oceanblaze

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo4.gif

איזה עולם מושחת. בית ספר מושחת. מנהלים מושחתים. מורים מושחתים. ארגגג
. [הייתי צריכה להוציא את זה איפשהו..נצל"שו כאוות נפשכם.]

Beautiful Scar

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifתיזהרו ממני../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני עצבנית מה לעזאזל חשבתם שהשעה של הפגישה שלכם היא ב10 וחצי מה!?!?!!?
אני עצבנית יתר תעשו ב12!!!!!!!!!!!! פעם שעברה עשיתם ב1 יאאאאאאא אני יתאבד כאןןןןןןןןןן אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
תשנו מיד!!

oceanblaze

New member
קודם כל, תרגעי.

אני הייתי כ"כ קרובה למחוק את ההודעה שלך.. העדפתי לא למחוק כי אני רוצה להגיב. אנחנו החלטנו ב-10 וחצי. אנחנו לא נשנה את זה רק כי את אומרת. ולהרגיע עם ההודעות הכועסות.. סך הכל לקום מוקדם, לא סיפור גדול.

Beautiful Scar

New member
כן סיפור פאקינג גדול../images/Emo46.gif

כי אני רוצה להיפגש עם גל
ולנוסע ברכבת ולא בפאקינג אוטובוס כמו שקארין רוצה
ואנלא מתכוונת לקום מוקדם והפסיד נסיעה ופגישה שלי עם גל בגללכן
ורשמתי בגללכן כי נראה לי שיש פה רק בנות ואם יש פה בנים [ס.O] אז סליחה

oceanblaze

New member
אז מה את רוצה מאיתנו?

מה אנחנו קשורות לנושא? תפגשי עם גל מתי שבא לך. למה שכל הפורום הזה יעשה מה שאת רוצה רק כי את רוצה להיפגש עם גל?

Beautiful Scar

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif לא קשור!!!

למה אני צריכה לסבול רק בגללכן!?!?!!?!?!? אה?!!?!?!
אתן כן קשורות אחרת אנלא אלך
אני עוד שניה אתחיל לקלל אותך רצח
ואמחוק לקארין את כ-ל הדברים המזורגגים שלה

Beautiful Scar

New member
לא רק אותך ../images/Emo46.gif

את כל הפורום הזה
למה ב10 וחצי?!?!! ואת אפילו לא באת למפגש הקודם!!!!!!!

oceanblaze

New member
פחח..

אני לא באתי?? את לא באת. שקלי מילים. ואל תעשי כלום לדברים של קארין!!
בכל אופן, 2 ההודעות האחרונות שלך תכף ימחקו. אני לא יודעת איפה את רושמת, אבל כאן לא מקללים/מאיימים. אני משאירה את ההודעות עוד כמה דקות כי אני רוצה שאת תראי את התגובה הזאת.

Beautiful Scar

New member
נמ.. תקשיבי

אני באתי אם קארין
היא לקחה אותי איתה אחרת היא לא היתה הולכת
או שהיה לכם עוד מפגש ולא ידעתי עליו חח בכל מקרה אני אמחק אותם . והם יהיהו בסל המיחזור עד שהיא תגיד שנוסעים ברכבת בזמן אחר ואפילו אם היא תאחר. פאק זה משגע אותי.

oceanblaze

New member
מממ...

המפגש הזה היה כל כך מזמן..זה ממש לא המפגש האחרון. ודרך אגב, כן, אני הייתי שם. אל תגידי לי איפה הייתי ואיפה לא.

elena20

New member
וואי אולי קחי נשימה עמוקה ותירגעי!!

ואל תדברי ככה להדר וקארין!!! כל הפורום מחליט ביחד ולא יעשו מה שאת רוצה רק כי בא לך במיוחד כשאת באה בגישה כזאת!!!

Beautiful Scar

New member
לא.

נכון אתם לא תעשו. אבל אני אמחק הכל לקארין. כי היא רוצה לנסוע באוטובוס פאקינג שיט מי היא שתגיד לי איך לנסוע?!?!!? ומי היא שתגיד לי מתי לצאת מהבית?!!~? ועם מי?! וול היא לא תחליט לי על סדר היום שלי וגם אתן לא. בכל מקרה. המחשב בחדר שלי והגישה שלי אליו היא זמינה. ובכל מקרה שתשנה את מה שאמרתי ואני לא אמחק לה מהמחשב.

oceanblaze

New member
מה את מאיימת??

מה לעזעזל יעזור לך למחוק לה הכל? גם ככה אנחנו לא נשנה. נקודה. כמו שאת באה בגישה כזאת תובענית - גם אנחנו. דרך אגב, ככה לא פותרים בעיות בחיים. במקרה הספציפי הזה זה לא יעזור לך, וגם לא הלאה. אם תאיימי לא תגיעי לשום מקום, ולשום הסכמה. "ומי היא שתגיד לי מתי לצאת מהבית?!!~? ועם מי?!" ומי את שתגידי לה, ולכל הפורום הזה [!!] מתי ללכת למפגשפורום?! אנחנו נלך מתי שבא לנו. מה לא מובן כאן? כל השיחה הזאת פשוט מיותרת.

elena20

New member
חחחח../images/Emo6.gif

לא הבנתי מה היא רוצה מקארין ומה היא רוצה למחוק לה! אחחחחח אחיות

למעלה