שלום לכל הפורום!! כנסו ותגיבו כולםם

הייתי מאוד מאוד רוצה שנעשה משהו נחמד בזמן הפנוי של כל אחד.. שכל אחד יכתוב את הכתובת מסנג'ר שלו וכולם ידברו שיחה משותפת כל הפורום כל מי שיש לו מסנג'ר.. כולם יכתבו את הכתובות שלהם כל מי שמקובל עליו ירשום
ויכתוב את הכתובת שלו

../images/Emo41.gifדנה אינטרנשיונל הפורום הרשמי../images/Emo41.gif

צהריים נפלאים גולשים יקרים
פורום דנה אינטרנשיונל נפתח באוגוסט 2003 והנה הוא חוגג שנתיים לקיומו. הפורום הרשמי מהווה גישור בין מעריצי דנה לדנה עצמה ולא פעם הדבר בא לידי ביטוי, אם זה בהקדשות של דנה לגולשי הפורום, הקדשות מיוחדות לחברי הפורום בהופעות, ועוד... הפורום הרשמי בתפוז אנשים הינו הפורום הרשמי היחיד הדואג באופן שוטף לדווח ולעדכן אודות דנה בכל הקשור לקרירה, הופעות, שירים חדשים,ובעצם הכל, תוך כדי פרסום מאמרים מיוחדים, סקרים מדליקים, תמונות בלעדיות, ועוד... קהל גדול גולש בפורום המהווה מאין מועדון מעריצים וירטואלי עם אוירה אישית ואוהבת בין גולשי הפורום. יותר משנה עובדת דנה אינטרנשיונל על אלבום ישראלי חדש ומבשלת לאט לאט את הקאמבק הבא לקראת הסתיו...
כולכם מוזמנים לבקר בפורום הכל כך צבעוני, חם, ואוהב הזה
פורום מס 813 פורום דנה אינטרנשיונל הפורום הרשמי

הדרוס

New member
אני גם עוזבת אתכם ../images/Emo10.gif

אני נוסעת מחר (יום רביעי) באופן ספונטני ביותר על הבוקר לרמת השרון לדירה של חברה שלי (כן, יש לה בית ריק
....עזבו סיפור ארוך) קיצר אני אבלה גם בת"א ובהרצליה בכל מקרה, שיהיה לכם אחלה 3 ימים בלעדי....חיחיחיחי אני חוזרת יום שישי סביבות הערב... אוהבתתכם!!! דיקוש וליאתי מתגעגעת אליכן נשמות שלייייייייייי באמת אני צריכה לדבר איתכן!!! לאב יההההה אוהפתכם, הדר

הדרוס

New member
רותוששששש חולעעעעעעעליך (אגב,

החברה שאני נוסעת אליה היא החברה הכי טובה שלי שגם קוראים לה רותם - קוראת לה רותוש
) מאמי תודה, אוהבתתתתתתתתתך

RaZiK4

New member
../images/Emo24.gifנתגעגעף תחזרי מהר../images/Emo3.gif

נסיעה נעימה

הדרוס

New member
ללונה פארק אני לא אבוא אבל אולי

ייצא לנו להיפגש בהרצליה... יאללה אני זזה חברים צ'או צ'או תהיו בקשר טלפוני למי שיש

למעלה