N i t z a n 42

New member
עדיין לא פירסמו את הסיבוב הופעות המלא!

חכו בסבלנות
אחרי שתראו שאנחנו באמת לא שם ..נדבר

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo45.gif כמה עצומות ראבק!

דיי כבר אם הם ירצו לבוא הם יבואו למה לעצבן ולחפור?!

SpongBobit

New member
גם הפולניות אמרו את זה.

ולא קבלו הופעה כבר שנתיים, ולעומת זאת מדינה באירופה קבילה הופעה בגלל מעריצות.

Shelly H

New member
אני דווקא חושבת שזה רעיון טוב

אל תשכחו שבפעם הקודמת הם באו בעיקר בגלל העצומה שחתמו עליה טונה מעריצות ובגלל ההפגנות וזה ... אבל תאמינו לי שבלי העצומה הם לא היו באים

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifחח שלי, אבל זה לא שהם לא מכירים אותנו

וצריך עצומה כדי שהם ידעו עלינו, הם היו פה כבר למי ששכח! אז אם הם ירצו לחזור הם יחזרו
לא צריך לעצבן אותם ולחפור ^^

Shelly H

New member
יש בזה משהו .. אבל

זה גם לא בסדר מצידם שרק אנחנו לא כלולים בסיבוב הופעות שלהם זה לא שאנחנו מבקשים איזה משהו אסטרונומי

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifאבל זה לא שאנחנו ממש רווח

שלהם.. כאילו מה הם לא יעדיפו 4,000 מעריצות על פני 30,000+++ =\ אני מבינה למה הם לא באים.

Fall Out Liel

New member
הסיבוב הופעות הזה באירופה!../images/Emo168.gif

אנחנו אירופה?! אולי באירוויזיון כן אבל על המפה לא. כשהם יעשו סיבוב במזרח התיכון אז תאמיני לי שאנחנו נהיה על המפה. וגם מצרים ועזה
סתםסתם, הם בכלל שומעים מוזיקה איכותית אלה?
XD

ElinorLahav

New member
תחשבי על זה שזה גם הכסף ! ../images/Emo205.gif

במדינות אחרות שהם יותר גדולות הם מרביחים טטטטטטונה כסף ובמדינה קטנה כמו ישראל הם לא מרוויחים הרבה ! והאמרגנים שלהם הולכים לפי מה שטוב להם ומזרים להם כסף ולא לפי מה שטוקיו רוצים !

florit11

New member
../images/Emo45.gif

וכשהם יבואו לישראל נעמוד לידם עם מחבט בפרצוף מאיים ונשאל איפה הם היו ולמה הם חוזרים בשעה כזאת, ומה זה הליפסיק הזה שמרוח על הצוואר של טום XD

Fall Out Liel

New member
כבר נמאס לי להגיב על זה..../images/Emo168.gif

ואני לא חותמת. תנו להם מרחב! יא פולניות
[לא שיש לי משהו נגד פולנים אבל כמה הם שומרים XD]. ואתם חושבים שזה תלוי בהם, אז תנו לי לגלות לכם משהו- זה לא. זה שהם יגידו כמה הם נהנו פה ושהם יחזרו, הם אומרים בכל מקום. ועשו מזה עניין גדול בגלל שזו ישראל, ובגלל מה שקרה בין גרמניה לישראל..אם זה היה תלוי בהם אני בהחלט מאמינה שהם היו באים, אבל זה לא. ומה לעשות שמי שמחליט את זה חושב רק על איפה אפשר להשיג יותר כסף?
אבל תעשו מה שבא לכם, זה לא שמישהו הולך להקשיב לזה..

למעלה