otollo

New member
../images/Emo174.gifאפשר לחשוב איזה שירים עמוקים

היא כותבת
"הלכתי למכולת, קניתי חלב", זאת בערך הרמה של הליריקה של השירים שלה [רייצ'ל, אני יודע שאת מנהלת בפורום שלה. לא להרוג אותי
]

WundeRKind

New member
לא לא לא...

אל תקח את איתי ושמעון השכן בתור שירים כדוגמא..
. "אם אלו החיים" "אביתר" "מבול" "לרוץ לרוץ" "זאת שבמקומי" וכו'....
.

otollo

New member
../images/Emo174.gifאני מכיר מפה רק את

"זאת שבמקומי" ו"אם אלה החיים".. הם יפים.. אבל אני לא חושב שהם שווים איזשהו פרס. בכלל, מה לעשות שיש זמרים שלא יודעים לכתוב אבל הם מבצעים מצוינים?

Rachel47

New member
אני לא אהרוג אותך..מבטיחה../images/Emo15.gif

אבל זה קצת מעצבן לא בקטע של "וואי אני שונאת אותך עכשיו" פשוט אתה אומר שהשירים של נינט הרבה יותר טובים ואז נותנים לך רשימה של הלהיטים של קרן ומסתבר שאתה מכיר רק שניים מהם יש לי את הדיסק של שתיהן של נינט ושל קרן נינט מתוקה..היא מאמי אמיתית..היא המאמי הלאומית..והצבעתי לה בגמר..ובכיתי מאושר כשהיא זכתה..והכל אבל הדיסק שלה..מאכזב ואתה שומע את זה מבחורה ששמעה אותו כמה פעמים ברצף כי לא הסכימה לקבל את זה שהיא לא אוהבת אותו לא הסתדר לי..נינט תוציא דיסק ואני לא אוהב
אבל ככה זה ואני אומרת לך את זה מהזווית הכי אובייקטיבית לא בגלל שאני מנהלת את הפורום של קרן אני מכירה את כל השירים של נינט ואת כל השירים של קרן ואני אומרת לך שלקרן יותר מגיע אני לא מתכוונת להגיד "קרן יותר טובה" כי לא זה העניין אבל כמו שאסי אמר נינט רק שרה שרה מהממממם..הרבה יותר מקרן וזה מאוד ברור (גם לקרן זה ברור אגב..לא אחת היא אמרה את זה..שאם היו שופטים אותה לפי הקול שלה היא לא שווה כלום- היא אמרה את זה בניסוח יותר הגיוני ופחות מפגר כמובן) אבל רק שרה קרן כותבת מלחינה יוצרת משוררת איך שלא תקרא לזה וגם שרה השירים שהיא כתבה לאחרים אפילו מוצלחים יותר מהשירים שכתבה לעצמה קטע מוזר שכזה אבל היא עדיין האמא של שני "שירי השנה" של השנתיים האחרונות אז מבחינת מגיע לדעתי מגיע לה הבעיה שהיא הפרס לא יושב עליה היא לא "זמרת השנה" צריך להמציא לה קטגוריה בכל מקרה את כל החפירה הזאת לא עשיתי בשביל להגיד שהיא הייתה צריכה לזכות..כי מבחינת "זמרת" לנינה הרבה יותר מגיע כל זה בא להגיד שזה לא בסדר שאתה אומר דברים כאלה אם אתה לא יודע את כל העובדות (או לפחות מכיר את כל השירים) דעתך היא דעתך ואני מכבדת אבל עכשיו ממש באלי לסחוב אותך להופעה של קרן אני יכולה להבטיח לך שאתה יוצא משם עם דעה אחרת לגמרי

otollo

New member
../images/Emo174.gifאני אוהב יותר את נינט...

לדעתי הדיסק שלה לא מאכזב, והוא נורא יפה
אז אני לא מכיר את כלללל השירים של קרן, ויכול להיות שאת צודקת, ושאי אפשר לשפוט ע"פ מה שאני מכיר, אבל כל מה שאמרתי זה שלפי מה ששמעתי, אני חושב שהשירים של נינט יותר יפים. בסופו של דבר אני רואה שנינט אולי לא כתבה את השירים שלה אבל היא כן מתחברת אליהם וזה מה שחשוב בעיניי. אגב, "מבול", "לרוץ לרוץ" ו"אביתר" יצאו כסיגנלים בכלל? אמרת שהם הלהיטים שלה ובכלל לא שמעתי עליהם בחיים
. בכל מקרה, דעה זו דעה, אז אני מניח שנסכים לא להסכים
.

Rachel47

New member
וזכותך כמובן לאהוב אותה יותר../images/Emo15.gif

ואפילו לא לאהוב את קרן בכלל אבל מכאן ועד להגיד דברים לא נכונים וקצת מעליבים על ה"מפעל" שלה..יש הרבה מרחק השירים האלה לא יצאו כסינגלים ובגלל זה לא שמעת עליהם אבל הם דוגמאות לכך שהכתיבה שלה ממש אבל ממש לא רדודה או כל מה שאמרת לא אמרתי שאתה חייב להכיר את כללל השירים אבל אם אתה לא זה מעליב לשמוע אותך אומר שרמת הכתיבה שלה נמוכה שהכתיבה שלה לא עמוקה וזה נשמע לך כמו "הלכתי למכולת, קניתי חלב" עם כל מה שאני אוהבת או לא אוהבת בדיסק של נינט אני בחיים לא אגיד עליה או עליו משו רע אני אישית לא התחברתי כל כך (אני עדיין נהנית להקשיב לקול שלה
) אבל אני לא אבוא ואגיד שזה לא ברמה ושמה שהיא עושה לא שווה היא נתנה את כל הנשמה שלה בדיסק הזה..כל כולה וככה גם קרן והיא עברה..אוי כמה שהיא עברה.. חבלי לידה היא עברה עד שהדיסק הזה ראה אור אז לא אכפת לי שלא תאהב לא משנה לי שתפסול אותה שתחליט לא להאזין לה שאפילו לא תתעניין בשאר השירים..בכל הדיסק..באמת שלא משנה לי אבל אל תזלזל כי זה לא בסדר..

otollo

New member
../images/Emo174.gifלא התכוונתי לזלזל ../images/Emo24.gif

חלילה
. המשפט הזה היה לגמרי בצחוק, ובאמת לא היה בכוונה לזלזל או משהו
. אני אל אגיד לך שאני אוהב את המוזיקה של קרן, כי אני לא. אבל אם נוצר הרושם שזלזלתי בה או שאמרתי משהו פוגע, אני מתנצל וזה לא היה בכוונה כזאת
.

קרן גרועה.../images/Emo184.gif

אני מנסה בכל הכוח לאהוב אותה או את השירים שלה. לא מצליחה. סתמיים מדי

Rachel47

New member
"זו אומנות..תביני זו..אומנות"../images/Emo15.gif

(וזה בכלל ציטוט משיר של אריק
)

Rachel47

New member
זכותך לא לאהוב אותה../images/Emo15.gif

אבל את לא יכולה לטעון שהשירים סתמיים

WundeRKind

New member
טוב החדשות לא קופצים ../images/Emo3.gif

אז אני אשים גם פה, תמונה שאפעם לא ראינו, מדהימה

Rachel47

New member
אויש תמונה מהממת../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

otollo

New member
../images/Emo174.gifבדיקו ראיתי באקספרס ורציתי

לאשול מאיפה היא
יפה
.

למעלה