otollo

New member
../images/Emo180.gifנצל"ש

(רואה? זה נצל"ש. שאני מנצל את השרשור שלך וכותב הודעה לא קשורה
). האם בפסקול של From Justin To Kelly יש שיר שרק קלי שרה
בבלי ג'סטין המתלהב

a k c

New member
../images/Emo109.gif זה השיר שרצית?

הוא באמת לא משהו...
נ"ש קטן- למישהו יש את הסרט או להורדה או לצפייה און ליין...??

otollo

New member
../images/Emo180.gifמצטרף לנ"ש

ולא ממש חיפשתי שיר ספציפי
. סתם תהיתי אם יש שיר שרק היא שרה בלי הג'סטין המעפן הנדחף הזה
. לא ראיתי את הסרט בכלל :S(ולפי מה ששמעתי, גם לא כדאי לי
אבל אני עדיין רוצה ><)

a k c

New member
../images/Emo109.gif אההה... אוקי.. ../images/Emo13.gif

אמרו שהסרט עד כדי כך גרוע..?
אוי לי..

nogafe

New member
הוא לא כ-ז-ה נורא...

הוא מין "קומדיה רומנטית" מעפנה כזאת כי זה לא ממש מצחיק ובטח לא רומנטי... וגם השירים די גרועים.... אבל...אממ... הכריאוגרפיה יפה?
לא תוציאו ממני יותר מזה

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifכראוגרפיה יפה?../images/Emo122.gif

מה זאת אומרת?
אני רוצה לראות את הסרט הזה

nogafe

New member
נו, יש בו הרבה ריקודים....

זה סרט שמשלב קומדיה רומנטית עם מיוזיקל... קצת הזוי, אבל חפיף
והאמת שקלי לא שחקנית רעה בכלל... כאילו, היא לא שחקנית מדהימה, אבל היא לא גרועה... היא סבירה פלוס

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifיו,עכשיו באמת אני צריכה לראות

קלי רוקדת? לא את הlawnmower!?
ותראי, אחת הסיבות שהיא הייתה איידולית זה לא רק בגלל שהיא יודעת לשיר {ברור שרֹב הסיבות זה בגלל זה
} גם בגלל שיש לה את המבט הזה, והיא יודעת להופיע, אז זה לא מפתיע אותי שהיא שחקנית ממוצעת

nogafe

New member
טוב זה ידוע...

...שבשביל להיות זמר צריך להיות פרפורמר טוב....יש הרבה זמרים שהם גם שחקנים והרבה שחקנים שהם גם זמרים, פשוט כי אלו שני מקצועות שנורא קרובים זה לזה.... לכן תמיד מרגיז אותי שיורדים על שחקנים שמנסים את מזלם בקריירת שירה או ההפך- שירה ומשחק הולכים כל כך טוב ביחד, אז למה לרדת עליהם? נגיד על פריס הילטון אני מבינה, כי היא לא שחקנית (היה לה איזה ניסיון עליוב או משהו, לא?) והיא בטח לא זמרת (
... אשכרה הצחקתי את עצמי), ומכאן יוצא שהיא סתם בלונדפרחה שמנסה להכניס עוד כסף (למה? אין לה איזה טריליון ביליון דולרים כבר מאבא??) טוב עזבו אלו התסביכים שלי...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifזה לא רק שלך../images/Emo122.gif

גם אני לא הבנתי מה היא בדיוק חיפשה בשירה...
את קולטת, נסעתי עם אימא שלי לאנשהו, וסתם שמענו רדיו ואז שמעתי שיר פופי מעצבן כזה, אבל זאת הייתה התחנה היחידה שהשמיעה מוזיקה, במקום פרסומות, ואימא שלי הכריחה אותי להישאר על תחנה אחת כי עצבן אותה שכל שנייה התעסקתי עם זה, ובסוף השדרנית אומרת "וזאת הייתה פריס הילטון" ואז אני אומרת לאימא שלי "אההההההההההההההההה עכשיו הבנתי!" מה שאני מנסה להגיד זה שהיא באמת בלונדפרחה מעפנה שמנסה לקחת את הכסף שצריך להגיע לאנשים אחרים {כמוני,למשל
} נו, עכשיו מסע חיםושים אחרי הסרט הזה...בטח אני אמצא בלי תרגום, מצויין

