DEANC

New member
../images/Emo99.gif

כיאה לפולני אני אפתח בתלונה: למה אין פה סמיילי שמראה על שמחה אמיתית וחגיגות? אני מרגיש שיהיה חופש נהדר, הצלחתי אפילו להשיג עבודה - פיצה האט!!

oneman2

New member
מה חופש מה?

יש לי עוד שתי מתכונות ובגרות בפיזיקה...

eyalpolan

New member
ריאל בארץ

בא לי לשתף אותכם ביום שעבר עליי אתמול: קמתי ב1 והתחלתי להפעיל קשרים באינטר-קונטיננטל (אח של חברה של אחותי היה הקב"ט שם). הגענו לשם (אני, שני חברים, אחותי ואחות של הקב"ט לשעבר) בערך ב2 וחצי. בעוד אנחנו עומדים מחוץ לאולם שבו הייתה המסיבת עיתונאים כל שחקני הקבוצה פרט לראול וגוטי שעוד היו בפנים הלכו לכיוון המעליות, הספקתי לצלם כמה תמונות. אחרי המתנה ארוכה יצא גוטי וכעשרים דקות אחריו ראול. את ראול צילמתי ממטר. אח"כ (בערך ב4) מצאנו את הלו"ז של כל הביקור של ריאל (שמרתי למזכרת) ובו היה כתוב שב6 הם יורדים לארוחת ערב (אגב, מצאנו גם טופס עם מספרי הדרכון של כולם ::) . ניסינו להגיע לקומה של ריאל (קומה 12), כמובן שזה היה בלתי אפשרי אז העברנו את הזמן בלובי, שם ראיתי וצילמתי את מיאטוביץ'. השיא הגיע בערך ברבע ל7, כשהשחקנים עלו מארוחת הערב לאוטובוס. כולם עברו על פנינו פעם נוספת, צילמתי אותם בשני סרטונים קצרים. כשהם כבר היו באוטובוס השתחוויתי לקסיאס והוא הסתכל עליי, חייך והניף יד לתודה (אני יודע שאני נשמע כמו ילדה מתלהבת בת 12, אבל לקבל תגובה ממנו פשוט שימח אותי). אח"כ כמובן המשחק.. ההסבר טיפה מסובך אבל יצא שבמחצית הראשונה ישבתי בשער 2 למעלה ובמחצית השניה בשער 3 למטה (איפה שכרטיס עלה 250 ש"ח) כשבסך הכל גם יצאנו ברווח (קיבלנו ומכרנו כמה הזמנות, שוב תודה לקב"ט לשעבר של הקונטיננטל). יצאתי מאתמול עם 129 תמונות, 4 סרטונים של 40 שניות כל אחד ו8 שערים :)

TheOrion

New member
הבחור אמר תמונות

אני מצפה לראות פה אלבום שלם, לא 10 תמונות. אמרת 129
אם אתה רוצה, נפתח לך איזור שלם באלבום של הפורום, גם ככה אין מה לשים שם

oren3110

New member
לא רוצה לצנן את ההתלהבות אבל..

מה התמונות האלה שוות אם אתה לא הצטלמת איתם?

eyalpolan

New member
א'- בלתי אפשרי

ב'- שוות, לראות את ראול ממטר, לקבל תגובה מקסיאס, זה כיף. אני אף פעם לא התלהבתי יותר מדי מתמונה עם שחקן, מזכרת נחמדה אבל מה היא אומרת? לצלם שחקן זה להראות שראיתי אותו בעצמי וזה מספיק טוב. ולמשה- יש המון תמונות מהמשחק, אבל זה פחות מעניין.

Fantasy WRC

New member
קרייזי ראפטורס ניצחו את קרייזי ראפטורס,יששש!!

משחק ידידות, קבוצה שלי קרייזי ראפטורס מחצה 0-6 את קבוצה קרייזי ראפטורס מצרפת!!! ועוד בחוץ... איזה יופי!!!

idan1991

New member
יש אתר שמחליף ג'יבריש לעברית

למישהו יש אותו ומוכן להביא לי?

מאד לא מובן הקטע

שנמחקו כאן כל ההודעות בנושא זיו ארז ומכבי ראשון...=\ מה זה מפריע...?!?!?!?!?!?!?!?! עוד יומיים אתם כבר לא תראו את זה...! נוו שיהיה,..

למעלה