../images/Emo32.gif../images/Emo39.gif../images/Emo32.gif../images/Emo39.gif../images/Emo32.gif../images/Emo39.gif../images/Emo32.gif

בוקר טוב אברי בודי
אתמול הלכתי להצגה.... וממש בא לי לספר עליה...
כי היא גרמה לי לבכות...
והפעם האחרונה שבכיתי בהצגה הייתה כשמרקו פגש את אמא שלו
(לא לצחוק עלי
) זה היה "ריקוד בשישה שיעורים" ואני מה זה ממליצה לכם לראות, השחקנים היו מעולים, באמת, ולכאורה זאת הייתה הצגה קלילה ונחמדה, אבל היא גרמה לי ולאמא שלי לבכות בסוף, והיא הייתה כל כך מיוחדת ומדהימה...
לכו לראות, אתם תהנו בטירוף!

Danielushhhh

New member
../images/Emo6.gif

מצטערת הייתי חייבת אני ממש שנאתי את מרקו הזה כי הוא כל הזמן היה עצוב ואמא שלו בכלל מעצבנת מה היא בורחת?! חוצמזה גם הסדרה כל הזמן הייתה עצובה ולא אהבתי סדרות עצובות שמחה שנהנית

t0mi

New member
יאאאאא גם אני ראיתי את ההצגההה

של מרקוווו וברגע שמרקו פגש את אמא שלו הלחיים שלי פשוט היו רטובות כמו סמרטוט לא סחוט!

שלום לכולם! ../images/Emo60.gif

מתי הייתה הצגה למרקו בכלל? חח האמ.. בכל מיקרה.. השירשור בפורום מויאל נחמק כמובן. רק רציתי להודות לכולכם על כך שלא הגבתם לזוועות שהלכו שם! אני יודעת שהיה מאוד מפתה להתחיל לריב איתם שם על כל מה שהם כתבו על הראל.. אבל התאפקנו כולנו וכל הכבוד לנו על זה
ושוב, אם הפורום שלהם בוחר לריב, שיריבו. אל תקחו חלק בזה

מה רע בהומואיםםם ינעל אחותה../images/Emo152.gif

סליחה על העצביםם אני פשוט חייבת לספר לכם על המורה הדבילית הזווו!$@#% היא החליטה,שעקב זה שיש לנו בבצפר ילדים הומואים(מה לעשות,זו המיניות שלהם- מה רע?!),צריך להוציא כתבה גדולה בבצפר שלנו,ולתלות אותה על כל כיתה,ושהמורים שלנו יישבו וידברו איתנו על ה"נטייה הלא אנושית" הזו!!! ולמה היא רוצה את זה?!כי היא מורה דתייה,ואומרת שהומואים זה דבר חולני, לא מאלוהים,זה נגד לחוקי הטבע,אלוהים לא ברא ככה וכו כווכוכוכוכו!!! ואני מחיתי נגדה!!!!!!!!!!!!!יש לי ידיד הומו,והוא ממש אוהב את החבר שלו!! הם כאלה אוהבים,ולא בצורה חולנית בכלל!!!! מה היא חושבת?!?מה איכפת לה מה כל אחד מכניס לשני לתחת?!?!!?(סליחה על ההתבטאות!!) יאוו היא כזו מטומטמתתתת ובמקרה המחנכת שלי היא גם דתייה..!!! והיא תומכת בעניין,וגם המנהל האידיוטי!!! ועשו לנו הרצאה אתמול ואמרו לנו "תמנעו מלהתקרב להומואים" "הומוסקסואליות זה דבר נוראי ולא אנושי" "הקדוש ברוך הוא קבע זיווג בן גבר לאישה,לא בין גבר לגבר" זה כל כךךךך אבל כל כך מעצבן אותייייייייי

תעשו הפגנה.

