NiKi†a

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

תפסו את סדאם!....
ואני סתם מכורה ל-Falling Away with You וואי שיר יפפפפפה
. מממ...טוב שירשור
כתבו מה ש'בא לכם
טוב אני אשאל- לאיזה שיר אתם מכורים בזמן האחרון?

Special M

New member
ל -

As sure as the sun של Black Rebel Motorcycle Club. (ובכלל לאלבום הראשון שלהם). תנסי, זה טוב!!111

ramoni

New member
אני התמכרתי

משום מה לFalling down זה פשוט שיר יפה ונעים... אתם לא מבינים איזה הפסד יש לכם שאתם לא חורשים אותו לעומק.. כזו בלדה מלנכולית, שהגטרה מנגנת אותו באקורדים פשוטים, והבאס הרך נשמע לאורך הפזמון הראשון וכן הלאה....
בDVD של הולה בלו רואים את כריס נותן בס בשיר אנינטנדד ברגלים, לא יודע איך, יש מן רגליות פסנתר כאלה שנמצאים תחתיו, והא דורך עליהן תוך זאת תוך כדי שהוא מנגן בחשמלית!! הא ועוד משהו קטן, עבתי אתמול טסט שני... ישששששששששששששששששששש אני על גג העולם ..... רק חבל שאבא לא יתן לי את האוטו

NiKi†a

New member
מזל טובבבבבב../images/Emo65.gif

ואני דווקא אוהבת את Falling down...שיר יפה.

ramoni

New member
תודה חברה../images/Emo9.gif

עשיתם אותי למאושר באדם..... בזהירות בטוח אני אסע.. (מה כבר אפשר לבקש מפיאט פונטו מודל 88) היה איזה קטע בטסט שבו הייתי בתוח שהטסטר יחשיל אותי.. חניתי ליד אדום לבן אבל הוא סלח לי על זה למזלי....

ramoni

New member
אום אל פחם??

ספר לי על קורותיך... אני לא זוכר שהגעתי עד לשם... אבל הכביש שמוביל לגוש חבר הוא לא פחות גרוע... בלי שוליים , מעובת לכל אורכו, ואני הייתי צריך להקוף כמה טרקטורים בדרך ואתה לא יודע מה מצפה לך מעבר לפינה .. איפה אתה גר? אם מותר לשאול סוף סוף

Special M

New member
אתה?!

אתה?! רם, דרלינג, זה יתחיל לעצבן את האנשים הלא נכונים באיזשהו שלב... אני לא גרה שם, אבל חברה שלי גרה באחד מישובי התענ"ך (די קרוב לרם-און), והייתי איתה פעם בשיעור נהיגה, וכל השיעור (הכפול) עשינו נסיעות (ואספנו אנשים) בין עפולה לאום אל פחם וכמה כפרים ערביים בדרך. חוויה.

h o l e

New member
חנוכה מתקרב....../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

ולנוצרים שמביננו (לא אני...)

NiKi†a

New member
גמניייי

אפעם לא חשבתי שפולינג אוואי וויט' יו כל כך מהמם!!!!!
ולספיישל M- אני אנסה, תודה :)

למעלה