orianush

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

כמו שהבטחתי נפתח השרשור הזה.. אתם יכולים לספר פה איך עבר עליכם היום, או כל דבר אחר שאתם רוצים לשתף. שתפו פעולה..

1מאיוש

New member
אממ..

הלכתי לישון בסביבות 1 וחצי בלילה.. משהו כזה או קצת אחרי אחרי שהייתי עד 1 בערך בב"יס.. עבדתי עם אדריכלית ועוד כמה חברות על התפאורה של סוף שנה זה היה ערב מצחיקק.. עם מלא שטויות... נשארתי בבית, ישנתי עד 12 וחצי וזה היה כ"כ טוב עד שצלצל הטל' לגבי היום..צהריים ערב.... בצהריים יש לי חזרות ובערב יש לי הופעה [של ריקוד אחד] ובערב לילה שוב תפאורה....

yaelala14

New member
../images/Emo121.gifסיימתי תציור בבצפר..והילד שאני

אוהבת נתקל ביי בכוונהה!! חח אבל הוא יודע שאני אוהבת אותו אז הוא עשה את זה בכוונה

אמממ...

היה הנחת תפילין לבנדוד שלי בכותל... חחח כולם סטלנים שם...
היה מצחיק...
מאיה בהצלחההה

orianush

New member
מזל-טוב :)

אווף האמת שהיה לי יום לא משהו.. מהבוקר אני עם כאבי בטן וה' יודע למה ויש לי מגן 56 בהסטוריה

תודה אוריאןןן

ותקחי אקמוללל
תרגישי טוב
בקשר להיסטוריה.. אני אומרת לך תדברו עם ההנהלהה... תסבירו להם שזה המורה... גם ככה הרוב בכיתה שלך נכשלו... חח זה מעצבן.. אל תוותרו להם

1מאיוש

New member
תודה שריתו'ששש זה חפיף....

עשיתי אותו דבר באומן 17 .. שם היה יותר מגניבב........ האורות והכל המוזיקה האפקטים.. לעומת היכל תרבות של יישוב

אתמול היו אצלנו בבית צפר כלא 6 והיל

ה הררי, אלון ז'אן, ומה קשור
כשהם שרו את "תנו לו צ'אנס" הם הסתכלו עלינו(וקצת שרו) כי אנחנו שרנו במקומם, כ-ל הבית צפר
והיה כיף עם הילה הררי ועם כלא שש אני וחברות שלי שרנו ורפצנו היה פשוטמטורף
|סדגֻש| ממש נהנתי ובאמצע ההופעה כשאלון ז'אן שר אמרתי לעצמי יא גם אלון לא מוכר ועכשיו כולם שרים את השיר שלנו...איזה כיף אם יוסי היה בא
ההופעה הייתה במסגרת תרומה למשאלת לב

sarit lang

New member
............./images/Emo181.gif

קמתי היום ב9.5 בבוקר והלכתי קצת לים..ועכשיו חזרתי ובנתיים משעמם לי.. כלום רואים מסביבי את המונדיאל ורק אני נשארת לבד משועממת.. אולי תציעו פתרונות מה אני יעשה בזמן שכולם מסביבי רואים את המונדיאל ?חוץ מלהיות במחשב?...(
)

moranush86

New member
אני שונאת את הצבא.

את המפקדים שלי בעיקר וגם את הרס"ר ושונאת אנשים צבועים שחושבים שאני משקרת. בקיצור-יום לא טוב עבר עלי ואני שונאת את הצבא. זהו

שתישאר צעיר לנצח..לה לה לה

לה לה לה לה. לה לה לה לה לה לה לה לה, לה , לה , לה, שתישאר צעיר לנצח... (מישהו אמר צעירה?) :)

1מאיוש

New member
משוגעע...מה עובר עליך?../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה