lir2004

New member
חבר'ה... החלטתי משהו -

לפני כמה ימים עשיתי עם עצמי "חושבים"... והגעתי למסכנה שאני לא עד כדי כך גרוע... ועם הזמן אני רק אשתפר... וככה גם יעריכו אותי יותר, ובעיקר - אני אעריך את עצמי יותר! מה אתם אומרים? (במיוחד אתה, ניר!), כדאי?!

lir2004

New member
אני עובר סדנת...

גמילה מ"אני אפס"... כי אני לא בדיוק "אפס"... אני יותר בכיוון ה"אני שש"... אבל יהיה טוב... בעזרת ה'!

אנשיםם אני עוזבת ../images/Emo207.gif

אני לא יהיה בפורום כמה זמן כי אני בכאסח עם אמא שלי אז עזבתי את הבית! אי בינתיים יגור במקום שיש לי בפ"ת אבל אין שם אינטרנט.. אני יחפש מאיפה להתחבר אל תדאגו אני לא ינטוש אותכם כ"כ מהר.. מתגעגעת מעכשיו..

אודליה

נשמה, מצטער לשמוע. מריבות זה חלק מהחיים. עם ההורים. אני מקווה שאת יודעת מה את עושה. ויותר חשוב שיש לך איפה לגור. פורום יוסי אזולאי הופך לאט לאט לפורום עבודה סוציאלית...:) אבל כשחושבים על זה כולם כאן קרובים ומשתפים בכל הבעיות, וזה מבורך. ואם יש משהו שאפשר לעשות כדי לעזור,אוזן קשבת או כל דבר אחר, אז תגידו, זו הכתובת! ולירן, יפה מאוד שאתה מתחיל להיות אופטימי..... אחרת , ניר יטפל בך. תיזהר! אני אדאג לזה :)

lir2004

New member
שתי דברים...

1) אומרים "שני דברים" - סתם רציתי לכתוב עם שגיאה... והשני - אודליה - יש משפט שאומר: "גם כשאמא כועסת - היא עדיין אוהבת!", את צריכה להבין שמריבות עם אמא יש כל הזמן... אבל אמא יש רק אחת... ותצטרכי לסדר איתה את העניינים, כי אמא היא הדבר הכי חשוב שיש!

sarit lang

New member
לירן אני לא מסכימה איתך...

היום יש כאלה אמאות שלא הכי אוהבות את הילדים שלהם ....ותאמין לי שיש הרבה....!!! ואגב אצלי המשפט הוא שונה - - - > אמא יש רק 2..!!! ועוד אצל אלפי ילדים כמוני... ואם אודליה החליטה לעזוב את הבית אז זה הבחירה שלה והיא לא ילדה קטנה אז תאמין לי שהיא בטח חשבה על זה ועושה את המעשה הנכון אף אחד לא יכול להחליט בישבילה....

moranush86

New member
חבר'ה עם כל הכבוד

בואו ניתן לאודליה את חופש הבחירה שלה... אחרי הכל היא זאתי שמחליטה אל תקשו עליה אני לא מסכימה שתמיד צריך לוותר, גם כשמדובר בהורים. וכל ילד עובר את הריב הגדול שגורם למשברים אבל בסוף יהיה בסדר. אני מדברת מניסיון אני בריב תמידי עם אמא שלי וזה עיניין שלי ושל אמא שלי בלבד. אז אני מניחה שאודליה דיי מבולבלת אז בואו לא ניתן לה עצות כי אנחנו לא ודעים מה קרה. אבל זה פשוט מקסים מה בנינו עם חברי הפורום הזה. חברויות, אהבה והערכה אחד כלפי השני, תמיכה... אפשר להגיד שפורום יוסי אזולאי פה בזכות יוסי אזולאי, אבל לא רק על יוסי אזולאי... כל הכבוד לנו

lir2004

New member
האמת?!

צודקת! אני מסכים איתך... אבל בתאכלס... אחרי שהיא סיפרה לי את הסיפור... זה הפך ליותר אבסורד... אני בטוח שרוב האנשים מכירים את הסיפור של שרית לאנג, שזה באמת סיפור נוגע ללב... ואפשר להבין למה כל מה שקרה לה - קרה לה! אבל מה שקרה לאודליה... תראי, אני מחבב את אודליה מאוד, והיא אחלה בחורה שבעולם, אבל בסיפור הזה... זה נשמע די אבוסרד... אם כל הכבוד... אבל בסדר, זאת החלטה שלה, ומי אני שאגיד לאנשים מה לעשות?! אודליה, אני מקווה שתעברי את התקופה הזאת, מאמי, ושתהיי בסדר, ותשלימי עם אימך! "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא, ואין בעולם דאגה כמו דאגה של אמא, ואין בעולם מי שיאהב אותך, כמו אמא... רק אמא שלך!".

למעלה