם שמים מלא תמונות של לואיסנה\בר רפאלי\מורן אייזנשטיין בביקיני או בלי בגדים בכלל. לעומת זאת, בנות לא צריכות להרגיע את ההורמונים שלהן בהסתכלות על המין השני בכמה-שפחות-בגדים, אלא רק מהתבוננות חיצונית, כיוון שכך הן יכולות גם להנות וגם לנסות להבין מאופן לבושו ופניו את דפוס ההתנהגות שלו ועמדתו לגבי מהות החיים. הן לא מתייחסות אליהם כאובייקטים *מיניים*, עובדה שהן לא שמות תמונות שלהם עם כמה-שפחות-בגדים, לעומת הבנים שלא ישימו תמונות של מישהי לבושה באופן נורמלי (חס וחלילה). הם מתייחסים אליהן כאובייקט מיני בלבד, לעומת הבנות שמתייחסות אליהם כאל פנים יפות וחמודות שאולי במקרה מסתתר מאחוריהן גם בן נורמלי. מבין
(גם אני לא כל כך, אבל נו. ההודעה הזאת נשמעת חכמה אז למה לקלקל)

Gizmo14

New member
שיט../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

אז אני מניחה שהתמונה ששמתי למטה של איתי אטיאס קצת הורסת לך את הפואנטה, כן

Gizmo14

New member
אוף שניצל../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

הפסיקי להעמיד פנים שאת בלונדינית, כולנו יודעים שאת ברונטית צבועה
מה שאני מנסה להגיד- הייתה לך פואנטה, וההודעה שלך הייתה חכמה, ומנוסחת היטב, וממש ממש אינטיליגנטית. אז די.
(לא די לשים הודעות כאלה, די לרדת על עצמך
)

Me 4eVer

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ברור!! אני לא אומרת על מישהו שהוא חתיך לפני שאני מבררת ההכככללל על אישיותו!! (אלא אם כן הוא בולע את הלחיים..
)

Gizmo14

New member
זבללללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo28.gif

קודם חוזרת מסיני בלי להתקשר ולהסביר את עצמך, ואז מעליבה את ספייקי
ספייק מ-א-מם
. נקודה. (על משקל "אני אעלה להר הבית. נקודה."
*עודף חדשות*)

Me 4eVer

New member
אבל הוא ממש ממש דוחה..../images/Emo4.gif

כאילו הוא עבר שאיבת לחיים! והתקשרתי! לא ענית!
הייתי אמורה להסביר את עצמי?

Me 4eVer

New member
הנה!!

זה כמעט כל הלחי שלו!! זו לא גומה חביבה ונורמלית!!

BinNs

New member
בוא אני אסביר לך משהו.../images/Emo72.gif

כשאמרת מקודם על הסקר הקטנטן שלך, שמי שפולני יגיד אני מעצבן ומי שמזרחי יגיד אני ערס? אוקיי. מי שבן שיגיד-"כל מה שמעניין אותי זה בנות עם כמה שפחות בגדים"(הכללה?:-O מה פתאום!) וכל מי שבת תגיד-"אנחנו כל כך הרבה בפורום, שאנחנו כבר יודים שאם בנים יפתחו שירשור של בנות זה יהיה סכנה לציבור!" תחשבי על הסטיגמות שרשמת מקודם, ותעבירי אותם להודעה הכל כך מפגרת הזאת. (את יודעת שאני עדיין מת עלייך כן??
)

Gizmo14

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ספייק

Gizmo14

New member
חומד שלי...../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

במשיכה, כמו באהבה, הגיל לא קובע^-^
|ספייקי|

למעלה