נשמאמית

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

יאללההה תתחילו לקשקש D: מוגי אני מקווה שזה בסדר? פעם שעברה אמרת שמתי שבאלי לפתוח לא.? אז שבוע חדש
חדש :]

נשמאמית

New member
תקשיבו בנות!!

בבקשה מכןןןן אל תעשו מפגש ביום חמישי בבקשה!!!!! אני לא יוכל להגיע אני מסיימת לעבוד ב4 וחצי בצהריים כן אני יודעת שצהריים זה 16 אבל אין לי כוח לכתוב.. טוב בקיצור עזבוווווו אל תעשו מפגש בחמישי בואו נעשה בשישי ואני יגיע על הבוקר וגם מורן תבוא איתי למי שמכירה אותה.. מוגיי זוכרת את מורני?! קיצ' בבקשה!! תתחשבו אני מתה לראות אתכןןןןןןן!!!! ואיזה מין מפגש חסר פלפליות הוא יהיה בלעדיי!?

לינקיXD

New member
אאצלי מעולה

חחחחחחחחחחחחחחחחחח מפגש פלפליות XD יקרוווועה.. אם זה בשישי אני לא בטוח אבוא אבל נראה..אם אני יעבוד או לא..:)

לינקיXD

New member
חחחחחחחח

אמאשלך קרציהXD אני עובדת בפליירים..D: משמונה בבוקר עד 1 עם חברות שלי,צחוקים אששXD . ולא כל יום אני עובדת,רק שקוראים לנו...אז אנלאדעת באיזה יום יקראו לי זה יכול להיות מחר ,מחרתיים,יום שישי..מבינה ? ובד"כ זה יום שישי העבודה...

לא נראה לי שהמפגש יהיה השבוע ביכלל..:/../images/Emo66.gif

נצטרך לדחות אותו בעוד שבוע כי יש לי מלא סידורים.. :/ שבוע הבא נעשה אותו באמצע שבוע.. :)

נשמאמית

New member
אני לא יכולה באמצע שבוע באסה..

טוב תהנו לכן בלעדיי תהנווווווווווווווווווווווווווו D: ליני מתאים לך לחלק פליירים אני הייתי לוקחת ממך D: כפרוני מדורה יענה

לינקיXD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

תודה תודה
חווולה עליייך
,בואי תשעשעי אותי בזמן שאני מתה מחום שם בשמש הדופקת חחחח

לינקיXD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

משוגעת...סלינק האאאא?
חחחחחחחחח כמו בפרסומת למים.. נלך מלחמת מים והקרח יגלוש עלייךXDDD חחחחחחחחחחחחחח משיגנעD:

נשמאמית

New member
חחחחחחחח את אחת המשוגעות בנדר

אני רואה יש עלייך ביקוש יאחטיייי כפרה עליך אוחצ' קטנה D:

לינקיXD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני משוגעעעעת אני יודעת:) אאאאאאאין כמוני אאאאאאאאאאאאאאין ,לא רואה בעיניייייייייםD: פסדר אני משוגעת ,את פלפלית,שילוב לפרסומת מש'ו משגעXDDD

לינקיXD

New member
חחחחחחח לההה...

נעשה ת'פירסומת של הבמבה נוגט.. שכולם נופלים..ואז בסוף "של מי התינוק הזה?!" XDD

נשמאמית

New member
חחחחחחחח תינוק כמוני? זה תינוק גדול חחחחחחח

פרסומת לתינוקות ממש גדולים D:

למעלה