מישהו בא היום לכנסיית השכל בכיכר רבין?
ג ג ב ש ו ש New member 28/3/08 #3 ../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifפורום נינט טייב מאחל לכם..../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif סוף שבוע נעים ומהנה ומזמין אתכם להצטרף אלינו בהצלחה עם הפורום
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifפורום נינט טייב מאחל לכם..../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif סוף שבוע נעים ומהנה ומזמין אתכם להצטרף אלינו בהצלחה עם הפורום
ס ססילייה New member 28/3/08 #4 ../images/Emo207.gif תראו את האוצר החדש שלי רועה גרמני, גזעי ומשובח שובב לפנים חתיך שחבל עונה לשם טוליפ (TULIP) ומ ה מ ם ! (אבל כמובן, שלא יהיה צל שספק [אהמ אתי אהמ] אני עדיין מאוהבת בטירוף בחתול שלי.)
../images/Emo207.gif תראו את האוצר החדש שלי רועה גרמני, גזעי ומשובח שובב לפנים חתיך שחבל עונה לשם טוליפ (TULIP) ומ ה מ ם ! (אבל כמובן, שלא יהיה צל שספק [אהמ אתי אהמ] אני עדיין מאוהבת בטירוף בחתול שלי.)
A amitshilo New member 28/3/08 #5 ועא! מקסים, תתחדשי אני לא כ"כ אוהבת כלבים, אבל הוא יפה, (כמעט) כמוך
א אשה שמחלקת ממתקים New member 28/3/08 #6 אולי החתול שלך חמוד...../images/Emo3.gif החתול של מיכלי נורא נחמד.. הוא לא התקרב אליי אפילו.. וכשישנתי הוא לא עלה על המיטה כמו בני.. והוא לא שורט כמו בני.. בני שונא אותי בני חתול אנרגטי.. הוא לא מפסיק להשתולל.. איך החתול שלך?=]
אולי החתול שלך חמוד...../images/Emo3.gif החתול של מיכלי נורא נחמד.. הוא לא התקרב אליי אפילו.. וכשישנתי הוא לא עלה על המיטה כמו בני.. והוא לא שורט כמו בני.. בני שונא אותי בני חתול אנרגטי.. הוא לא מפסיק להשתולל.. איך החתול שלך?=]
א אשה שמחלקת ממתקים New member 29/3/08 #9 ../images/Emo41.gifבוקר של כיף../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif אז יש לי את בוקר של כיף -הביצוע של ג'נגו לשיר של תיסלם בעבודה עברית... אז מי שרוצה שאני ישלח לו.. מכיר את הנוהל פנו אליי בפרטי ואם כבר פתחתי הודעה ודיי בוקר עכשיו [4:40] אז שיהיה לכולם בוקר טוב בוקר מקסים בוקר של כיף
../images/Emo41.gifבוקר של כיף../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif אז יש לי את בוקר של כיף -הביצוע של ג'נגו לשיר של תיסלם בעבודה עברית... אז מי שרוצה שאני ישלח לו.. מכיר את הנוהל פנו אליי בפרטי ואם כבר פתחתי הודעה ודיי בוקר עכשיו [4:40] אז שיהיה לכולם בוקר טוב בוקר מקסים בוקר של כיף