מתוך רשימת "שירים למקרי חירום" שלי... ../images/Emo13.gif
א-ל בנה אבינו מלכנו פתח שערי שמים אברהם יגל אחת שאלתי מאת ה' איזה כיף להיות יהודי <עדי רן> אילו יהודי היה יודע אלה חמדה ליבי אליהו הנביא אלפיים שנה אמר ר' עקיבא אשריכם ישראל אנחנו רוצים משיח עכשיו- השיבנו ה'- אומר לצפון (אררר... המחרוזות האלה ) אשא עיניי אשר ברא אתה בחרתנו אתה קדוש <עדי רן> אתה תקום ברוך הגבר דוד מלך ישראל (סימן סימן טוב) ה' מֶלֵךְ ה' מָלַך ה' ימלוך לעולם ועד הוא יגאל אותנו הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו המלך בשדה הקב"ה אא"א ואני נתתי לך שכם <נננננה -שכם. ננננה- יוסף. והעיקר שאני משעשעת את עצמי... > ובא לציון גואל ובכן צדיקים וזכנו לקבל שבתות ולירושלים עירך ונלך ביחד לירושלים ונשגב ה' לבדו ופדויי ה' ישובון וקווי ה' ושבו בנים לגבולם (עכשיו זו המחרוזת -- אם אתה אוהב אותו, עושה שלום וכל השבוע שבת..) ושיננת לבניך זכרני נא זמן הגאולה זרעא חיא וקיימא חזק טוב להודות לה' יבנה המקדש יהי החודש הזה (טוב לשבתות מברכין) יודו לה' חסדו יחד יחד כולם קדושה יערב נא יצליח (כל אשר, אשר יעשה) ירושלים אורו של עולם כי את כל הארץ כי לא ייטוש כי נחם ה' ציון כיצד מרקדין כל הנשמה תהלל י'ה הללוי'ה.. נו,הניגון הזה... כל העולם כולו גשר צר מאודדדד כתר מלוכה לא ישא גוי אל גוי עוד חרב ולא ילמדו עוד מלחמה לא תירא מהם לבנימין אמר מאמינים בני מאמינים מהרה ה' אלוקינו.. מזמור לדוד מי אוהב את השבת מממ... יש איזה ניגון כזה (שתמיד שליחים של בנ"ע מלמדים אותו כאילו זה חלק מתוכנית הלימודים בחודש ארגון בכל הסניפים...) ששרים בהתחלה רגיל ואח"כ כולם מהמהמים בשקט ושרים רק את הפזמון... אין לי מושג איך קוראים לזה, אבל המילים זה: טי ניי ניי ניי נניי ניי ניי - פם פם!!! טי ניי ניי ניי נניי ניי ניי - פם פם פם!!! טי ניי ניי ניי נניי ניי ניי - הי! ואז פזמון מסובך יותר שאין לי כח לכתוב.... מממ... כל הניגונים המוכרים של ירמיהו, התעוררי, שירת הים, כי בו ישמח לבנו.. (כל השאר לא כזה מוכרים ) מצווה גדולה להיות בשמחה ניגון קראקוב נעלה לבית המקדש ע"י ניגונים ומחיאת כף מתמתקים כל הדינים עבדו את ה' בשמחה עוד ישמע עוז והדר / עם הנצח עם ישראל חי פתחו שערים (ביום ההוא...) ציון הלא תשאלי קדש חייך בתורה.. יגיע כפיך וכו'... קול צופייך קומי נשמה שאי עינייך וראי שבחי ירושלים שומרים הפקד שמח תשמח שמחה לארצך שמחנו ה' אלוקינו שמחם תהא השעה הזאת תורת ה' תמימה