אוווו כנראה פיספסתי את זה.....
© ©Gc 4 eVeR© New member 23/2/05 #9 בעע..עדין חרא לי...../images/Emo95.gif כמובן לא שזה מעניין מישו... כנסו לצאט...
K Knotted String New member 23/2/05 #11 אהההה.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif חברה שלי שלחה לי את In Love And Death של The Used! אני מתלבטת אם לקנות לה את הדיסק של יוזלס, או לנות למצוא אימו כלשהו בקרמבו...
אהההה.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif חברה שלי שלחה לי את In Love And Death של The Used! אני מתלבטת אם לקנות לה את הדיסק של יוזלס, או לנות למצוא אימו כלשהו בקרמבו...
R Riot girl69 New member 23/2/05 #25 פפפפאקקקקק שמעתי על זה משהו לפני כמה ימים ואמרו שזה רק שמועות כי לא יצאה הודעה רשמית. אחד הטובות, לדעתי. כ"כ חבל
פפפפאקקקקק שמעתי על זה משהו לפני כמה ימים ואמרו שזה רק שמועות כי לא יצאה הודעה רשמית. אחד הטובות, לדעתי. כ"כ חבל
U Unaffected New member 23/2/05 #38 נקווה שההפסקה שלהם תהיה כמו ההפסקה של בריטני ושנשמע מהם תוך חודש בכל מקרה,רוב ה"הפסקות" מובילות לפירוק :-\
נקווה שההפסקה שלהם תהיה כמו ההפסקה של בריטני ושנשמע מהם תוך חודש בכל מקרה,רוב ה"הפסקות" מובילות לפירוק :-\
R Riot girl69 New member 23/2/05 #43 כה גם אני חשבתי שבסוף זה יוביל לפירוק. תמיד ראיתי את כל ההצהרות האלו של ה"הפסקה" כריכוך להתפרקות בשביל המעריצים :\בלע זה מעצבן
כה גם אני חשבתי שבסוף זה יוביל לפירוק. תמיד ראיתי את כל ההצהרות האלו של ה"הפסקה" כריכוך להתפרקות בשביל המעריצים :\בלע זה מעצבן
S SAMAR New member 23/2/05 #32 הם אכן התפרקו....../images/Emo7.gif זה באתר הראשמי שלהם....הם הודיעו.....אוף.....וווווואאאאאאאאהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!![מתייפחת!]
הם אכן התפרקו....../images/Emo7.gif זה באתר הראשמי שלהם....הם הודיעו.....אוף.....וווווואאאאאאאאהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!![מתייפחת!]
R RoCk StaR 1 New member 24/2/05 #48 אבל למהההההה???? ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif