בגדול אני חח ../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

האמת שלא אכלתי ושתיתי מאתמול ... הדבר היחיד זה שעישנתי נרגילה.. אבל זה מותר.. :)

ערב טוב לכולם..../images/Emo29.gif../images/Emo66.gif

אני עכשיו הולכת לעבוד.. עד סביבות 12 1.. ואז אולי אני אצא עם חברות.. :) שיהיה לכולם ערב טוב.. :)

לינקיXD

New member
לילה טוב לכולםD:

מחר אני בלונה פארק,ואאאאאאאאין לי שששששששמץ של מושג איך אני קמה. דאמט ! אנלא עייפה !\: אללה לילה אש חברותה[;

נשמאמית

New member
חחח בטח לינוי עכשיו רדומה על הגלגל ענק

שרוטה מיזה הולך לישון ב5 בבוקר?! שיש לו מחר לונה פארק D:

Mrs pringels

New member
אני פעם הלכתי לישון בשעה הזאת

כשהייתי צריכה לקום באיזה 6 ליום של 3 טיסות, ככה שהיא לא כ"כ שרוטה XD

SharoN2772

New member
חזרתתתי ../images/Emo13.gif

וווווואי כמה התגעגעתי :) אני רואה עכשיו את ההודעות על המפגש , כנראה גמאני לא אגיע ...
שמעו חברל'ך עכשיו חזרתי מהטיול בכינרת עם עוד ישוב פה בסביבה , היה אחד השווים !!! מממ.... לפני שאני הולכת לישון ... לא באלי סתם לחפור , יש מסכימים לזה שאכתוב מה שהיה בטיול ? ומה שקרה , וכל הצחוקים ? XD תעשו הצבעה חחחחחחח
לילה טוב נשמות , ואני כמו שאמרתי שפוכה מעייפות אז אני יתעורר מחר , וכנראה שאנ ילא ילך לעבוד ...
שרוני

