gilmorefreak

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

כי זה פשוט מרושע, רוע טהור כל התוכניות נהרסו לי בשביל שבסוף יעצבנו אותי..ועוד לא להודיע לי!
כן לא, זה לא כאילו יש לי דברים לעשות, כאילו אני בנאדם או משו..ואז אממ כשנמאס אז אני מתקשרת ואז זה כזה- אממ..שמעי לא ממש הסתדר אז לא הולכים... ונחשו מה, עכשיו היא התקשרה להודיע שאהההההההההההההההה...היא לא מבטלת
אני כבר לא הולכת!
אסור, אסור להקשיב לאנשים, פשוט מדהים מה שהם מסוגלים לעשות לך!
*שותקת* לא משנה נו..
והנה כך מתחיל לו החופש המוקדם שלי, כמה כיף!|ציני| ראשון-שני-שלישי אני לא אהיה פה, טיול שנתי באילת, עד אז אני לא אעזוב אתכם לרגע..
אה, כן, תתעלמו ממני לחלוטין ושרשרו דברים לא קשורים..

hbam

New member
:(

כולם הולכים לאילת ביחד? מגניב :) נראה לי גם הדס הולכת בראשון - אולי תפגשו :} תעשו מפגש פורום פרטי :]

Kill Bernard

New member
../images/Emo12.gif איפה אתם ישנים?

ו.. אממ.. מותר לשאול מה קרה?
נשמע דומה מאוד למה שאנשים אוהבים לעשות לי

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gifאני ישנה בבציפר שדה

וחלק מהשכבה במלון בשם בריזה..
שמעתם עליו בכלל?
כן השנה עושים לי את זה הרבה!
בלה. זאת שאני עושה איתה ביוטופ בת 18 היום, לא שכחה להזכיר לי כל יום וגם שאלה אם אני אחגוג איתה ועם חברות שלה [כי אני לא ממש קשורה אליהן..
] אז אמרתי אולי..בלהבלה..נראה והיום היא הודיעה לי באממ שמונה וחצי שעוד שעה יוצאים לבית קפה ואם אני רוצה לבוא..
אז כן, למה לא? תכננתי ללמוד קצת מתמטיקה וביולוגיה אבל לא נורא התחשק לי יותר לצאת...[בואו נחשוב למה באמת..:-:p
] אז אמרתי בסדר והיא אמרה שעוד נדבר בלהבלה.. אני התקלחתי, התארגנתי ובלהבלהבלה ואז אממ..תשע וחצי, שקט, רבע לעשר, דממה, עשר..
וכלום! נכנעתי והתקשרתי בעשר ועשרה כדי לגלות, שלא זה לא הסתדר והיא הולכת לישון לה!
והיא כזה "לא התארגנת נכון?" לא, מה פתאום
! למה לי להאתרגן אם אני אמורה לצאת?
אז אממ כן, כמובן שזה לא מה שאמרתי לה..אמרתי שבערך..
והיא אמרה שהיא מצטערת [למה לא הודעת לפחות?
] בכל מקרה אח"כ היא הודיעה שהם החליטו לצאת למקום עלוב ביהוד שכל השכבה נמצאת בו, מי שלא עובד שם אז יוצא לשם..אני אוותר על התענוג, תודה!
זהו, זה מה שקרה..! והוו את נוסעת לטיול שנתי באילת!
בראשון?
חייבים להפגש!

dafi daf

New member
שו?

אישה נסערת קבלי חיבוק
ואהבה |מיץ גויאבה והרגישי טוב ותהני באילת! אני עם רגל חצי נקועה כי אני פוסטמה ופיספסתי מדרגה ונפלתי על הרצפה ומאוד כאב
אבל לפחות עכשיו אני יכולה ללכת!{צולעת},שלשום בייתי בנוייה על קפיצות על רגל אחת ועלייה במדרגות בישיבה{החדר שלי בקומה השלישית של הבית=זוועה}

gilmorefreak

New member
../images/Emo9.gifתודה!../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif

אויש..
בלה. תרגישי טוב יקירתי..

Nerade

New member
../images/Emo12.gif

(נדבר כבר במסנג'ר.
כדי שאני אבין בדיוק מה קרה... בלה בלה בלה.
) אתמול הלכנו להצגה עם ביצפר.
היה כיףףףף.^_^ ההצגה היתה מצויינת, לדעתי לפחות.
וכמובן שיש שם שחקן אחד שאין לי מושג איך קוראים לו והוא ממש מוכר לי.
(הוא ממש דומה לידיד שלי, אבל לא בגלל ה הוא מוכר לי.
) ואף אחד לא יודע איך קוראים לו.
(ונסיתי להיכנס לאתר של "הבימה", אבל הם סתומים אז הם לא שמים תמונות ליד השמות של השחקנים, אז אני יוכלה רק לנחש את קורות החיים שלו.
)

dafi daf

New member
ראיתי אותה!!!!!

הצגה טופהההההה
זה של תיאטרון באר שבע... וואו יש את הקטע שהוא שר עם הגיטרה את "יש לי סיכוי" של אביתר בנאי...כמעט בכיתי...זה כזה מדהים...שיר מהמם

dafi daf

New member
נצל"ש

מישהו בת"א ביום חמישי? {הולך להיות שם כל כך מפוצץ,מליוני פורמים ומפגשישרא..}

למעלה