וגמלי יש הוט :]
R reut1212 New member 17/4/06 #22 אוף הכי מבאס שהעונה הזאת בכלל לא דומה לראשונה ולשניה איי וואנט את האקדמיהההה!!!!
J jasmin superstar New member 17/4/06 #26 yes=../images/Emo5.gif הוט=../images/Emo99.gif האלופה שולטת!!! אני בחיים לא אעבור ליס! השמינייה הכי טוב!
yes=../images/Emo5.gif הוט=../images/Emo99.gif האלופה שולטת!!! אני בחיים לא אעבור ליס! השמינייה הכי טוב!
מ מאי פריצנוולדן New member 17/4/06 #29 3-407טא5 894ט'ה7באו הוט זה קקי חיט356קיטע7טיקנעטגאל46כאה8ןע6יחלתצמנה45רא6ט7ו8ןןו רק V.O.D זה שליטה
י ילד רע 15 New member 17/4/06 #42 אוו גאד.. כמה שאתם שפוטים ומעריצים פנאטיים של מה שיש לכם בבית. yes= ?? אין לך YES נכון? עדיף לא לדבר.
אוו גאד.. כמה שאתם שפוטים ומעריצים פנאטיים של מה שיש לכם בבית. yes= ?? אין לך YES נכון? עדיף לא לדבר.
ס סקעתית בעמ האחת New member 17/4/06 #30 יש לי הוט ../images/Emo39.gif כמו כולם פה. אבל אני לא אומרת שהאלופה שולטת
ה המלאכית של אונה New member 17/4/06 #33 רציניי..!! איך אני שונאת את הוויכוחים האלו.. זה כזה מפגר.. לכל אחד יש את מה שיש לו,ואת מה שהוא אוהב!! למה צריכים לריב על זה?!
רציניי..!! איך אני שונאת את הוויכוחים האלו.. זה כזה מפגר.. לכל אחד יש את מה שיש לו,ואת מה שהוא אוהב!! למה צריכים לריב על זה?!
י ילד רע 15 New member 17/4/06 #36 תשים לב מי התחיל אותו, אתה. זה לא וויכוח - אבל אתה יכול לשבת ולהמשיך לאכול חצץ בשקט, עד עכשיו כל העונות של השיר שלנו היו הכי טובות מבין כל טלנובלות הזבל של המתחרה. "מיכאלה", "טלנובלה בע"מ", ו"האלופה". באמת תסתכלו איך "האלופה" - נראית. גועל נפש.
תשים לב מי התחיל אותו, אתה. זה לא וויכוח - אבל אתה יכול לשבת ולהמשיך לאכול חצץ בשקט, עד עכשיו כל העונות של השיר שלנו היו הכי טובות מבין כל טלנובלות הזבל של המתחרה. "מיכאלה", "טלנובלה בע"מ", ו"האלופה". באמת תסתכלו איך "האלופה" - נראית. גועל נפש.
י ילד רע 15 New member 17/4/06 #41 בטח, מדהים. מדהים כמה שזה.......... לא מדהים. אני אישית לא אהבתי. גרוע כמו תמיד, לפחות ההתחלה (לה לה..) ככה.
בטח, מדהים. מדהים כמה שזה.......... לא מדהים. אני אישית לא אהבתי. גרוע כמו תמיד, לפחות ההתחלה (לה לה..) ככה.
ס סקעתית בעמ האחת New member 17/4/06 #43 כנ"ל../images/Emo3.gif ../images/Emo39.gif ויש לי הוט.. ואורי, מגיע לך מזל טוב
M Music And k0la Girl New member 18/4/06 #59 ../images/Emo221.gif../images/Emo28.gifבואנה להירגע יס הכי שווה
מ מילי17 New member 18/4/06 #60 ../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif הודעה שלא תשורשר לשרשור ה תמחק. אין דין ואין דיין. ת-מ-ח-ק יומשובח! מילי
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif הודעה שלא תשורשר לשרשור ה תמחק. אין דין ואין דיין. ת-מ-ח-ק יומשובח! מילי