nogafe

New member
הכי הצחיק אותי

זה שהיא אמרה בטלוויזיה "כן, שירה תמיד היה החלום שלי מאז שהייתי קטנה". אה-הה

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא ראיתי את זה, אבל זה נשמע לי מאוד משעשע...
אני חושבת שכדאי שהיא תפרוש לדוקים-אם היא תחפש טוב אולי יש אליפיות והיא תוכל לעשות איזה 5 דולר בחׁדש אם היא ממש תתאמץ, כי במילא לא משנה מה היא תרוויח, יש לה בק אפ רצחני... טוב, אני פותחת עצומה "פריס-פרשי לדוקים"
גם אני רוצה אבא מליין!

nogafe

New member
אני מצטרפת!../images/Emo6.gif

זה פשוט לא יאומן...יש לה את אחת המשפחות העשירות בעולם, והיא עדיין עושה כסף מכל דבר אפשרי- ספר, תוכנית טלוויזיה, קלקול מוזיקה.... משלמים לה איזה חצי מיליון על שהייה של 20 דקות במסיבה! והיא אפילו לא צריכה את זה!!!
ומילא אם היא הייתה כישרונית, אז בכיף....אבל הכשרון היחידי שלה זה להופיע בקלטת סקס! לא מגיע לה בכלל להרוויח כסף... חשבתי על זה פעם- יש מישהו שאשכרה מעריץ את פאריס הילטון? כיאלו ממש מעריץ אותה כמו שמעריצים מישהו כשרוני? אחותי הגדולה טוענת שכן, אבל אני לא יודעת- איך אפשר להעריץ מישהי שהכשרון שלה זה להיות עם איקיו של בלטה? אי, האמריקקים...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני אגיד לך בדיוק מי מעריץ אותה- מוכרי קומיקס בארה"ב, שעל אנשים כמוהם ישנו סרט ששמו "בתול בן 40" אלה האנשים היחידים שבאמת מעריצים אותה
ואם מישהו באמת רוצה מישהו להעריץ הוא יכול לשמוע את קלי, וזהו-יש לה מה שצריך

nogafe

New member
היי! לא ללכלך על חובבי הקומיקס...

חלקם ממש נחמדים
אחותי טוענת שכל הוויט טראש מתות עליה- כל הבלונדיניות המקובלות של התיכון שמתות לעשות כסף על כלום...האמת נשמע הגיוני
איזה קטעים- בטח בשבילן היא נחשבת לאינטיליגנטית... אכן, עצוב

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאין לי משהונגד חובבי קומיקס../images/Emo12.gif

יש לי משהו נגד אנשים שכל החיים שלהן זה הקומיקס, והם...כן, בתולים בני 40
אני מתערבת איתך על כמה שאת רוצה שפריס בעצמה הייתה מהוויט טראש {למדתי מילה חדשה
}... בטח ראש נבחרת המועדדות, הסלוט של השכבה ומלכת הפרום או משהו
פריס פריס....מקרה אבוד

nogafe

New member
טוב, תיקון קל...

פגשתי די הרבה אנשים בתחום הקומיקס, ולמרות שיש חלק שתואמים לסטריאוטיפ של "בתול בן 40 שעדיין גר עם אמא", רובם כבר לא...תודה לאל
ובקשר לפארסי- אני פשוט לא קולטת איך היא כל כך מצליחה... היא כל כך, אבל כל כך לא יפה! נגיד והיא יותר חכמה ממה שהיא נראת (נגיד ש)- היא לא יפה, היא לא מעניינת והיא לא מיוחדת. למה היא כל כך מצליחה?!

למעלה