כל כמה זמן יפתח שרשור כזה כל מה שלא קשור לגיא רק פה
O orianush New member 10/10/07 #1 ../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif כל כמה זמן יפתח שרשור כזה כל מה שלא קשור לגיא רק פה
מ מתה על גיא אריאלי11 New member 10/10/07 #3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מ מוגי האחת New member 10/10/07 #5 לילה טוב לכולן כן כן היום הראשון של השביתה עבר מהר.. מחר לקום לעוד יום כזה.. שיהיה לכם לילה טוב.. :]]
לילה טוב לכולן כן כן היום הראשון של השביתה עבר מהר.. מחר לקום לעוד יום כזה.. שיהיה לכם לילה טוב.. :]]
מ מוגי האחת New member 10/10/07 #7 אמממ כןן באיזה שהו מצב זה הורס אבל אני מקווה שזה יהיה שבוע שבועיים ולא יותר ככה זה לא יפגע בכלום.. זה יגמר מהר אני בטוחה.. כי בנתיים המורים לא מקבלים כסף בימים שהם עושים שביתה.. אז אני בטוחה שהם ישברו מהר.. ויחזירו את הלימודים..!!
אמממ כןן באיזה שהו מצב זה הורס אבל אני מקווה שזה יהיה שבוע שבועיים ולא יותר ככה זה לא יפגע בכלום.. זה יגמר מהר אני בטוחה.. כי בנתיים המורים לא מקבלים כסף בימים שהם עושים שביתה.. אז אני בטוחה שהם ישברו מהר.. ויחזירו את הלימודים..!!
מ מוגי האחת New member 10/10/07 #9 למה משעמם? יוצאים לבלות.. חח אני לא יודעת מה איתך אבל לי יש רשיון.. אז ככה שלי ממש לא משעמם.. =]] אבל עדיין לא חסר מה לעשות =]]
למה משעמם? יוצאים לבלות.. חח אני לא יודעת מה איתך אבל לי יש רשיון.. אז ככה שלי ממש לא משעמם.. =]] אבל עדיין לא חסר מה לעשות =]]
O orianush New member 10/10/07 #11 כן זה בעייתי.. הם עוד רוצים להאריך לנו את השנה בגלל זה.. אני מקווה שהשבתיה לא תהיה ארוכה מדי.. כל עוד ב-21.10 תהיה שביתה זה מצויין
כן זה בעייתי.. הם עוד רוצים להאריך לנו את השנה בגלל זה.. אני מקווה שהשבתיה לא תהיה ארוכה מדי.. כל עוד ב-21.10 תהיה שביתה זה מצויין
מ מוגי האחת New member 10/10/07 #12 אמממ כןן וואיי זה יהיה רע אם ימשיכו לנו את השנה לעוד חודש חודשיים כיי ככה אני יצטרך לדחות את הצו גיוס שליי וממש לא בא ליי ://
אמממ כןן וואיי זה יהיה רע אם ימשיכו לנו את השנה לעוד חודש חודשיים כיי ככה אני יצטרך לדחות את הצו גיוס שליי וממש לא בא ליי ://