Green SimSit

New member
לי יש מרוץ..

יש לבית ספר שלי מסורת מטופשת שקוראים לה "מרוץ הר וגיא"..זה 1700 מ' וממש אין לי כוח..גם כל השרירים שלי תפוסים בגלל שהמורה הכריחה אותי לעשות ארבעים בטן על הרצפה של המגרש...ולמען האמת אני בקושי יכולה חמש עשרה..אז עכשיו כול הבטן שלי תפוסה ואני הולכת כמו צב עם עצירות

היה איום../images/Emo70.gif

בגלל כמה ילדים בכיתה שלי שלא אפסיקו לדבר ולריב אחד עם השני בשיעור אנגלית המורה נתנה לנו הכתבה למחר...

Green SimSit

New member
יש את אדומה!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

מזל טוב!!!!!!!! זה בהחלט מגיע לך!

Green SimSit

New member
טוב אז היה בסדר../images/Emo69.gif

רגיל..ורגיל זה לא משהו..סתם שיעמום ועייפות מעורבבים ביחד,ממש אין לי כוח לכול הילדים בשכבה הזאת.. היום ילד מהשכבה שלי (שלמען האמת לא ידעתי על קיומו) החליק על משהו ועף על חלון זכוכית שהתנפץ אליו
והוא בבית חולים עכשיו, חוץ מזה הוא נפצע דיי קשה, ירד לו מלא דם בכול המבואה שלנו, וזה היה מאוד עצוב ומוזר
, יש לו חתך עמוק בכתף וצריך לתפור לו אותו,הוא קיבל גם חתך בראש אבל במזל זה לא רציני..שטחי וגם פצע ביד, אוו כמה דם... כולם יצאו החוצה מהשיעור..ופתאום ראיתי כמה הרבה ילדים יש לי בשכבה
חוץ מזה הכול רגיל...וענבר תתחדשי! ומזל טוב!

Dulce Maria13

New member
לי ולענבר היה חרא של יום

בבוקר לא תפסנו הסעות הכל היה מלאה!-אבל בסוף תפסנו משהו היה לנו מבחן במדעים מאוד קשה!! אנסינג כזה.. ב6.12 יש לי מבחן מיצב שזה לכל הארץ! במדעים
בקושי תפסנו הסעה הביתה
-זה היה מפחיד! ועכשיו ענבר לא בבית ולי כואב הגרון!

Dulce Maria13

New member
איזה מורה מפגרת יש לנו

היא תעשה הכל בשביל שאנחנו נעתיק במבחן! היה לנו היום מבחן במדעים על טקסט קשה,אז ככה.. גם היא הקריא לנו את הטקסט וגם היא יצאה פעמיים מהכיתה ולא שלחה אלנו מורה שתחליף אותה לשניות האלה שהיא לא נמצאת! נו לא מורה מפגרת??? אני אומרת לכם היא רוצה שיחשבו שהיא מורה מעולה!

צחקן

New member
מפגרת?

ב"ה ח"ו. ואצלנו הרבנים (תלוי מי) יוצאים מהכיתה ונותני םלנו לעשות לבד את הבחינה. סומכים עלינו. ואנחנו לא מעתיקים.

למעלה