amazone

New member
מארגנת מסיבת רווקות

למישהי נורמלית חשבתי להזמין או חשפן או סקסולוגית חשפן כדי שהיא תתפרע קצת לפני שהיא מתיישבת סופית (יעיל לטווח קצר לפחות) סקסולוגית כדי שהם יפרו שגרה בשלב מסויים (יעיל לטווח ארוך אבל לא מתלהבת מזה) קשה לממן את הכל ביחד מה עושים?

amazone

New member
קשה קשה

לפני יותר משעתיים הכלבה שלי הורעלה והיא עכשיו בבי"ח במצב קשה עם אינפוזיה מונשמת ומורדמת קשה לראות אותה עצוב

amazone

New member
כנראה אחד מהשכנים

שם לה במיוחד חתיכת בשרת - עשו לה שטיפת קיבה ושלפו לה כמה חתיכות לא מזוהות והיא באמת כלבה נחמדה ידידותית משחקת עם התינוקות לא נובחת יותר מדי אין סיבה שמישהו ישנא אותה עד כדי כך וזה לא שבאו אלינו בתלונות

יש אנשים רעים בעולם צרי עיין מה

לעשות . ראית מה קרה במועדון בקריית שמונה דקרו בנות . עולם זר ומוזר

amazone

New member
היא יצאה מסכנה מיידית

עשיתי עליה השגחה כל הלילה היא כלבה חזקה - הייתם צריכים לראות איך היא קרעה את האינפוזיה כשהוטרינר החדיר לה אותו הוא היה צריך לסמם אותה בכמות חזקה של ואליום וסם הרדמה כדי שהיא תתן לו לעבוד מ-6 אני מעירה אותה שהיא תתחיל להסתובב ותעביר את ההשפעה של הסם - היא מסתובבת כמו מסטולה נפוחה כולה מהתרופות ומתה לשתות (צריכה להיות היום בצום לבדיקות נוספות)

יום.

New member
אני תמיד היתי פריקית של ספא

אבל לכי על חשפן... רציתי לכתוב סקסולוגית.. אבל אז חשבתי על עד כמה משעמם זה בטח יהיה לעומת הצחוקים של החשפן.

amazone

New member
בתור התחלה נותנת להם לפני החתונה

להתפנק שניהם לבד בספא עם כל הפינוקים האפשריים גם אני חשבתי על חשפן אבל... אני לא יודעת... בגילי כבר מיציתי אני אישית רוויה מזה סקסולוגית - למה להביא מישהי מבחוץ כשאני יכולה ללמד אותה כולל אביזרים אני רוצה משהו חדש... משהו מקורי... אולי איזה משהו שאנטי בטבע שכוללים ג'יפים אוהלים וסנו דיי.. אבל העיניים שלי דומעות כי אני כל היום מול מסך המחשב עם לוז לחוץ מנסה להבין את הקשר בין אופטימיות להתנגדות לשינוי, לארגן סקר שוק ולהתקדם עם הפתיחה של המסעדה, למצוא הבדלים תרבותיים בשיפוט מוסרי של סטודנטים הנוגעים למעשי מרמה באקדמיה, להשוות סכסוכים אתנוטריטוריאלים וכל זה עד הסופש. זה נקרא התבכיינות? לא כי העיניים לחות ולא מעצב...
לפחות הייתה לי הזדמנות להשתזף אתמול

היי אמזונית...

מה עם חשפן וסקסולוג גם יחד..
האמת, זה תלוי מאוד באיך אתחושבת שחברותייך יגיבו לחשפן ולסקסולוג\ית... יש בנות שישבו עם הידיים בכיסים, מאובנות ולא יעשו כלום ויש כאלו שיתפרעו כאילו לא ראו מחר...
נקודה למחשבה בדרך להחלטה.

amazone

New member
בעיה תקציבית

ואני מכירה רק את הכלה מקרוב ועוד 2-3 בנות בשטוחה מפרידים ביננו איזה300 ק"מ (היא גרה באילת)

amazone

New member
אני הסקסקרימינל עם החברה

כך שלדעתי זה מיותר - אנחנו תמיד מדברות על זה וזה טחון כנראה שנלך על חשפן (לחץ חברתי של הבנות)

amazone

New member
עדכון

סגרנו עם סקסולוגית היו בנות שלא הרגישו עם חשפן בנוח ישה וסיבותיה

למעלה