.

lolo59

New member
שוב פעם מחזור?!

שוב פעם מחזור ל"השיר שלנו"?! עונה שלישית - רני ותמרה - יונתן ותמרה; מי יזכה בשירותרום ויתור את הארץ וישיר לחיילים? דני הוליווד - מי יזכה לשיר לחיילים בצפון? די, אחרי 90 פרקים ציפיתי שהם יקלטו שזה כבר מעצבן.

ילד רע 16

New member
חח כן../images/Emo6.gif גם אני ישר קישרתי את זה לש"ש3../images/Emo3.gif

היה מצחיק עם הSMSים וכו'וכו'..
ואז רני ותמרה נסעו לצפון ושרו במוצבים, בפני חיילים, עד לסיום אחד הפרקים, שבעיצומו יש התקפה צבאית ורני מגן על תמרה

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחבל שפה זה לא יקרה

אלא אם כן במימד הזה מלחמת יום כיפור מתרחשת מיד לאחר ששת הימים
.

אבל היא מתרחשת ב73

אבל הייתה מילחמת התשה שתחרשה בין השנים האלו לא? ואני בטוחה שהיו פעילות אפילו שלא הייתה מילחמה.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאה חח נכון, הייתה את מלחמת ההתשה ב-69'

אבל היא הייתה בדרום וכאן הם נוסעים לצפון
.

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif הפורום הרשמי לגיל דסיאנו ביטון !!

מזמין אתכם להרשם אליו . גיל כותב לנו כל שבועיים בערך הודעה , עונה על מכתבים ונכנס די הרבה לפורום . אז .. אתם עוד פה ?! יאללה , אודרוב [ D: ] , תרשמו [ : http://shira1.off.co.il/ibheb/index.php?

MrHyde1

New member
לי התקציר לא מופיע ב-yes

והוא מנוסח ברמה של ילד בכיתה א', ככה שאני מניח שהוא ממש לא נכון.

איזה סיבה יש לה לשקר ? |:

גם אצלי זה כתוב ככה .. אולי אם היא היתה מוסיפה כמה נקודות , פסיקים וסוגריים איפה שיש בתקציר המקורי זה היה נישמע יותר טוב . :)

lolo59

New member
"טו אוב" לא משקר

אני קראתי את התקציר ב-yes וזה מה שהופיע. נכון, יש קצת שגיאות כתיב. במה ש"טו אוב" כתב.

טו אוב

New member
יש לי את התקצירים האלה מ...

הפורום של דני הוליווד בוואלה יס,ונראה לי שזה נכון כי היה שם את תקצירי פרקים:91,92 והם היו נכונים,אז זה כנראה גם נכון... ואם זה לא היה נראה לי נכון אז לא הייתי כותבת את זה...

MrHyde1

New member
התקציר אמור להיות כך: ../images/Emo58.gif

פרק 93 - "נכון את יפה" אודי שניר פולש לקומונה ורינגו מנסה להתעמת איתו. הצופים בכוכב נולד נדרשים לבחור זמר וזמרת שיופיעו יחד בפני החיילים בצפון, והשידור החי מזמן כרגיל שתי הפתעות דרמטיות, בלתי צפויות.

עליתי על משהו חשוב בנוגע לגני הוליווד!

נכון תמיד יש בהתחלה את ה"בפרקים הקודמים של דני הוליווד"? וכשדניאלה אומרת את זה אז יש מין צליל כזה של גיטרה? אז גיליתימאיפה זה! זה משיר כלשהו של הביטלס!!!! אעע אני בנאדם מאושר!

MrHyde1

New member
ביום ראשון הבא (שבועות) לא ישודר פרק בסדרה

במקום, ישודר הסרט - "שלוש אמהות".

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאתם יודעים, זה יוצא קצת מעצבן

בגלל שיצאנו מהפגרה באמצע השבוע (יום שלישי) וחזרנו בתחילת השבוע אז כל הסדר השתבש ועכשיו יוצא שהסדרה תסתיים סתם ככה באמצע השבוע.

למעלה