שבת שלום לכולם !!!!!!!!!!!

סוף סוף אחרי כל התלאות שעברתי בגוש הגעתי אל נחלתי הקטנה,באזור הצפון הלא רחוק לילדתי הקטנה יש כבר חברים,וחברות ואני איתכם

פתרון דיור קבע לחד הוריים

אמהות ואבות חד הוריים המעונינים בפתרון דיור קבע והיתישבות בדרום .מוזמנים להרשם [email protected] אשמח להפצת ההודעה וכתובת האימל שלי ולחשיפה מקסימלית באתרי חד הוריים

פתרון קבע לחד הוריים

קצנו ומאסנו בדחיה האין סופית של הקיבוצים המושבים והישובים מפאת מצבנו אנו בסך הכל חד הורים ולא אזרחים סוג ב ישנם כיום למעלה מ 40 ישובים בנגב המשוועים לתושבים ליזמים ולידיים עובדות אך משום מה הם סגורים ומסוגרים עבור החד הוריים. כל הישובים קיימים. וכל התשתיות קיימות.ואין דורש[ מספר מצומצם של אוכלוסיה נותר במקום והרוב נטשו.] אנו כחד הוריים דורשים מהממשלה לפתוח בעבורנו את אופציית ההיתישבות בנגב כמו כל אזרח שווה במדינת ישראל.ולתת לנו את אותם זכויות והטבות ומענקים שזוגות מקבלים.אנו רוצים להיטמע בקהילה ולתרום גם את חלקנו לכן החלטנו להיתאגד ולקום כקבוצה מגובשת .לנו דרושים גם יזמים מכל מגוון הקשת לפיתוח התעסוקה במקום נודה ונברך על כל עזרה או יוזמה מפרסום המודעה באתרי אינטרנט לחד הורים.עמותות.אירגונים חברתיים מפה לאוזן וכו אנו כקבוצה ננצח באו היצטרפו אלנו [email protected] הפניה לגברים ונשים כאחד

קורא כאן לאחרונה בסתר

והחלטתי שחושף אני את עצמי כאן היום האם הגעתי לפורום הנכון סטוצים ושיגולים למכביר ?

|חייזר|

'򰰩-롥㦣039; 妣039;ᠸ' ᧩頤饭-饭 ==================== ᰩ-鹸ବ ᤩ庭 ᮣḬ 䩥 ?ᦣ039;򰰩-䫡壦#039;. 䮣???魠䬬堤饠򰰩-?? 䭠䢰堲젡𩭩? 䫩奰魬 丢堠?鷩�驹? 䣸멭 堳 𩷥 墩䶥 ຠ䡢㩭. 뮥-믠𤰥 ᰩ-鹸ଠ�魬 ?? �br /> 亥?࠰? 墭 ੸岩�䩥 Ს?੭ ấ뭠魠𶧩魠쫬 殯 嬫젮? 򰩩䬠?𩭤롥㠥ᠸ䠹젮?㠩䥣頫鶣 줺㠲�?�𷸩�㸫堡穩 䩥�孮 륧 ?𴹼br /> 빩䥣頩嶠 ଠ䲥쭬 䥠 𣸹 쮲?? 򭠦#039;?9;. 䲥쭠䦤 䢹𤠦quot;?젥𥸠 ๸ ੯ ᥠ". 䩤壩 𦷷 ഥࠬ䢰䠹젦#039;򰰩-䫡壦#039;. '򰰩-䫡壦#039; ?魠򬠤餥㩠䭠륧 ?𴹠䨡岠ᰴ? 묠ৣ 堧㠮鹸ମ ấ꠬顥 ?壩 頫姠ᬺ魮墡젹젮񩸥?, ? 줡頠ຠ䠣�㠫㩠??? 򬠷飥?. 𷥣䠹常?/> 륧 椠򬥬 줩庠?ᥩ, ࡬ Ḣ򠤠䥠 줠ᮬ堠򥶮?봩 ? 릱uot;?quot;?馱uot;?ᩮ頤䴶?ᥥ?森䠹ᥠ?䥣魠尩�䩩? ䷡嶤 ?᩠姱飩嬠䩥 హ魠ᩰ尩魬 హ魠?魠堳 餥㩭 ?栧?੯ 줭 橷䠬餣庮 ६�๸ 亴嶶䠡񮥪 ? 工젰?栤縩㠠?帬 ?  륬�?䠦quot;??quot;. 椠䫥砤讥𴹥 ? 餥㩮 ர�?⩲ 찷壤 楬 ઠ빮?魠줢鲠଩䠖 ୠ᮶ᠹ젶?ภ첩쬠ॠ᣸멠𥲭 ? ⬠⭠䩤壩 䴹娠ᩥ??ᷬ魠줹 ॺ䠷?"??quot; 뮥 颠᩹?br /> ॸ ? 쮨伢r /> 룩 첡帠ຠ? 䦣039;?9; 淥?壩 ⭠즣039;'. 享尤 䡥쨺 ᮩ�?場魠?츣?楬 쮨䮠䮹?簩?䦣039;' 䩠 ? ? 줥?? 亥?褬 쫬 餥㩠婤壩 ᣸⤠?堠𮶠. 髥젩䥣頬繥ᬠ?젥䥠 ࣭ ?, ੯ ᫥祠췡젧饺 嫥祺 帤. 򬠫ꠠ宸魠쥬 ?䠤頠ᡧ鰺 '' ? 䩠 饸㺠客鲤 򣠬-. ⭠餥㩠?򠠪 帷 췸堠ຠ庠亥?੯ 䥠 饣򠠺 ??쩭, 񥴢 ຠ?? 亥?堡 䠫姥? 䠥?亥?鲠㸪 䮩쩭 ䷣幥?캥꠰? 宱驲 쥠줺㠲�?򥬭 䦤 䢹

Kטלנית

New member
סוף כל הכל טוב

שבת שלום לך ולקטנה תהיו חזקים עברתם תקופה לא קלה אז ים בהצלחה.

דמדומים

New member
כשהגעתי

ל-"מפאת מצבנו" הפסקתי לקרוא.במידה ופיספסתי משהו מעניין,ניתן להשאיר לי הודעה על המשיבון.

שחר טל1

New member
מצאתי כאן רעיונות טובים ואוזן קשבת

ש י ג ו ל י ם ס ט ו צ י ם ????? לא יודעת....

folkman1

New member
אנריקו איכה?????????????

מי חטפה אותו ואפילו לא הגישה הצעה לכופר!!!!!!!!!!!!!

למעלה