מורן

אילן די

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo49.gif מורן

לשנה הבאה בירושליים הבנויה (סתם סתם).

תותי-בת

New member
../images/Emo23.gif מורני ../images/Emo23.gif לביאה שלי!!!!!!!!!!! אחותי למזל ולפעילות בתפוז! ../images/Emo8.gif שיהיה לך המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב! אין לי כל כך מה לברך - אז פשוט שיהיה לך הכל! אוהבת אותך מלא, ליאת - שקיבלה תאריך גיוס!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

../images/Emo51.gif רבה ו ../images/Emo50.gif בגיוס..

אני מתה לחזור לתקופת הצבא - ממש היה לי כייף במיוחד בטירונות.... ואני מתה על המדי א´ הצמודים והמדי ב´ הזרוקים של צה"ל..... תעשי חייל!!! ותכירי הרבה אנשים מקסימים... תעדכני אותי בבקשה גם אחרי הגיוס ...

Yaniv-DC

New member
גם ממני

מזל טוב למרות שלא הגבת לאי מייל שלי אחרי כל ההשקעה באנגלית...

אני עוד יגיע....

לאימל שלך - אל דאגה... :) עדיין לא הגעתי את הרבה אימלים - אני מקבל בכמויות אדירות - אני חושבת שאני צרכה פקידה

תותי-בת

New member
../images/Emo9.gif מורני ../images/Emo9.gif תודה אחות שלי! אני מתה כבר להתגייס!!!! וחבל שזה יקרה רק עוש איזה שנה + בינתיים התאריך המיועד הוא 18/12/2002... וכפי שאת יודעת אנחנו מסיימים יב´ באיזה יוני... מה שהכי טוב זה שיש לי חברה טובה ויש לה אח שגר ביפן - ויש לו שם הרבה עסקים והוא אמר שנבוא אליו לעבוד בתקופה שבין הלימודים לצבא - ומה שכן עוד שתי חברות שלי מתגייסות איתי באותו יום!!! ../images/Emo9.gif אוהבת אותך אחות - אל תדאגי - מפה תקבלי עידכונים שוטפים, ליאת - קרבי זה הכי אחותי!!!! ../images/Emo9.gif

../images/Emo23.gif מזל - טוב ../images/Emo23.gif

אוהבת אותך בזכותך אני כאן פתחת את עיניי ואת דלתך תודה!
יאללה הולכים לסושי לחגוג לך את היום הולדת

danistar

New member
מזל טוב !! ../images/Emo13.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo48.gif

אני יודע שלא שואלים אישה לגילה ולכן לא אשאל בת כמה את , בכל מקרה מזל טוב
ואת יכולה להסתכל על הפורום כ .. מתנת יום הולדת

../images/Emo49.gif גם ממני,אומנם באיחור...

של יומיים..הייתי ב-REHAB שבועיים..אני לא רוצה להישמע כמו קנדי מצוי כשאומר "בֳטר לייט ת´ן never"...וואו..את בת 27 הא..עוד איזה 6-7 שנים טובות אהיה בנעליים שלך..מעניין לדעת אם הפורום שלנו ושלך עדיין יהיה פעיל כשיגיע הזמן לחגוג לך 72!!..("נחיה ונראה",אמר העיוור למת..)בכל אופן,אל תדאגי בקשר לנושא ההזדקנות..תאמיני לי שבחורה כמוך היא ממש כמו שמפנייה צרפתית משובחת...משתפרת ככל שהזמן חולף..

DJNYC

New member
../images/Emo27.gif ../images/Emo41.gif מ-ז-ל ט-ו-ב ../images/Emo41.gif ../images/Emo37.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo37.gif

מה אני אחרון? חשבתי שאני אהיה ראשון, זה אפילו לא התאריך עדיין... מורן!!! המון ברכות ליום הולדת, עד מאה כעשרים!!!!
דניאל

reveal26

New member
מזל טוב מירושלים ../images/Emo39.gif

מברוק על ה27,אחלה גיל (כמוני).. בשנה הבאה, גרין כארד ועבודה מסודרת אינשאללה.. מזל טוב מירושלים המופגזת (לפני 20 דקות היה פיגוע ליד העבודה שלי).. צ´או

למעלה