Z R u b A V e L

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo53.gif../images/Emo32.gif

אהלן חבר'ה אני אפילו לא יודע איך להתחיל. היום (יום שישי) ישבנו כל המשפחה לאכול ארוחת ערב ודוד שלי הזמין זוג חברים שלו שהיו עוד חברים מהארץ והם עברו לגור בארה"ב אז שאלתי אותו תוך כדי הארוחה למה הם עזבו את הארץ וקיבלתי את השוק של החיים שלי כשהם אמרו לי שהבת שלהם נעדרת כבר 5 שנים (היא וחבר שלה) והם ניסו כל דבר אפשרי בשביל למצוא אותה ונתקלו בחוסר אכפתיות מהתקשורת והמשטרה כבר הרימה ידיים והם פשוט נשברו לגורמים בגלל המקרה הזה עם הבת. האבא אמר לי שיש לו אתר באינטרנט עם כל הפרטים על הבת שלו ואין לו הרבה כסף אבל הוא הצליח לאסוף תרומות ולהציע פרס כספי על פרטים שיובילו למציאה של הבת שלו או מידע.. (זה כתוב באתר) תראו אנשים אני לא מפרסם את זה בשביל לבקש תרומות ממש לא! אני מבקש מכם בתור ישראלים בתור בני אדם פשוט להעביר את הקישור לאתר הזה כי אולי אולי מישהו מהחברים או מישהו מהחברים של החברים מכיר את הבחורה הזו או את החבר שלה ויכול לספק אינפורמציה שיכולה אפילו אולי להציל חיים. לי באופן אישי נגע הסיפור הזה אולי כי הייתי מול האבא פנים מול פנים ואני יעשה כל מה שאני יכול בשביל להפיץ את האתר הזה ואני ממש מבקש את עזרתכם!!! מליון תודות לכל מי שיתן אפילו שניה בהצצה לאתר. http://www.nadialaufer.com/index.html חבר'ה מי שמכיר אותי יודע שזאת לא הודעת ספאם. אני מודה לכם מקרב לב על הזמן שהשקעתם בקריאת ההודעה

Z R u b A V e L

New member
בנוסף

האתר עצמו באנגלית והבנתי מהאבא שהוא פשוט לא מצליח לכתוב בעברית כי יש לו איזה בעיה עם עברית על המחשב איתכם הסליחה

Nofale

New member
בדוגרי

אני לא זוכר אף מקרה שאנשים נעלמו ונמצאו אחרי כמה שנים..

EEEBBR

New member
צודק לגמרי...

אני מקווה שמישהו ימצא אותם ואם הם חיים ושלמים אז אין מה להגיד חוץ מלהודות למישהו שם למעלה... אני מקווה מאוד שימצאו אותם ואני לא מבין איך מדינת ישראל לא מנסה בכל הכוח למצוא את האנשים האלה כאילו זה האזרחים... זה אנשים שהם במצב סכנה תמידי ושכל מי שמכיר אותם במצב הרוס שלא יכול להשתקם אלא אם יודעים מה קורה איתם... לדעתי זה הרבה יותר חשוב למצוא אותם מאשר לבצע התנתקות או לנסות לעשות שלום או אפילו לשלוח איזה שר חוץ ב-50 אלף דולר לחוץ לארץ. זה האזרחים של המדינה שלנו. ובנו מדובר בקיצור, אני מקווה שימצאו אותם ותפקחו עינייים לכו תדעו מה יכול להיות

y o b b o

New member
אני לא מבין איך אנשים סתם נעלמים..

זה משהו שאף פעם לא היה לי מובן... כאילו בדוגרי רק רצח והסתרה של הגופות(ממש ממש להסתיר טוב) גורם לאנשים להעלם ובד"כ אנשים שנרצחים היה להם איזה סיפור פלילי. אני לא בא להגיד עליהם שהם היו עבריינים חס וחלילה אבל אולי הם הסתבכו והמשפחה לא יודעת. בדר"כ גם אם מוצאים אנשים כאלה אחרי כמה שנים(לרוב מתים) נודע לאחר מכן שהיו מסובכים במשהו. אבל בכל זאת תקוותי עם המשפחה...

eranle25

New member
"בד"כ אנשים שנרצחים היה להם סיפור

פלילי". אתה לא רציני , קשקוש כזה לא שמעתי מזמן...ובכלל המשך דבריך..גם קשקוש מוחלט.

Spiritus

New member
תפסיק לדבר שטויות...

במקרה הספציפי הזה אי אפשר להאשים את המדינה. אין למדינה את המשאבים לתור אחר נעדרים עד אין קץ, קל וחומר שאין קצה חוט בפרשה והמשטרה נותרת חסרת אונים. שנית, חשוב יותר טובת הכלל, ולא טובת הפרט.ואתה יודע ביחס למה ציינתי את זה. אני מבין את הדאגה שלך, אבל דבר בהגיון. מקווה שימצאו את הנעדרים.

dReAM T

New member
חטיפה זה יותר גרוע מ

רצח כי אתה כל יום אתה בלחץ עם או חי או לא ,איפה הוא נמצא כרגע,מה עושים איתוותאמין אני כבר עברתי מקרה כזה כל יום ויום אני בוכה וחושב

MULAN30

New member
היתכוונת

אוליי.. שההיתמודדות בין הוודאות לאי הוודאות אי הקשה. וביכלל תפסיקו להשוות!! ברור שיש הבדל בין אובדן לבין אי וודאות. קצת פרופורציות. מקווה שימצאו איי פעם וישובו הבייתה. כל הנעדרים.

weedgirl18

New member
מה לא מובן?

ברגע שאתה לא עושה מהומה או אין לך כסף שכח מזה...... תקווה... בעזרת השם ימצאו אותם.

למעלה