ריאל בארץ
בא לי לשתף אותכם ביום שעבר עליי אתמול: קמתי ב1 והתחלתי להפעיל קשרים באינטר-קונטיננטל (אח של חברה של אחותי היה הקב"ט שם). הגענו לשם (אני, שני חברים, אחותי ואחות של הקב"ט לשעבר) בערך ב2 וחצי. בעוד אנחנו עומדים מחוץ לאולם שבו הייתה המסיבת עיתונאים כל שחקני הקבוצה פרט לראול וגוטי שעוד היו בפנים הלכו לכיוון המעליות, הספקתי לצלם כמה תמונות. אחרי המתנה ארוכה יצא גוטי וכעשרים דקות אחריו ראול. את ראול צילמתי ממטר. אח"כ (בערך ב4) מצאנו את הלו"ז של כל הביקור של ריאל (שמרתי למזכרת) ובו היה כתוב שב6 הם יורדים לארוחת ערב (אגב, מצאנו גם טופס עם מספרי הדרכון של כולם :

. ניסינו להגיע לקומה של ריאל (קומה 12), כמובן שזה היה בלתי אפשרי אז העברנו את הזמן בלובי, שם ראיתי וצילמתי את מיאטוביץ'. השיא הגיע בערך ברבע ל7, כשהשחקנים עלו מארוחת הערב לאוטובוס. כולם עברו על פנינו פעם נוספת, צילמתי אותם בשני סרטונים קצרים. כשהם כבר היו באוטובוס השתחוויתי לקסיאס והוא הסתכל עליי, חייך והניף יד לתודה (אני יודע שאני נשמע כמו ילדה מתלהבת בת 12, אבל לקבל תגובה ממנו פשוט שימח אותי). אח"כ כמובן המשחק.. ההסבר טיפה מסובך אבל יצא שבמחצית הראשונה ישבתי בשער 2 למעלה ובמחצית השניה בשער 3 למטה (איפה שכרטיס עלה 250 ש"ח) כשבסך הכל גם יצאנו ברווח (קיבלנו ומכרנו כמה הזמנות, שוב תודה לקב"ט לשעבר של הקונטיננטל). יצאתי מאתמול עם 129 תמונות, 4 סרטונים של 40 שניות כל אחד ו8 שערים