אני רצינית לחלוטין. תארגני את כל מי שמסכים איתך, יום אחד, פשוט תעמדו בחוץ, תחזיקו שלטים, תכתבו עליהם דברים כמו "הומוסקסואליות זו לא מחלה" ודברים כאלה, ופשוט תפגינו. תערבו את ההורים, את העיתון המקומי, הכל! אל תוותרו להם.

ברור!!../images/Emo152.gif

איך שהיא והמורה ניכנסו ואמרו "היום תהיה לכם הרצאה על הומוסקסואליות, כפי שכתוב לכם בכתבה בחוץ." ואני אמרתי "מה בדיוק!?" והן אמרו : "על הומוסקסואליות-על האי-אנושיות שבדבר,על החולניות" ואני ממש לא יכולה לפרט עוד כי הן מגעילות אותי האידיוטיות האלו..ואז אמרתי "סליחה?!מה רע בהומואים?! הם לא כמו כל השאר?!?מה זה מעניין אתכן מה הם עושים?!" והמורה שלי דפקה עליי צרחה "תסתמי,תהיה לכם הרצאה על זה וזהו!!" ואז התחילה ההרצאה,ואני בכל דבר שהמחנכת שלי הוציאה מהפה תקעתי לה גולה.. היא למשל אמרה "אלוהים ברא גבר ואישה,לא גבר וגבר" ואני אמרתי לה "מה איכפת לך,אם הוא היה בורא גבר וגבר זה היה נחשב לטוב?" אז היא אמרה "עובדה,הוא ברא גבר ואישה" אז אמרתי לה עצבנית כולי "ומי אמר שהגבר והאישה היו צריכים לעשות את זה ביחד??" וכולם אמרו "תאכל'ס.." והמורה דפקה צרחה ואמרה שנסתום שוב ..ואז בסוף השיעור באתי אלייה ואמרתי לה "זה לא עניינך,או העניין של אפאחד מה הומוסקסואלים עושים במיטה ומחוץ-לה..את תאמיני במה שאת מאמינה,זה לא אומר שאת צריכה לנסות שגם אנחנו נאמין במה שאת מאמינה" והלכתי..

כל הכבוד לך. זה גם לא חוקי.

אסור להם לעשות משהו כזה בתור אנשי חינוך, כמו שהמורה שלנו למתימטיקה לא הסכימה להגיד לנו אפילו מה דעתה הפוליטית...

אני בהלם.. ../images/Emo60.gif

איזו בורות אלוהים!! מורה חוצפנית! וכל מי שתומך בזה.. אני לא הייתי יושבת בשקט ונותנת להם להחדיר לתלמידים את השטות הזאת למוח.

אני כותבת כתבה.../images/Emo152.gif

אני אדפיס מצידי,יבקש גם עזרה מאחרים ונדביק אותה על כל בצפר מצידי!!! אני תיכף מסיימת אותה.

בלנקה המקורית

Well-known member
יווו אני לא מאמינה

כל הכבוד לך על הדרך שבה הגבת.. אין לי זמן כרגע, אבל אני אעזור לך כמה שאת רוצה.

../images/Emo2.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

מההההההההההההההההההההההה?! אלוהים ישמוררררררר אותי מהבורות של אנשים
איכ. דוחים.

מההההההההההההההה?!!!?

ייואואווא זה לא צחוק מה הם בסדר!?? הידיד שלך לא נעלב מהם!?! איזה חוצפניםםםםםם...מה רע בהומואיםםם?!? אינעללל אמא שלההה!! שכל אחד יאהב ת'מין שהוא רוצהההה מה זה עניינה בכלל!?!? עאלק' לא אנושייי הם הגזימווו בטירוףף זה לא צחוקקקקקק

Danielushhhh

New member
אני שונאת הומופובים!

ואם היא היתה לסבית ואם המנהל היה הומו ואם הבן שלה היה הומו או אחותה היתה לסבית או כל בנאדם מקורב לה- מה אז היא היתה אומרת?! קולה כבוד לך על איך שהגבת

למעלה