יום חדש

../images/Emo32.gif../images/Emo42.gifיום חדש

שבוע חדש
חודש חדש מי הזיז את הגשם שלי??? שנפגוש את הטוב והמחייך שבאנשים את המאיר והשמח שבחיים שיהי'ה לנו יום מקסים שבוע נעים וחודש מלא בשמחות וחיוכים שנעשה לנו יום מדהים "בבוקר, בקומך משנתך, זכור נא, עד כמה יקרה זכותך לחיות, לנשום ולהיות מאושר."

kiss 18

New member
אני הזזתי את הגשם שלך!!! אבל אל דאגה..

יום שני אני מחזירה אותו מקומי... (אם לא יהיו בעיות כמובן עם העננים, אנסה לדבר גם איתם...) יום ניפלא לכולם!

שומר 23

New member
היית צריכה לבוא יותר מוקדם..

עם כל האיחולים האלה עכשיו אני כבר עמוק בתוך הצינון.. יומקסים..

קשה מאוד להדביק אותי...

אני מקרה בוחן להיפראקטיביים שלא צורכים סמים במרשם,

שומר 23

New member
בנות !! שבנה פתחנה ספרים.. /tapuzforum/images/emo3.gif

מאושרת יש לך פתק מההורים.. למה את מאחרת.. את אלופת הכיתה באיחורים.. גשי אל המנהלת.. ותספרי לה את הסיפורים האלה.. קייסי איפה אנחנו אוחזות.. נראה לי שתוכלי לחכות עם הדבר החשוב מאוד הזה שאת חייבת לומר למיכל עד הצלצול.. וכאן אני נכנס לסיפור.. את מי אתן חושבות שאתן מבהילות.. תספרו לי על זה אולי..

אבל...אבל...אבל...

המורהההההה... אני בסה"כ מכניסה בה מודעות לפלא הגברי בבריאה עם טפטופים קטנים על רזי עולם, לצד פתיחת כפתור בחולצה של "העולם הדתי שלה". ואני רק מבקשת להבהיר דבר אחד שאני לא לימדתי את אותה לשקר,לכזב ולהתפרחח בוירטואל... והכי חשוב המורה,אתה אולי יודע מה-זה אייליינר ומה עושים בו???

kiss 18

New member
הורסת!!../images/Emo6.gif כמה פעמים אני אסביר לך שבשיעור

החופשי אני אסביר לך איך שמים איליינר....

kiss 18

New member
התפספת לך בצד, לא נורא מחר ננסה שוב..../images/Emo3.gif

אגב, תתפסי בבוקר בשולחן האחרון...

בנות הם עם כזה מתלהב

ולכן ממליצה לך להיות כמוני וללכת על בנים אינפנטיליים על גבול הפיגור...

"שְׁלֹשָׁה הֵמָּה נִפְלְאוּ מִמֶּנִּי

וארבע(וְאַרְבָּעָה),לֹא יְדַעְתִּים. דֶּרֶךְ הַנֶּשֶׁר,בַּשָּׁמַיִם-- דֶּרֶךְ נָחָשׁ,עֲלֵי-צוּר; דֶּרֶךְ-אֳנִיָּה בְלֶב-יָם-- וְדֶרֶךְ גֶּבֶר בְּעַלְמָה. האם אנחנו מסוגלים פליאה לנוכח החיבור המסתורי הזה בין גבר לאישה??? לפעמים אני מנסה להסתכל על זה בעיניים מתפלאות. על כוכב לכת אחד חיים שני סוגים של יצורים שונים-שחורים ולבנים. מטרת ה"משחק", שחור ולבן צריכים להתחבר יחד. הרבה יותר מסובך מחברות בין בני אותה קבוצה. לכן גם הרבה יותר מעניין...

למעלה