ובגלל שיש לי מצב רוח שפיר היום

חייבת לקלל את הגרוש שלי קללה בריאה "אמן ולא יהיה לך מה לאכול בכיפור"

ארוכים ארוכים

יש כאלה שמגיע להם (בטוב) ויש כאלה נו שיחיו ויסבלו.... תשלחי כבר מסר!!!! תחדרי לי.... לתיבה.

יערית

New member
כל עוד

יאשרו נוכחות,המספרים רק יעלו..ואם הם עולים, זה אומר שהסטיקר של הבית הזה הולך להיות מודבק מאחורי כל חולצה שלחלוצי הפורום שיהיו נוכחים שם. "יש חיים אחרי הגרושים"

כומו שאמרתי בשרשר אחר פם...

סטיקרים זה ההובי שלי בפקקים בדרך לעבודה... שם אני מוצאת לי המון תירוצים. יש חיים אחורי הגרושים...זה אחושילינג של תירוץ

Mastul4u

New member
זה התרוץ הכי טוב שלך???

ומה זה ההובי שלך?, את מקלפת סטיקרים?? מסטול באפס מעלות מרים להנחתה....... וזה לא האפס היחיד שלו........

דפקא...

יש לי אמתחת מלאה בתירוצים... לאיזו מטרה אתה צריך? רק תגיד...אשחיל לך אחת. קוקו מתחילה לרומם את מסטול לכיוון ה-360 מעלות...

Mastul4u

New member
מותקקקקקקקקקקקק

אפו אני נמצא ...קונה 360 בצ'יק צ'ק......... מסטול שחג עם הרוסקי סטנדרט שלו סביב הביצים השחורות שלו.... וטפי מי שחושב מלוכלך....

מותקקקקקקקקקקקקקקקק

שאני אחשוב דרטי?????????????? שאני??????????? אבל חשבתי שהביצים אפורות! תגיד לי...ככה בינינו... אתה מוכר את נשמתך לי תמורת 360? רגע...שמעתי פה תחילתו של נשא ומתן לגבי קנייה?בכמה ת'קונה? חשוב היטב

jdpworld

New member
איתך בכלל לא מדבר...

מבינה... אף מילה. שקט רועם... את שומעת? כלום אף ציוץ... הבננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננת?

יערית

New member
מה אתה צועק?

אתה חושב שזה קל במעמדי לספוג צעקות? בסדר,הבנתי ת'כוונה

למעלה