SharoN2772

New member
כן כן סופסוף חזרתי מהטיול , והנה החפירה ../images/Emo6.gif

אוקיי אז ככה , מי שרוצה לקרוא שתהנה
, ומי שלא אוהב חפירות חחחח אז לא כדי לו לקרוא ...
אני יספר רק את הדברים שאי אפשר לשכוח XD ביום הראשון לקחו אותנו לאיזה מסלול עם מים , אמרו מים נקיים וכמובן היו מים מטונפים , אבל אני לא עצלנית ולא מתלוננת , אז מן הסתם שנכנסתי :) אאחרי המסלול הלכנו לאוטובוס והנהג הטיפש הזה לא הסכים לנו להכנס לאוטובוס רטובים , אז חיכינו חצי שעה בשמש עד שנתייבש, ובגללו נשרפתי ... בקטנה .. עלינו לאוטובוס נרדמתי ושיט
- יש תמונות אני יעלה אותן בהזדמנות ... אחרי זה הגענו לאכסנייה , דווקא אחלה אכסנייה , בית קטנטן מעץ בגודל של ממ"ד שיש בבצפר ל5 אנשים . אני דניאל שחף גל ומיכה יששנו בה ... היה צפוף כלכךךך חנקו אותנו שם ... הלכנו לאכול ארוחת ערב , ואחרי הארוחת ערב , הייתי שפוכה עפתי לישון , ואז חברה התקשרה , העירה אותי [ ואני לא סובלת שמעירים אותי !!
אז מהעייפות אמרתי לה שאין לי כוח , והיא התווכחה איתי ולא הפסיקה אז איכשהו היא ועוד החברה שלה התחילו לעשות עליי פוזה ולקלל אותי , התעצבנתי שיחקתי אותה שיכורה XD... וואי היה כזה מצחחחחחחיק חחחחחחח בקיצור קללות קללות בלה בלה בלה הגענו להסכם אחרי 12 פלאפונים שהיא התקשרה אליי שהיא מפסיקה להתקשר אליי ולחפור לי כי דיי נמאס לי .. יצאתי מהחדר הלכתי להביא לידיד שלי ת'פלאפון .... והיא הפסיקה !! בחיים לא חשבתי שהחופרת הזאת תפסיק !!!! טוב זה נגמר , הלכנו לישון ב3 וחצי וקמנו ב7 התארגנו ליציאה, והלכנו למרכז קנדה (במטולה ) איפה שמחליקים על הקרח הדבר המגניב הזה ... הלכנו לשם החלקתי על הקרח והיה ממש מגניב על לגלאבה הראשונה חחח ואז הגיעה גם הגלאבה השניה והיה כואב , עכשיו בכלל המחליקיים יש לי פפצע ברגל \= היה קפוווווא בסקי הזה חחחח אז הלכתי עם חברות לג'קוזי והיה ליייייגה ! התארגנו ופה ושם , עלינו לאוטובוס כאשר אנחנו לא רטובים XD חחחח ונסענו לחוף דוגית שבכינרת ... הכנו ארוחת ערב , ותמיד את המרוקאים דופקים - נתנו לי את התפקיד של להוציא לעופות את הנוצות שנשארו בעעע בעע בעעע נראלי אני ישארר צימחונית עכשיו בגלל הגועל הזה
. אכלנו ארוחת ערב , ואני ושקד הלכנו מברור חייל הלכנו לקיוסק לקנות אייסקקפה היה טעים ודיברנו ודיברנו על כמעט הכל ... חחח סתם חפרנו אחת לשניה על להכיר אחת את השניה למרות שאני מכירה אותה יחסית טוב .. ווואי עכשיו אני מסתכלת על כל מה שאני כוותבת ואני פאקינג חפירה .. לא נורא . נמשיך אולי יש כאלה שרוצות לקרוא וזה ממש מעניין אותן
כפרה עליכן !
ממ...הלכנו לישון בערך ב4 וקמתי ב6 וחצי מהאור ... היו כאלה שהמשיכו לישון על הדשא , אני קמתי ועזרתי להכין שקשוקה לארוחת בוקר
היה ממש טעים וחריף חחחח דניאל נחנקה מהחריפות הזאת כמעט מתה חח סתם סתם , אבל מה שבטוח שאני מתתי מצחוק XD ... עד 1 בצהריים הסתובבנו בחוסר תעסוקה אז שיחקתי עם שחף החמודה טאקי חחח ניצחתי אותה כל הזמן , ואז איזה ילדה אחת שאני לא כ"כ מכירה חטפה ממני מארס טורקי בשש בש
ב1 הלכנו ללונה גל ברגל , 10 דק' הליכה עם ברד אייס קפה הכי טעים בארץ .. הגענו ללונה גל , הדבר הכי יבבבבש שראיתי בכל הפארקים שהייתי עד היום (הייתי בכולם נראלי ) היו 2 מתקנים וחצי .. עמדנו כל הבנות בתור של האבובים שעה ו10 דקות התייבשנו שם , עשינו את האבובים היה מעפפפן יחסית לשעה וקצת ועמדנו שם ... אז הלכנו לקמיקזה , מתקן מפחיד רצח אני פחדתי לא עשיתי אותו ידיד שלי עשה והוא כמעט התהפך חחח ... בלונה גל היו כמה דוכנים כאלה חיפשתי מכנסי דייגים כאלה עזבו מסובך למי שלא מכירה , ולא היה , אז קניתי לאחיות שלי צמידים יפים , ואמרו לנו שיוצאים ב3, דחו את זה ל5 ובסוף שיגעוווווו אותנו והאוטובוס איחר והגיעה רק ב7 וחצי יצאנו מחוף גולן , ליד חוף דוגית .... עצרנו בדרך במקדונלדס אני ואופק אכלנו אני חצי והוא חצי .... לא היה לנו מספיק כסף מעניין למה :-\ (כולם השאילו ממני כסף ובסוף לי לא נשאר) יצאתי מטומטמת חחחח .. עלינו לאוטובוס , והייתי חייבת לישון כי הייתי צריכה לעבוד היום ב7 בבוקר כבר להתייצב בעבודה , אז לקחתי מזרון ושמתי למסדרון של האוטובוס ושכבתי לישון , אבל תמיד יש את הבנים האלה החופרים והמעצבנים האלה , החסרי צומי האלה שכולם שונאים !!! והם העירו אותי אחרי שינה של חצי שעה תמימה ולא מספקת .. אז עברתי לאיזה ספסל ליד אחת הבנות לישון , נרדמתי והגענו לברור חייל , היה כלכך קשה להפרד מהבנות שם , כל כך התחברתי אליהן , חמודות רצח אחת אחת
, וירדן לא רצה לרדת מהאוטובוס חחחח הוא רצה להשאר איתנו עם גברעם ... בסוף הוא וכל הבנות הלכו , ואז נחל עוז ירדו מהאוטובוס , ואנחנו גברעם נשארנו אחרונים , בידיוק ב12 שרנו לאופק מזל טוב
הילד הכי סחבקי בארץ , כמו אח שלי
... ירדנו מאוטובוס והמדריך החמוד שלי הודה לי על כל שניה ושניה שעזרתי לו כי אני עזרתי הכי הכי ... הלכתי הביתה אין כמו אמא שחיכתה לי ב1 בלילה שאני אחזור
עפתי להתקלח ולישון , קמתי עכשיו לפני 10 דק' עם כאב גרון ואני צרודה רצח בקושי מסוגלת לדבר . הטיול הזה היה לייייייייגה אחד הכייפים !! בנות ברור חייל אני מתגעגעת כל כךךךךךךךך
נהנתי כלכך כלכך כלכך , והתגעגתי לכל אחת ואחד פה
תצאו תהנו ואל תעשו שטויות !
וסורי על החפירות ... אוהבת המון
, שרון ...

SharoN2772

New member
שיואו חפרתי המונים ../images/Emo6.gif

כולן מוזמנות לקרוא
והכי חשוב להגיב על זה

וואי תגידי שרון

את מכירה את שלי היא גם גרה איפה שהוא במקום הזה. והיא גם הייתי בטיול בכנרת??

SharoN2772

New member
כן כן כן ../images/Emo13.gif

שלי החמודה מברור חייל
איך את מכירה אותה ?

למעלה