דרושים:

../images/Emo32.gif../images/Emo5.gifדרושים:

תרופות סבתא לשפעת
לא יכולה יותר!!! נמאס לי להיות חולה!!! מתפוצץ לי הראש, כואב לי כל הגוף, לא יכולה לנשום.. כל רעיון יתקבל בברכה
יומטוב...

היי מותק..@

הצטערתי לשמוע שאת חולה... אגלה לך סוד...גם אני בבית! עם דלקת באוזניים... מקווה שתרגישי טוב במהרה.. אצל הרופא היית?

ymz

New member
תרגישי טוב ../images/Emo101.gif

לצערי לא מכירה תרופת סבתא אבל ממליצה לך ללכת לנוח להחשיך את החדר, לשים משהו קר או חם (תלוי מה גורם לך להרגשה יותר נעימה)על המצח ופשוט לנוח.

Darkmatter

New member
כנפיים... ../images/Emo13.gif

היי מותק. תרגישי טוב!! אממ... כשאני נמצאת אצל סבתא שלי ואני חולה- אני שותה אצלה מלאאאאא תה, מרק חם, לוקחת מלאאאא אקמולים ונחה הרבה... תעשי את זה! זה עוזר!!
אגב, הוצאתי היום את אחינית שלי מהגן!! ואני שומרת עליה עכשיו!! איזה מאמי!! טוב, היא רוצה שאני אראה איתה תוכנית אז אני אלך לי...

אז ככה:../images/Emo101.gif

1. מרק עוף עם כרפס וכוסברה...-להכין לך? 2. לאכול תפוח כל יום-מחזק מאוד. 3.להרים ת'ראש-להגיד לכל המחלות והתחלואים לעוף ממך כי אין לך זמן לזה ולקום מהמיטה-לאוורר את הבית,להחליף למצעים חדשים וללכת למשהו מצחיק כמו סרט או סטנד-אפ.... 4.נשיקה ממני

בסדר... תודה../images/Emo70.gif

חלפו להן כל התופעות כמעט.. חוץ מהאף האדום והסתום! אז אני לא מריחה כלום, ולאכול אין טעם.. שזה ממש מבאס כי אני אצל אבא והוא הכין לי אוכל טעים במיוחד!!! אבל בסך הכל בסדר... אפילו המצב רוח קצת השתפר
ומה איתך?

אז ככה:

לשתות הרבה מים. וגם תה עם לימון ודבש.
אם יש לך שמן סיני, טפטפי כמה טיפות לכוס של מים רותחים ותעשי אינהלציה [כלומר, תשאפי את האדים] אפשר לשים טיפה גם מתחת לאף.
יש את הסירופ הזה שאפשר להכין מדבש ובצל, לא יודעת כמויות, אומרים שזו תרופת פלאים. תרגישי טוב, בובי

אדומה2

New member
מישהו אמר שפעת? ../images/Emo193.gif

למלאי של תרופות סבתא יש פורום- תרופות סבתא- תוכלי להתייעץ איתם שם לכל מיני דברים, בנוסף לכל מה שאמרו לך פה. הייתי יכולה לעזור לך הרבה יותר אם היית מפרטת עוד טיפה על מצבך, כמו למשל: האם יש חום? האם יש שיעול? כמה זמן יש לך כבר את השפעת? האם היית אצל רופא? האם הוא נתן אנטיביוטיקה? מה שלום הגרון? אפשר פה, אפשר גם במסר, איך שנוח לך. בנתיים- הרבה מנוחה, הרבה נוזלים בלגימות קטנות, יותר ארוחות מפוזרות לאורך היום- אבל לא כבדות, קצת כל פעם עם עדיפות לירקות מבושלים כי זה יחזק את הגוף ויעזור לו להתמודד עם המחלה, לא להכביד על הגוף, לישון כשיש צורך, אם יש אמבטיה- זה נהדר לפני שנכנסים למיטה... אפשר לעשות אינהלציה עם כמה טיפות שמן אקליפטוס כדי קצת להקל בנשימה (גם השמן הסיני שנקרא פו סום און שסקאלי הציעה טוב בשביל זה אבל הריח יכול להיות קשה לאנשים, אז יש אופציה נוספת), ולנוח הרבה- כבר אמרתי?
תרגישי טוב.

למעלה